Mot majbrasan

Nu går vi mot majbrasan, jag och min lilla buse som leker tittut med mamma medan hon knäpper bild på sig själv ;)
Trevlig Valborg på er!
-


Eftermiddag

Jag och mitt hjärta sitter i soffan just nu. Han dricker smoothie och jag bara myyyser. Vi har grillat och hunnit med en tur till stan. Vi köpte en till spegel på jysk och även en tavla till vardagsrummet. Den passade verkligen på pricken in här, eller ja den kommer passa in när vi gjort. Vi ska ha ljus,ljusgrått med rosa detaljer. Lite nygammalt, lantligt som ni vet :) så perfekt.
-


Valborg

En väldigt dålig mobilbild bjuder jag på här, men jag är ju bara tvungen att visa vilka fina blommor jag fick av min lilla, stora kärlek igår. Vem har lärt River att man ska plocka och ge bort blommor?? Inte kan det vara hans far iallafall ;-) haha närå, stackars Marcus.. Men jag var bara tvungen :) Vem behöver blommor när man får så mycket annat? Och för den delen så lär ju blommor från Marcus aldrig klå denna, underbara bukett. Jag smälter goungen ♥

Nu sover lillen och när han vaknar så ska vi starta grillen och göra oss redo för att fira valborg. River ska gå på majkase! ♥

Hej på er

Gårdagens mami.

Idag har vi njutit av solen, jag har städat festlokalen och känt mig bakis.. Kan man bli bakis av doften av öl? ;) Jag avslutade dagen med en lång PW. Jag skulle mäta en runda jag brukar gå men tror ni inte att jag upptäcker efter halva vägen att jag glömt att starta igång räknare?! hehe, så typiskt! Jag ska verkligen försöka ta mig iväg oftare, ensam såhär på kvällarna och få lite snabba promenader som träning nu när gympan slut. Jag ville så gärna springa idag men det går verkligen inte. Fortfarande så känns det som om att varje liten tarm ska hoppa ur munnen på mig när jag försöker springa eller hoppa.. Man tycker ju att allt borde vara back to normal nu när det snart gått 15 månader sedan förlossningen men icke. Det är hullerombuller där inne fortfarande.. Så obehagligt.. Ni ska bara veta hur många gånger per dag jag har en "bebis" som sparkar där inne. Världens sjukaste känsla, lite obehagligt det också faktiskt :p

Kram till er, nu lär jag slita mig.. BB dags ni vet :)

Njuter


Partay

Idag agerar jag festfixare och ville därför bara kika in snabbt för att önska en trevlig lördagkväll till er.. Kram! :)♥

 


Snacka om vändning..

Goaste små öronen som ser så sött roliga ut när håret försvinner hihi.

Ibland fattar jag liksom ingenting?! De senaste månaderna har River hatat att bada. Han gick från att vara fisk under sina första 8 månader i livet till att skrika så fort vattnet började rinna i badkaret. Vi förstod ju inte alls varför han helt plötsligt blivit totalt livrädd för att bada men det fanns ju inte mycket att göra åt det. Varje bad har varit en kamp och det har varit sjukt jobbigt att se honom nästan livrädd, men man måste ju faktiskt bli ren.. på ett eller annat sätt. Helt plötsligt, i början av veckan så pekade River på badkaret och ville bada. Sen dess har vi fått plockat upp honom efter långa badstunder och sedan ha honom skrikandes på golvet för att han vill bada mer.. Haha. Alltså denna unge, han är för rolig.. Det svänger verkligen fort med dom små.

Nya miniskor.

River valde faktiskt ett par skor själv. Ett par gröna, fina "fejkconverse" som jag kallar alla skor i denna modell :p Mamman gillade valet så dessa blev det. Fina va? Han blev så tuff i dom =)

På't igen bara..

Ny dag och nytt mående. Det svänger fort i den mörka världen :) Idag är det fullt upp med ärenden, måste och jobb så det är dags att bege sig nu för att hinna med allt. Svettdropparna skymtar i pannan :) Kram och trevlig lördag på er så länge! :)
-


Trött på detta..

image descriptionDetaljer från finaste spegeln. Jysk it is!

Hej igen. Då var Fredagen snart över och vi har hunnit massor. Kompislek, fetlunch på stan, handlat, köpt finaste spegeln, städat och allt sånt där vardagligt. Älskar full rulle, men det är också det som är det jobbigaste just nu. Jag skriver aldrig om detta och lär inte göra det mer sen heller men ibland dras jag bara mot tangenterna, och så är fallet idag. Jag är så trött på att leva i en orkeslös kropp, där alla måste och liknande är en pina. Att leva i en vardag där minsta lilla blir något stor och kroppen orkar inte. Den här veckan har vi varit iväg tre dagar och det är för mycket för min kropp. Den klara inte det och fan så otäckt det är. Läskigt att leva i en kropp man inte känner igen. Men efter regn kommer solsken, men detta har varit en väldig lång regnskur så nu måste det bara vända snart.

Otroligt tacksam är jag iallafall över det jag har. Marcus och River och allt i mitt liv. Återigen, efter regn kommer solsken! Njut så länge av en liten bild på nya spegeln, funderar på att köpa en till och byta ut den svarta i hallen.. Kram och godnatt!♥

 


Fredagsnöje

Just nu...
.


Det bästa som finns..

Mini ♥

Ibland ramlar jag bara över bilder som ger mig tårar i ögonen, typ. Tänk att det här lilla underbara pyret skulle växa upp och på ett ynka litet år förvandlas till världens gladaste och charmigaste unge. Eller ja, förvandlats är väl fel ord. Du har ju alltid varit glad och charmig och helt fantatiskt underbar, men tänk vilken resa man gör med de små på bara ett år. Det finns ingen charmigare än min lilla River och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Ibland får jag ont i hela kroppen när jag tittar på honom för att jag älskar honom såååå mycket och ibland är jag verkligen nära att nypa/pussa sönder hans underbara gosiga kinder. Åh, älskade unge, så jävla underbar du är. Nu som då ♥



Aj!

Åh, äntligen frukost.. Som jag längtat.

Idag smakade det extra bra med frukost! Var så hungrig igår. Blev ingen middag utan bara frukt då jag käkade rejält med potatisgratäng på lunchen vilket är skit dyrt så poängen var nästan slut. Ibland är det hårt att vara viktväktaren om man äter fel typ av mat hihi.

Idag har jag även börjat med min medicin mot ansiktet. Skönt att vara igång även om det var en hemsk start. Alltså salvan som jag smörjer i ansiktet gör så sjuuukt ont. Det känns som det brinner efter jag smörjt. Aja, det ger väl förhoppningsvis resultat. Vill inte vara prickig längre även om det är väldigt tjatigt att behöva äta långtidkurer såhär. Känns som ett lopp utan målgång, typ!

Aja, nu är det dags att göra sig i ordning för några timmar på ÖF.
Kram och trevlig start på helgen ♥

Pimp my home

Lite nytt och fint i hemmet. Småsaker gör så mycket för helheten.

Shoppingtur. Jobb. Promenad i regnet. Hemmastök. Världens mysigaste nattning. Bigbrother.
Ja, så är väl våran dag lite förkortad. Älskar att det är Fredag imorgon. Känner att helglugnet kryper på! Älskar känslan, älskar helg, älskar att han Marcus hemma.

Kram och godnatt! ♥



Dagens mami

Då var vi på väg hem med en full bil. Shoppingfokus på hemmet och så blev det också. Även ett par skor till River så nu åker vi hem nöjda och glada :) Underbar dag! 

 


En tripp till..

Nu har klåfinger Mandy varit där igen.. Alla bilder blir prickiga och det beror inte på Ison som vanligast.. Vad gör jag för fel ibland?

Nu är jag och min lillaklimp redo för ytterligare en dag i Gävle. Det är ju inte det lättaste att spendera en dag i ett köpcenter. River gillar iofs affärer men inte av samma anledning som mamma sin, han gör strike på hela butikerna och igår tog han med sig ett par leggings och en klänning och gick till provhytten och speglade sig med dom på huvudet. Han lär sig ;)  Iallafall, vi hoppas ju på en bättre shoppinglycka idag, iallafall när det gäller skor till liten.

Kram så länge och trevlig torsdag på er ♥

Fotar..

Suddigt men sött.. Sådan mor, sådan son ;)

Då sitter man här igen med den där härliga känslan ni vet. Nytränad. Älskar´t. Jag kände mig inte riktigt nöjd efter dagens pass så jag åkte hem och körde lite Boot camp. Det är en superbra app där man får instruktioner till olika övningar. Det jag körde idag var 3x2 minuter. Verkligen en app jag rekomenderar.. Kanon med lite hemmaträning med enkla övningar och ändå något som pressar en (tidtagning).

Nu ligger jag redan nerbäddad och ska kika på en film eller liknande. Igår somnade jag 21 och idag ligger jag i sängen 20:30.. Inte likt mig, jag har blivit otroligt trött på senare tid. Så skönt, önskar alltid att jag vore kvällstrött. Jag brukar vara helt slut på dagarna men så fort klockan passerar 18-19 så blir jag pigg och sen kan det ta fram till 00-01 innan jag känner mig trött. Det är väl också förklaringen till att jag ofta ser dubbelt när River väcker mig 06, aldrig, aldrig en minut senare än 06. Morgonpigga unge! ♥





Dagens mami

Sådär, då var vi påväg hem igen. Utan skor. Vi får göra ett nytt försök imorgon och hoppas på mer tur då.

Lillen har somnat här i bilen nu och jag ska passa på att blunda någon minut jag också, vila lite inför träningen ikväll ni vet. Efter en sån tidig morgon behövs lite extra krafter :) Här nedan får ni en dagens mamma från provrummet så länge. Kram ♥

 


En tidig morgon..

Godmorgon! :) Här vaknade vi redan vid 5 idag så trots att klockan är 9 så har vi hunnit massor, bland annat utelek. Nu följer vi med mormor lite spontant till Gävle. Det passar ju bra då River behöver nya skor och det bara över en natt sådär. Fötterna växer som gräs! Kram så länge då. Förresten, vart är den där solen som vi blev lovade? Inte här hos oss iallafall.. :(
.


Vår tisdag..

Hej vänner. Jag tänkte jag skulle testa på appen då det inte finns nå tid över för datorn vissa dagar då River gärna satsar på att slö sönder den om jag tar fram den. Hur ser det ut? Hihi.

Iallafall så har vi myst med besök på förmiddagen och nu sitter vi svettiga i soffan, eller mamman gör det iallafall. Vi har varit ute på en timmes promenad och sett både hundar, fåglar OCH bussar.. Lyckan var total.. Som alltid!

 


Avslutar..

Glöm ej att följa mig på instagram.. bymandyy heter jag där!

Just nu så sitter jag och huttrar i soffan med den bästa känslan som finns, nämligen att vara nytränad. Finns ju absolut inget skönare än att komma iväg såhär på kvällskvisten och köra ett pass, då känns liksom dagen komplett sen. Synd att terminen är slut efter denna vecka, jag som liksom hade hittat min grej! Får leta något nytt helt enkelt :)

Nu ska jag försöka spänna upp ögonen en stund till så att jag orkar kika på bb och sedan blir det pang i säng. Längtar tills River vaknar imorgon, det gör jag jämt då jag missat nattningen. Hihi. Kram och godnatt! ♥

Löstanden

Rivers roliga kost de närmsta veckorna.

Hej på er. River hälsar att det där med att besöka tandläkaren inte är någon rolig grej, men å andra sidan, vem tycker det liksom?? Hans ena framtand sitter iallafall löst och det är ju inte roligt såklart. Inte undra på att tårarna forsade när han nästan röck ur tanden på sig själv. Stackars liten. Nu blir det iallafall flytade och mjuuk mat i några veckor innan vi ska på ytterligare ett besök och se om den lilla tanden vill växa tillbaka igen. Det håller vi såklart tummarna för och även att tanden under inte har fått sig en smäll. Ofta resulterar det tydligen i grå/bruna tänder när den nya kommer upp och det är väl kanske inte dröm att få en missfärgad framtand. Hoppas som sagt vi slipper sånt, men förhoppningsvis så har kanske River lärt sig en läxa efter det här. Att man biter inte folk för då kan det gå illa..

Ett stycke rockstar

Morgon show.

Gissa om den här lilla pyjamas killen älskar sina nya trummor? Bättre present kunde han väl inte få. Han spelar och spelar och dansar och dansar. Att han gillar musik har vi ju vetat sedan han låg i magen. Då kickade han sig nästan ut så fort jag lyssnade på musik och utanför magen så diggar han ännu mer. Kommer ni ihåg förra våren/sommaren när jag berättade att det enda som gjorde River lugn var hårdrocksmusik från våra telefoner? haha. Varje gång man satt ner han i vagnen fick man knäppa på musik och lägga telefonen vid hans öra. Då satt han där helt tyst och nöjd och lyssnade på skrålet! Tokunge, men iallafall en sak som han har fått från mig, musikintresset. Resten inkl utseendet har han från sin far ♥

Not good

Här har ni anledningen till att jag hellre står bakom kameran än framför. Jag kan inte fastna på bild. På 9/10 bilder så gör jag någon min eller halvblundar och detta hur mycket jag än anstränger mig haha. En jäkligt dålig egenskap för en bloggare kan jag ju säga ;-) men men..

Idag hoppas jag att vi ska få en tandläkartid åt den lilla herren. Han har ett ganska rejält sår bakom sin ena framtand men vad vi känner så sitter inget löst men man vet ju aldrig så ett tandläkar besök måste vi pricka av så vi kan lugna oss lite. River får ju gärna vänta några år till med att tappa sina tänder.. Allra helst får han behålla de små mjölktänderna han har nu föralltid. Finns inget som är så sött som Rivers underbara glugg ♥

Aja, dags att styra upp dagen. Kram och trevlig start på den nya veckan önskar vi er ♥



Slutet

En rosa mamma..

Så har vi nått slutet på ytterligare en helg. En helg som gått ruskigt fort. Idag har vi inte gjort mycket. River var så rastlös i eftermiddags att vi knappt visste vad vi skulle ta oss till. Som tur var kom mormor och Per med ett trummset åt honom och han vart överlycklig. Något nytt att leka med och oj så roligt det var.. Snacka om att komma och rädda situationen :) Nu sover grabbarna och jag slappar i soffan.. Ni känner ju mig vid det här laget, min egentid när det är som bäst är ju just sittandes i soffan och slösurfa sent på kvällarna! :)

Kram & Godnatt! ♥

Shoppis

2 x nytröja.

Skulle in på lindex och köpa lite nya strumpor till River och kunde inte låta bli lite nya tshirts när Lindex ändå hade 3 betala för 2 på barnavdelningen. Det är ju en hel sommargarderob som ska fyllas så allt är nyttigt. Randigt är ju vår melodi på River, men jag har verkligen svårt för barnkläder med stora tryck, som den gröna med bilen. Det kanske låter konstigt men jag gillar bara stilrent. Det ska vara naturliga och enkla kläder, helst randigt och som sagt.. stilrent. För mycket färg och tryck går bort direkt. River dock, han avgudar när han får bilar på sina tröjor. Han gick runt med den gröna i sina händer hur länge som helst och bara brummade och beundrade bilen.. På grund av detta så får mamman släppa på sina matchningproblem och låta mannen som ska bära kläderna få det han vill ha ;)

En klocka + en olycka

Ett stycke ny klocka som fick flytta in i vårt kök igår.

Här är det en hemmasöndag som pågår, inte mycket alls på schemat. Vi startade dock dagen med en liten munolycka på liten.. Blod som rann och en mycket ledsen River. Usch, jag gillar inte blod och kan inte ens säga ordet sjukhus utan att bli svimfärdig men att se Rivers blod tar ju priset. Man får så ont i hela kroppen även om lite blod inte alltid är så farlig som det ser ut, men det får bli ett besök hos farbror tandläkare för lilleman så får vi hoppas att allt är bra i den lilla söta munnen.

Olycker händer ju så lätt, hur ska man orka? haha. Allvarligt.. Känner mig helt matt när det hänt något. Det är ju verkligen sant som det sägs.. Att den dagen man får barn så har man sitt hjärta utanför kroppen. Ojoj, tänk den dag River ska ränna ute på stan på nätterna och igonerera mina samtal?? Jag kommer dö.. Vi får hoppas han blir en lydig liten unge, som sin mor hihi! ♥

Dagen L

Dagens liten i coola stjärnbyxor och en ny skjort/tröja som mest fick honom att se ut som jesus eller något kyrkligt haha!

Här kommer ett sent hej från mig. Helpigg sitter jag nu här för att försöka trötta ut mig själv. Jag somnde nämligen med River när jag nattade honom och sov sedan några timmar så nu är det ju kört! Pigg som en, ja jag vet inte vad.. Vi har varit på språng hela dagen och inte varit hemma många minuter, som vanligt på lördagarna med andra ord så därför detta sena hej här inne. Det får bli ett sista avsnitt av Oth för den här mamman innan det är natta. Så sorligt.. Sista Oth avsnittet någonsin. Det känns som att ta farväl av en gammal barndomsvän.. haha! Serienörd som är och alltid har varit.
Kram och Godnatt! ♥

Fråga på



När inspirationen är på noll såhär efter en vecka med noll händelser så kan jag väl passa på att ta emot lite frågor i en frågestund. Ni är ju många nya här inne, så fråga på =)

Fortsatt trevlig kväll önskar jag er så länge då! ♥

Utedag blev innedag

Min son har blivit en rejäl klätterapa. Livsfarligt!

Vår utedag i stan blev istället en innedag. Regnet öste ner innan det snabbt blev ett rejält snöväder ute och utan regnskydd till vagnen så kom vi inte så långt. Så bedrövligt tjatigt! Nu har vi istället ytterligare en innedag och vi både gör tummen ner till det. River har hittat en ny sysselsättning som gör mig gaaaaaaaalen. Så fort han får tag på en hård sak, leksak eller vad som helst så springer han till tvn eller till fönstret och slår så hårt han kan. Ibland hinner man inte med och man känner hur svetten börjar droppa direkt. Snart smäller det i ett fönster eller så går tvn sönder. Åh, älskar också att han total igonererar mig när jag "skäller". Han asgarvar mig bara rakt i ansiktet och det gör ju mig inte mindre frustrerad direkt :p förbannade skitunge! ♥

Äntligen fredag

För första gången sen i höstas så uppskattades det att gunga igen. hihi, skratt, skratt sa River hela åkturen :)

Så underbart med fredag, äntligen. Jag har haft fredag hela veckan denna vecka så veckan har känts extra lång. Det ska bli underbart skönt med helg må jag säga även om den är helt oplanerad. Dock läste jag något om snö igen? Jag hoppas jag läste fel. Vi ska iallafall starta fredagen med att åka in till stan om några timmar och träffa några vännisar. Och förresten, brynäs vann igår.. vad var det jag sa? hihi.

Trevlig start på helgen mina vänner.
Kram ♥

Dagens mami

En dagens mami i nytröjan.

Jag måste definitivt köpa mig en helkroppsspegel. Det saknar jag sjukt mycket då jag satt upp den jag hade vågrätt över väggen istället. Jag måste ju kunna ta bilder på mig själv utan att behöva stå på tå och hålla balansen hihi. Eller så måste jag köpa det där stativet jag pratade om igår!

Nu har jag fastnat här vid datorn för att skriva ut söka-dagis-papper. Det börjar bli dags, men gud så skumt det känns. Dock så känner jag att både jag och River är redo för nästa steg. Som jag skrev igår så är jag uttråkad här hemma och samma är det med River. Han är så duktig och framåt så jag tror att dagis kommer bli en hitt för honom. Kan ju hoppas på det iallafall!

Nu återgår jag till hockeyfinalen. Blir det ett guld idag tro? Jag tror inte på guld överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Men det brukar bli tvärtemot vad jag önskar i sport, så jag säger extra högt att jag tror på icke guld, för då blir det nog vinst idag hihi. Kram ♥

Bajs

Här hemma ringer vi mååååånga samtal per dag.

Vilken morgon. Först sover River jätte bra men istället så sover jag som en kratta. Jag blev jagad av både den ena och den andra psykopaten inatt och det enda hade värre yxa än den andra.. Roliga mardrömmar haha. Sen så har alltid gått emot mig haha. Oflyt och otur är ju mitt mellannamn om jag inte sagt det?! Det börjar med att River har fått morgonrutin på att dricka sin välling/smoothie i soffan framför barnkanalen för att sedan somna för sin första vila. Tror ni inte att vi sitter med bara 1an och 2an imorse? Alla andra kanaler var gone.. Åh, vilken fajt det blev. Han var galen. Gav mig dosan 500 gånger och peka och vejjade och grinade och han kunde väl inte alls förstå varför jag inte bytte till det han ville. Åh, till slut däckade han till godmorgon sverige.. Jag förstår honom.. Gud så deppigt.

Det och p3 är nog det värsta som finns.. Man blir så deppig och seg av att lyssna på människorna där. Nej tacka vetja vakna och andra program med lite drag i på morgonen så man vaknar till.
Nu ska vi äta ugnsfalu, eller River ska. Det är för dyrt för mig höhö. Och sen blir vi kanske på lite bättre humör och kan leka lite ute! Kram kram ♥

Lite stickat

Lite nytt..

Med en ny kropp så kommer ju faktiskt behovet av nya kläder fram, ännu mer än vanligt.. Vilken otur alltså hihi. Två av det nya är dessa två stickade tröjor. Absolut inte rättvisa på bilden i varken färg eller modell. Ni ska få se dom på så småningom. Hur fina liksom!? Vill ha en gul också.. Sommarfräscht.

Nu är det en trött mamma här efter träning och världens längsta dag. Hoppar upp i soffan en stund och varvar ner och sedan blir det att ladda med sömn inför en ny dag.

Kram & Godnatt ♥

Tips?

Hej vänner. Jag tänkte höra med er. Är det någon som har några tips på ett bra stativ och en självutlösare? Jag är sugen på att köpa på mig lite till min kamera för att ha mer fotomöjligheter. Det jag söker är någon billig och icke avancerad variant då jag är helt ny på detta. Jag vill kunna knäppa vardagsbilder på mig och River tillsammans utan att behöva springa och sätta på självutlösare på själva kameran. Så ja, en enkelt fråga bara. Är ni någon som har något tips på någon variant som ni tycker är bra? Let me know =)

Under tiden ni pepprar mig med tips hihi så åker jag iväg och tränar lite.
Kram så länge! ♥

2 st River tavla

Äntligen har jag ramat in Rivers tavlor, nu ska dom bara upp på väggen!

Här hemma händer det inte mycket. Jag och River är mest. Ska jag vara helt ärlig så börjar det här med mammaledighet tråka ut mig nå fruktansvärt. Förstår mig rätt nu. Att vara hemma med River är det bästa jag vet och jag skulle gärna vara det hela livet men det är just det här med dagar utan måsten som tar kål på mig. Jag jobbar ju 4 timmar i veckan men då sitter jag på en stol och vaktar, inte direkt anstängande. Jag är en person som vill känna att jag får något gjort eller att jag gör nytta, bara en sån sak att få känna att man tjänar sina egna pengar saknar jag. Känna att man jobbar för något. Samtidigt så vet jag att denna tid kommer aldrig igen. Jag kommer aldrig få möjligheten att spendera såhär mycket tid med River, så det gäller att njuta fullt ut de sista månaderna. Förmodligen kommer man känna exakt samma sak fast tvärtom när man börjar jobba, att man skulle göra vad som helst för att få vara hemma och spendera all sin tid med det bästa man har! Så ja, detta är nog en ganska normal känsla efter 2 år på hemmaplan.

Sugen på en tatto

Vill ha..

Senaste tiden har jag varit så sugen på att göra en tatuering. Något liknande dessa ovan, fast i ett mindre format. Dessa jag har skissat med en stor spritpenna så storleken blev inte som jag ville. Jag skulle antingen vilja ha ett litet, litet hjärta på handleden med nr 14 i (Rivers födelsedag, förlovningsdag, dagens vi plussade osv) eller så skulle jag vilja ha antingen hela Rivers namn på insidan av ett finger, eller kanske ett litet R bakom örat. Känns lite svårt att välja ställe bara då jag isf vill ha plats för eventuella syskon också. Tyvärr så är jag ju dödsrädd för nålar, så en tatuering känns väldigt långt bort och kommer nog att stanna enbart som skissar hehe. To bad, skulle vara så fiiint!

Seg dag

Gissa vad vi har gjort idag??

Usch vilken lång och tråkig dag. Vi vaknar upp till att snön faller ner och det finns ju inget mer deprimerande som kan hända i slutat på april.. Det har sedan fortsatt och snöat hela dagen så vi har bara varit hemma och haft det tråkigt. Jag var så trött efter en lång natt så jag låg och halvsov med ena ögat enda fram till lunch medan River röjde runtomkring mig. Efter det så har vi bara plockat och haft det segt. Städat Rivers rum har vi gjort. En bomb måste ha slagit ner där inatt ;-) Men det ska synas att det är bra i huset enligt mig, även om man inte gör annat än att städa. River är helt förbaskat duktig på att röra till. Har vi bara varit hemma en hel dag utan att plocka undan så ser man knappt golvet när dagen är slut. Hur mycket men än plockar så blir det ändå aldrig ordning och reda. Idag tog det 45 minuter för mig att fylla en diskmaskin. Jag stoppar i en gaffel, River plockar ut två ;-) Ojoj, någon som känner igen sig? Jag tror att Bymandy skylten med texten " Ursäktar att jag stökar till, men jag utvecklas faktiskt!!" skulle passa perfekt inne hos River :)

Ännu mer kök

Hallå det lilla blåa kuvertet hihi.

Godmorgon! ♥ Vi går verkligen all in med tegeltapeten här hehe. Vi satt även upp lite över en av bänkskivorna. Det var det enda bara en helt vanlig, enkelt vit vägg där innan. Nu blev det mer ombonad och fint. Vi som skulle nöjja oss med färg och tapeter i köket just nu. Igår slutade det med att vi kollade in skåpsluckor och bänkskivor också. På´t bara. Allt ska ju bytas nångång, så varför inte på en gång :) 

Kram ♥

Ett sent hej

Här kommer ett litet sent hej från oss.

Jag hade börjat skriva här för typ två timmar sedan. Sen fastnade jag vid tvn, googlade frisyrer och hårfärger och sen var klocken helt plöstligt såhär mycket. Som ni ser så behöver jag en rejäl klippning. Jag är i samband med det också sugen på en ny hårfärg. Jag har alltid föredragit mörkt hår, även om det inte passar mig så bra som jag önskar då jag är så himla ljus i hyn. En ljusbrun färg kanske? Vågar jag? hihi.

Annars så har vi haft en superdag. Jessica och Nova var här nån timme och sen så har jag och River bara lekt och busat. Har ägnat mer än varje sekund åt honom idag så nu är mitt dåliga samvete stillat ;-)
Godnattkram från oss ♥

Summershoes



Lite sommarsött har flyttat in i skogarderoben.

Nu kommer Rivers kompis Nova hit så nu blir det lek.
Kram ♥


Dåligt samvete

"Keso är det godaste jag vet"

Godmorgon på er! ♥ Till och börja med vill jag säga tack ♥ för alla peppord när det kommer till viktväktar resan, så kul att läsa! Det verkar som att några av er blir sugen att testa?! Gör det säger jag bara :)

Idag har vi en mamma här som är otroligt glad över en ny dag och ny vecka. Denna helg har inte varit min. Igår låg jag däckad i migrän och trodde jag skulle dö och i övrigt så har jag varit på världens sämsta humör. Jag har gått emot min viktigaste regel, att låta mitt humör gå ut över River. Det är verkligen min viktigaste regel som sagt. Att min trötthet, stress, dåliga humör osv aldrig,aldrig,aldrig ska gå ut över River. Det har det gjort i helgen då jag har varit lättretligt och grejer och det gjorde att jag igår inte ens kunde somna p.g.a dåligt samvete. Jag låg vaken halva natten typ och väntade och jublade inombord då River gnällde från sitt rum och ville komma in till oss. Aldrig har jag njutit så mycket över att ha en 12 kg klump på högerarmen hela natten och aldrig förut har det varit så skönt med kramp ;-) Dåligt samvete är verkligen det värsta som finns för mig som mamma, iallafall när det är jämtemot River.

Idag har jag därför lovat mig själv att vara översnäll idag och vi ska göra massa roliga saker. Lillen är redan lycklig och har förlåtit mig. Han fick ju äta tandkräm ur tuben i 2 sek. Det bästa han vet men det är ju inte helt okej, men idag var det okej hihi. Kram och trevlig start på veckan önskar vi er ♥

Efter 3 veckor..

En dålig mobilbild på minskningen runt magen.. 10 cm är borta på 3 veckor!

Som sagt. På måndag är det 3 veckor sedan jag började med viktväktarna och jag har gått ner ca 5 kg. Det är dock först nu, de senaste dagarna som jag börjat känna skillnad på kroppen. Det spelar ingen roll vad vågen visar för det är ju resultatet och känslan man vill åt. Innan jag började med detta så hade jag en jätte stor deg mage kvar från graviditeten. Jag har mest tagit det som att "okej, min kropp vill helt enkelt inte återhämta sig" men självklart har den inte kunnat göra det med massa onödiga extra kg på sig, inser jag nu. Den mage jag hade kvar var så stor att jag ibland fortfarande har kört med gravidlegging för att kunna få lite motstånd och hålla i den osv. Mina bristningar har det varit samma med. Jag fick ju enormt mycket bristningar och dom har tills förra veckan varit knallröda. Efter 14 månader så har dom inte bleks ett dugg och det har varit ganska ledsamt. Men vet ni vad? Den senaste veckan har 90 % av den stora degmage bara dragit ihop sig, den är nästan borta!! Och samma med bristningarna. Idag när jag speglade magen så insåg jag att dom nästan inte syns länge?! Nu syns små skrynkliga streck, ärrliknande små streck från dom men inget rött!

Alltså ni förstår inte hur lycklig jag blir av det här. Det omöjliga (enligt mig) har liksom hänt. Jag kan få bort det flesta spår av en graviditet och jag känner äntligen att jag längtar efter en sommar där jag förhoppningsvis kommer känna mig bekväm i fina kläder och kanske även i en bikini?? Åh, detta trodde jag aldrig. Happy, happy, happy. Viktväktarna is the shit och jag är jävligt duktig hihi.

Så kan de gå..

Hihi, tröttis.

Det var en viss lite kille som vägrade sova sin förmiddagsvila idag. Det resulterade i att han inte alls orkade äta och totaldäckade i matstolen. Hihi. Så söt så jag dör! Vi tycker liksom att denan vanliga händelse är supercool då River, som ni redan vet, aldrig sitter still eller däckar bara sådär. Nu har det hänt 3 dagar på rad. En dag i soffan med mig, i går i lekparken och idag i matstolen.. Kanske börjar det vända nu och han börjar förstå att det kan vara bra att slappna av och somna när man är trött. Det vore ju kanon det var så iallafall :)

Vi har världens slappdag här hemma. Både jag och River har fortfarande pyjamas liksom och vi har inte gjort nånting. Nu ska vi iallafall engagera oss i brynäs matchen. Go, go go! :)

Trevlig lördag på er! ♥



Nära att torska

Fruktsallad med 1 msk grädde (1pp).

Igår var jag så nära att torska helt på viktväktarna. Eller ja, torska är ju fel ord då man ändå har en frihet att äta med vv men att äta godis, chips och läsk är i mina ögon fusk. För helst håller jag mig ju borta så länge som möjligt från mänger av det, då jag vet att det kommer gå fortare. Men som sagt, igår var jag sugen på allt. Allt sött och allt fett. Jag skulle kunna ha ätit en pizza till lunch för att sedan ta mc donalds till efterrätt typ :p Trots att jag fikat med 3 (!) kakor på dagen så var jag inte nöjd. Åh, det var så jobbigt och speciellt när man såg alla bilder på facebook där folk la upp "fredagsmys-götta" haha. Åh, jag var så arg men gjorde snällt i ordning en stor fruktsallad och tog lite grädde (billigt) till och visst gick det lika bra :)

Åh, jag är så stolt över att jag har blivit så duktig. För 3 veckor sedan hade jag köpt godis bara för att och framför allt på helgdagarna. Och när jag ser resultatet så blir jag bara ännu mer taggad. Weho. Hejja, hejja!

Fredagkväll

Bilder från lekparken tidigare idag.

Haha, River var sååååå söt när han somnade under tiden han gungade med pappa. Som jag berättat så är ju vaggande nästan det enda sättet att söva River på dagtid, så vad är bättre än att somna på gungan när man gillar vaggning? :) Samma lilla kille har som ni ser en näsa som aldrig vill sluta rinna. Han fick även en sån där helskum febertopp idag. Snorhög feber i typ en kvart sen går den ner och är borta?! Så har det hållt på i månader. Så skumt. Nu sover han sen en stund tillbaka och jag och Marcus hoppar upp i soffan och ser en film eller två.

Kram och fortsatt trevlig kväll på er ♥

Lite från hallen

Ett stycke hallmöbel på plats.

Finally så fick jag min lantiga möbel och en stor svart spegel. Nu har jag tagit i en knasvinkel, möbeln är inte sådär minimini hehe. Nu letar jag efter en fin vit hatthylla och en vit spegel till entren. Sen är det "bara" måla grind,byta dörrar och 2 små väggar till som ska kläs fint, sen kan vi checka av ytterligare ett rum #halvcheck

Friday

Lite instagram från veckan, igen!

Det känns ju lite overkligt att det redan är fredag och helg igen, men härligt är det ju såklart =) Själv börjar jag med att gäspa. Jag bara råkade hamna framför bigbrother live igårkväll med massa skrik och frierier. Omöjligt att slita sig ;-) Dags för lite morgonebestyr. Smoothie brukar pigga upp både liten och stor och efter det ska vi leka med vänner.

Trevlig fredag önskar jag er. Kram! ♥

Wondering

Mamman fjäskade lite vid ritstunden tidigare idag ♥

Hoho, är ni här idag? Haha, så fort det är ganska lugnt bland kommentarerna en dag så tycker jag typ att detta är tråkigt, eller så undrar jag om jag skrivit något fel haha. Man är ju knäpp. Men kommentarer och ord från alla er är ju det roligaste med detta. Är ni några nya här inne? Som hittat hit i samband med veckan blogg? Berätta :) Jag måste kila och kika på förlägningen av hockeyn. Åh, hoppas det blir mål snabbt, gärna ett brynäsmål såklart, så man hinner se bigbrother ;) haha. Kram ♥



ByMandy

Ett stycke mamma..

Idag har jag på mig ett av mina egna linnen. Känns ju lite häftigt hihi. Dom är supersköna. Det enda som är lite tjatigt med detta tyg är att dom gärna knölar ihop sig och man visar magen hit och dit, men men :)

Aja, då var det torsdag som ni vet och det betyder ju jobb. Ska bli superroligt att sätta sig där inne när solen skiner såhär höhö! Jippi :) Kram ♥

Ett litet resultat.


Här kommer en liten tjuvikik på hur köket blev när tapeten kom upp. Det blev såååå snyggt!
Åh, så nöjd jag är. Kanon. ♥

Hej solen!

Redo för att gå ut..

Nu känner jag igen min son igen. Idag vaknade han som vanligt efter 20 minuters morgonvila, sisådär 5 minuter efter att mamman somnat haha. Det är så typiskt. Jag trodde han skulle sova länge som han har gjort dom senaste dagarna men icke det :) Dom där 5 minuterna gör inte nånting bättre heller utan man blir mer seg efter att ha sovit sån kort stund så nu ska vi ge oss ut. Solen kikar fram efter flera dagar med regn, så vi ska ut och njuta. Kram ♥

JAG bestämmer!

Godmorgon från frukostbordet ♥

Har har vi en kille som ändrat våra morgonrutiner helt. Han leker på som vanligt på golvet men mamman får absolut inte kolla på the voice eller något annat. Det ska vara barnprogram på tvn och så är det bara! Det spelar ingen roll om River har fullt upp nere på golvet och inte ägnar en sekund åt tvn, men barnprogram ska vara på! Byter jag kanal så kommer han springandes, tar dosan och tvingar mig att byta. Jahapp, det är bara att ägna morgonen framför härjande barnprogram, ensam. För den lille, han har som sagt annat för sig han. Toker!

Magsjuk?

Nybadad gofis ♥

Åh, vi misstänker att River åkt på magsjuka. Sover hela dagarna, äter inget och det blir måååånga blöjbyten. Men visst kan småttingarna reagera så även på tänder? Har för mig att jag har hört det, så jag håller tummarna för att det är så. Det var inte igår, eller det har nog aldrig hänt att River sover 2x3 timmar under dagen. Stackars liten. Humöret håller han uppe som vanligt. Gladare unge får man ju leta efter.

Åh, jag kan knappt sitta på stolen här och skriva. Jag har kört ett sånt jävla jobbigt steppass (förlåt om jag svär, men det är det enda som passar in för att förklara passet haha). Jag är ju inte direkt i någon bra form men jag brukar inte se stjärnor och känna att svimattacken är nära efter ett träningspass. Haha, ja så illa var det idag. Sjukt jobbigt men sjukt roligt. Känns ju alltid så bra när man är hemma igen.

Nu blir det som vanligt lite bigbrother innan sängen kallar. Hoppas River får sova skönt inatt och vaknar med en bättre fungerande mage. Håll tummarna allihopa. Kram och Godnatt ♥

Målning i köket

Gillar ni att se bilder på när vi rustar?

Vi har fått en spark i baken när det kommer till rustningen. Det stod still ett tag tyckte jag, eller det gick iallafall väldigt långtsamt. Igår började vi måla panelen i köket. Träfärgat till vitt. Sån skillnad och så fint. Det blev ett helt annat rum och då är det inte ens klart. Över panelen ska vi ha samma tegeltapet som i hallen. Älskar den och den ger en sån mysig stämmning. En lantig panel på halva sen lite mer "coolt" med tegel ovanför. Jag tror det kommer bli kanon snyggt och ge ett mys och utomhuskänsla som jag tycker både panelen och tegeltapen gör.

Hur som helst så kan det iallafall inte bli sämre än var det var innan, då rummet kändes så dött och tråkigt men nu blir det ändring på det som sagt. Kram ♥

Nej och åter nej!

Min lilla skitunge.

Min son är inte ens 14 månader och man känner sig redan som världens tjatigaste och tråkigaste morsa. 90 % av det jag säger till River under en dag är "nej", "ajjabajja" och "fy River, inte göra så". Enligt River som gärna kastar sig på backen och dunkar huvudet i golvet så får han inte göra ett skit här hemma. Jag har lärt mig så tydligt att River vet vad som är fel av det han gör och jag har därför även lärt mig att ignorera han när han gör sakerna, så länge det inte är nå farliga saker som att springa i soffan och sedan kasta sig över kanten eller att stoppa fingrarna i eluttagen, såklart!

När han t.ex kastar ner fotoramarna för 150e gången, dom som står på vår låga byrå här i vardagsrummet så kollar jag bort. Det har sån mycket tydligare effekt än ett "nej". Han vet att han inte får kasta dom i golvet och skriker själv "aj aj aj" när han gör det. Därför gör han det också en extra gång. Säger jag nej så åker dom ännu hårdare i golvet för som sagt, han gör det bara för han vet att det är fel. Tittar jag däremot åt ett annat håll och låtsas om att inte se honom så slutar han direkt. Det är ju inge roligt att göra bus när ingen ser. Återigen så är vi där när man nästan inte förstår hur klok och smart en 1 åring kan vara. Ibland känns som nästa klyftigare och smartare än en själv. Iallafall är det så här hemma :)

Hur gör ni med era små och alla bus? Säger ni också "nej, nej, nej" halva dagarna? Kram ♥

Hur låter kossan?


Det senaste här hemma är att River låter som en kossa..
hihi. Han är så förbannat söt på ren svenska när han drar ihop sig lilla mun och "muuar". Nu märkte jag att ljudet är lite dåligt när han låter men ni ska veta att han låter som en riktig lite tjur här hemma. Underbara unge ♥ Älskar hur du lär dig.

Rivers rum

River underbara rum.

Är det något rum som jag älskar här hemma så är det Rivers. Han har fått ett sånt fint och mysigt rum med härliga färger. Jag vet att jag visat dessa bilder på min förra blogg men jag vill även visa dem här. Ofta frågar folk vart Rivers fina tapet kommer ifrån. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad märket heter men den är iallafall köpt på colorama och den är från ett barnmärke. Underbar är den iallafall och så himla fin!

Fint rum till en fin kille.. Helt rätt ju ♥

Hejja Brynäs!

Lite blandade instagram bilder från dagen. Ni kan följa mig på Bymandyy.

Åh, äntligen i soffan med mat och hockey på tvn. Jag hade en liten busunge som absolut inte ville somna idag. Det är så tydligt att dom känner av när en förälder är stressad eller liknande. Det är väldigt viktigt att tänka på det! Jag ville ju så gärna se hockeyn och jag såg hur klockan tickade iväg samtidigt som River stod och dansade i sängen haha. Nu är såklart Rivers nattning viktigare än en hockeymat men ni förstår hur jag menar :) Men som sagt. Till slut kramdes vi godnatt och River tog kaninen i famnen och somnade.

Vilken härlig dag det varit idag förresten. Känner mig så pigg och glad och lycklig nu för tiden. Det har inte varit en vanlig känsla tyvärr. Alltid är det något men just nu känner jag bara lugnet. Underbart ♥

Förlovad

Amanda ♥ Marcus

14 februari 2012 var inte bara dagen då River fyllde 1 år utan det var också dagen då jag och Marcus förlovade oss ♥ Trots att det nästan gått 2 månader så är det först idag som jag kan sätta ringen på mitt finger. Jag har fått felleveransen, fel storlek och det har varit ett jäkla krångel på ren svenska. Så idag när jag hittade ringen i brevlådan blev jag överlycklig. Äntligen!

Det kanske känns tråkigt och för vanligt att förlova sig på alla hjärtans dag. Det är ingen jag hade gjort om inte den dagen betydde allt för oss. Hur det än ser ut i framtiden så är det faktiskt den dagen som föralltid binder mig och Marcus samman. Det var ju då vår gemensama son föddes och därför känns den 14/2 som den perfekta förlovningsdagen för oss. Happy, happy, happy ♥

SKOJ!

Vad roligt att logga in här när det är massor med nya människor som har hittat hit :) Jag hoppas ni ska trivas här hos mig och River och att ni vill återkomma igen :)

Här har vi precis kommit hem efter att ha varit på playdate hos Jameson och hans mamma. Skoj och härligt att vilddjuret fick leka av sig med vänner efter väldigt många lekfria sjukveckor. River har fortfarande en förmåga att vilja känna lite väl hårt på sina vänner. Sjukt jobbigt enligt mig även om det ofta är menat snäll men att det blir fel. Själv är man typ helt slut så fort man har varit iväg med Riverduracell haha. Speciellt när man är hemma hos andra, då blir det ett passande på ett annat sätt. Här och hos nära så har man mer koll på hemmet och vet vart och hur han kan leka. Men supertrevligt initiativ att dra ihop sånna här lekdejter :)

River totalde däckade i bilen och jag lyckades till och med flytta över honom från bilen till sängen, då sover han djupt om man säger så. Även mamman ska därför ta det lugnt en sväng. En banan pannkaka ska ner i magen och lite bigbrother kik hinner jag nog också med.

Kram så länge! ♥

Veckans blogg

Den här veckan har jag och River fått äran att vara veckans blogg på damiljesidan här på blogg.se. Kul :)

Usch vad tjatigt att vi vaknat upp till regn och rusk. Humöret känns ju genast mycket sämre när inte solen skiner. Vi ligger fortfarande i sängen. Den ena lyssnar på babblarna och den andra hänger på försäkringskassa och sånt roligt. Idag ska vi iväg och träffar vänner, stora som små. Kuul!
Ha en bra dag allihopa så höra vi sen ♥

(Btw, vad tjatigt det är när folk skriver att man gnäller bara för att man inte får måla utemöblerna vita. Eller när ni skriver att 4 kg inte än nånting på 2 veckor. Ni måste tänka på att jag är en människa som hela tiden skriver med lite ironi. När jag skriver att jag surar för att Marcus inte vill måla våra möbler och att jag hellre sitter vid River så menar jag kanske inte fullt allvar, eller hur.. Jag vet att det är ganska svårt att förmedla sig via text, men det är också därför jag ofta använder ord som hihi efter mina meningar, för att folk ska förstå! Och till det där med viktväktarna. 4 kg kanske låter liten, men det är det inte. Viktväktarna är en hälsosam viktnedgång där kroppen får allt den behöver och lite till men ändå går ner i en som sagt, hälsosamtakt. Kör du t.ex shakesdieter eller liknande så tvingar du liksom kroppen att gå ner och du kan rasa fortare men absolut inte på ett hälsosamtsätt. Så det kanske går lite segare med viktväktarna men det är betydligt hälsosammare. Synd att folk inte kan glädjas med andra.. Ja, så vi fick jag det sagt också.. I en väldigt lång parantes haha)

Nattugglan

"Visst fick jag fint i min lilla hörna på altan? Eller vad säger ni mammas bloggläsare? "

Det var nog ingen toppen idé att lägga sig och sova 2 timmar sent i eftermiddags med River. Speciellt inte när denna lilla mamman redan är kvällspigg så det räcker. Nu är jag fullständigt otrött och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Hänger på ikea.se, jotex.se osv osv. Planerar och tänker ut. Idag har vi iallafall fått upp en hallmöbel. Vilken skillnad det blir med lite grejer på väggarna. haha. Här har det ju varit kalt och tråkigt sedan vi målade. Nu känns det mer hemtrevligt och mysigt, såklart! Nästa projekt blir att måla panel i köket. Längtar. Bort med det sista träfärgade här hemma. Usch det är ju så fult! Eller nej förresten, våra utemöbler är ju träfärgade men där verkar loppet kört. Marcus vägrar att måla dom. Attans. Jag får väl sitta vid Rivers möbler i sommar. Dom är iallafall fina och vita hihi ♥

Godnatt! ♥

Utefix

River har kört traktor och jobbat hårt på gården idag.

Efter lite grill-lunch-rester och några timmar ute för att fixa lite på gården är vi sådär härliga trötta allihopa. River och jag började rensa lite i lekstugan. Den är ganska sliten men vi ska hinna fräscha upp den innan sommaren så att herren och hans vänner kan leka där inne. Vi putsade iallafall upp små utemöbler som nu står fint uppe på altan. Så sött!  Ni ska få se :)
Nu vilar lillen lite så även vi ska kasta oss på sängen för att slappa lite framför en film. Nya Svensson Svensson blir det :) Kram ♥

Vägning

Happy mama.

Vilken härlig start på veckan det blev. Även om det känns lite konstigt att det är ny vecka då det fortfarande känns som söndag men. Måndag är ju min vägningsdag och även denna vecka har jag gått ner 2 kg. Yes! Sammanlagt 4 kg på 2 ynka veckor och nu är det bara 2 kg kvar till målvikt. Eller den första målvikten ;)

Helt galet. Förlåt om jag nöter viktväktarna men jag är helt fascinerad. Denna påskhelg har jag ju ätit påskbord+ efterrätt varje dag, plus att jag ätit lite godis och även grillat igår.. Trots det har jag gått ner då jag håller mig inom mina poäng. Helt sjukt. Happy.

Viktväktarna it is!

Black and white

Några svartvita favoriter på världens finaste unge!

Det är nå speciellt med svartvita kort. Så fint!  Jag ska leta ut en 5-6-7 stycken som sedan ska pryda väggarna här hemma. Problemet är ju bara att jag har ungefär 15000 bilder på River. Hur ska man kunna välja? Det är så roligt att gå igenom för man har så mycket bilder man har glömt. Alla små ligga-på-magen bebis bilder är ju så underbara. Dom ligger dock på en annan hårddisk så inga smakprov här. Dessa ovan är favoriterna som jag hade på datorn just nu.
Vilken är din favorit? Jag älskar bilden med stjärnmössan där herr envis surar hihi ♥

Grillat

Grillat och en blöjnakenfis som matar morfar med tågräls.

Idag har vi haft grillpremiär. Eller för min del iallafall. Grabbarna har redan mumsat tidigare i år. Mumsigt var det. Nu har jag dock mumsat i mig tillräckligt och mina "pengar" är slut. Hungrig är jag också för första kvällen med viktväktarna. Tur att frukt och grönt är gratis hihi. Iallafall, så lär det bli många grillkvällar på altan i sommar. Det finns ju inget underbara är grilldoft. Även om vi kör elgrill så luktar det ju sådär häärligt och somrigt. Vi plockade även fram utemöbler och dynor idag. Lite, lite kallt men snart så. Och vilken frihet att bara kunna öppna dörren och låta River springa in och ut helt fritt. #Snällasommarenkomnu!

En i jeans

Ett stycke heldress i jeans"tyg".

Titta vilken fin heldress påskharen hade köpt till River. Så fin och tuff. Speciellt med den lilla "polokragen" som blir när man drar upp dragkedjan. Tack påskhararna mormor och Per :) River blev supernöjd, eller var det hans mamma som blev nöjdast kanske? 


Förresten.. Jag har ju tappat flera hundra av er? :( Är det för att det varit påsk och ni har annat för er eller var ni så många som inte ville följa med i flytten? Isf blir jag superledsen och nästan ångrar min flytt. Ni som hängt med? Är det sämre här inne? Trivdes ni bättre på min devote blogg? Snälla berätta :)

Städa, städa!

Barnarbete. Helt okej, tycker River!

Städa, städa, städa är det som gäller här idag. Jag och River har putsat hans rum rejält. River drog igenom hela golvet med en disktrasa. Varför moppa liksom? Det blir nog inte så mycket roligare här idag än en dammsugare, trasa och en mopp i händerna. Vardagsnöje ni vet. Förresten, ni vet det där vita bordet River fick igår? Han gillade det inte. Han tog en blå krita och sen var det fixat ;) Han saknade visst sitt blåa!

Kram ♥

Majskroooooooookar!!

I ett av alla ägg låg bland annat en mängd med majskrokar.. Går det att få in 2 samtidigt? Joooodå :)

Nu är trappen vit efter en förhoppningsvis sista sväng med vitfärg. Eller trappräcket rättare sagt. Stegen är kvar men dom vet vi inte hur vi vill ha än. Som med det mesta annat. Vardagsrummet är värst. Jag hittar nya tapeter varje dag. Den vill jag ha!!... Nej, den! Eller förresten.. DEN skulle nog vara fin..  Det förklarar nog varför vi fortfarande har en ganska orustat hem. Hur ska man kunna välja bland alla fina saker?? I-landsproblem or what.. Men men. När det rätta dyker upp så säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill.. haha, jädrans vad jag svänger med ordspråken idag.

Dags att krypa ner. Hoppas vi orkar se hela nya hamilton idag. Har väntat!
Kram och godnatt! ♥

Nytt bord

Ett nytt bord på plats..

Vilken skillnad det gjorde med ett nytt fräscht bord till Rivers rum. Nu ser det verkligen kallt, stökigt och tråkigt ut på bilderna men det är så svårt att fota i River lilla rum. Vinklarna är inte så många men jag kan tala om för er att det blev en jätte stor skillnad hehe. Godkänt blev det också som ni ser :)

Vitt it is!!

Mängder av ägg

Vi har en liten kille här hemma som drunkar i alla sin ägg.

Vilken härlig dag vi haft. River och jag var ute och lekte med hans mormor i förmiddags. Åkte kana och jäste i parken. River skulle kunna vara ute i en vecka om han bara fick. Det var så soligt och skönt även om det var riktigt kallt också. Lite sådär halv skumt vårväder för att vara exakt.

Nu är magarna mätta efter ytterligare en påskmiddag. Det går hårt på viktväktar pointsen såhär under högtiderna ;) Men det är ju det som är så härligt, som sagt. Man kan njuta av allt det goda bara man har koll på mängden. Jag ♥ viktväktarna. Det absolut bästa beslut jag har tagit i hela mitt liv var att gå med där. Eller ja, det allra bästa var ju förstås att låta min lilla River flytta in i magen men sen så ;) ♥

Nu ska det städas och nattas och målas här hemma. Rooligt. Ska det bli fin får man lida pin. Ett litet omgjort ordspråk sådär hihi. Kram så länge! ♥

5 från dagen

5 bilder från utestunden tidigare..

Lilleman har härjat hela dagen utan vila så han somnade pang/bong ikväll. Jag längtar till sommaren och när badet här nere öppnar så att vi kan hänga där i solen hela dagarna. Jag drömmer även om en stor filt där vi kan ligga och sola och mysa hela dagar.. Det drömmer jag om tills det att jag går ut med River. Jag inser då att jag nog troligtvis inte ens kommer behöva packa med en filt eller boka upp en sittplats på badet. Det lär inte bli en lugn stund i sommar. River är duracellkanineras duracellkanin. Benen går bara fortare för varje dag och svetten bara rinner mer och mer från mammans panna ;) Han har ju en hel värld att upptäcka så varför slösa någon tid på att sitta still då liksom! :)

Långis

Ytterligare lite nytt som flyttat in hos River senaste tiden..

Långfredagen började med en härlig sovmorgon. Idag ska vi iväg på lite mat men först ska jag och River ut och köra rally med hans bobby car. Han är inte alls rädd för den längre utan nu körs det mest hela tiden, men han pekar ut och brummar. Han undrar ju liksom varför han ska köra här i köket. Bilarna ska ju vara ute på vägen!! hihi. Så som sagt. Nu ska vi ut och köra. Påskkram till er. ♥

En dagens mami

Då var vi åter i hemmet lugna vrå. Jag hade ju två timmar på jobbet ikväll så om man ska vara noga så börjar ju våran lång helg NU. Eller ja, om man ska vara petnoga så började den vid 19 höhö. Vi har ätit mat hos Marcus mamma ikväll och River somnade först nu. Kan man hoppas på en sovmorgon tro? ;) Nej, det tror jag inte. Nätterna brukar se likadan ut och även morgonen, det spelar ingen roll om vi håller den lilla vaken eller inte. Jag och Marcus lär nog införa någon form av skift om det fortsätter såhär med vakna nätter. Inatt hade grabbarna suttit och tittat på efterlyst och arga snickaren vid 3-4-5 tiden.. Inte helt okej va? :) Skit unge.. Vilka idéer. Hoppas vi går tillbaka till det vanliga snart. Men som ni vet.. Efter regn kommer solsken, alltid!

Kram & Godnatt! ♥

Götta

Komsi påskkärringar, komsi..

Sådär, nu har vi varit och laddat upp med massor av påskgodis. Jag längtar efter små gulliga påskkärringar som ska plinga på dörren men än har det varit lugnt. Trååkigt :( Tänk nästa år. Då ska vilde bill ut och knacka dörr. Vem kommer kunna motså denna lill påskherren liksom.. I år var han inte speciellt lätt att varken sminka eller få till en bild på. Titta bara här. Smetat smink och en tuffare version av en vanlig påskkärring men ack så söt! Sötast i världen rättare sagt. Glad påsk önskar vi er ♥



Skärtorsdagen

Långfrukost med lillen.. Bästa starten..

Här startade jag och River påsken med att sova halva förmiddagen. Skönt var det såklart då vi både hade lite sömn att ta igen. Vi vaknade för ungefär en timme sen och sen dess har vi suttit och myst med frukost. Bästa starten. Förresten, vet ni vad världens bästa bantningskur heter? Jo, River. haha. Det är inte många smulor man själv stoppat i magen innan det är klart. Han tycker ju att det är mycket roligare att äta från mammas tallrik. haha. Tok! Till slut är vi mätta båda två och om en kort stund är pappan hemma och då börjar en långhelg tillsammans. U.n.d.e.r.b.a.r.t ♥

Äntligen kväll


Så skönt med kväller.
Jag sitter här med världens flin på läpparna. Det finns absolut inget bättre än när River slänger sina små armar runt halsen på en och ger en världens kram. Det gjorde han hundra gånger innan han somnade och mitt hjärta bara exploderar. Nu ska jag inte ljuga men det är ruskigt skönt att han sover nu. Återigen en lång dag. Det ska bli underbart med kortdag för Marcus imorgon och sen en lång helg tillsammans. Hoppas vi hinner bli friska och glada ♥ Vad ska ni göra i påsk? Är det fler än jag som har problem med att se statistiken hos blogg.se idag förresten? Kram och Godnatt! ♥

Måla lite

Måla lite. Ja, det är väl ungfär det vi har gjort idag..

River har nu även smittat ner sin mor. Förlåt om det blir många sjuk och gnäll inlägg men det är ju så det är. Jag vaknade upp efter en vila med världens halsont och huvudvärk. Usch, orkar inte.. Vi har hunnit varit friska i två veckor detta år innan det tar om igen.. Vart kommer alla baciller ifrån??

Ja, som ni ser så har vi målat. Massor. River tycker det är jätte kul och jag tycker det är sååå sött nu när han kan sitta på sina små stolar och pyssla. Lite långt ner fortfarande men han är ju säkerheten själv på det mesta så det är inga problem :) Tyvärr så är jag ingen bra lärare när det gäller och tecka. Ni ser ju. Stackars katt och bil. River gillade dom iallafall och det är det viktigaste :) Ett nytt bord är på gång, så ni vet tänkte jag höhö. Det han har nu är väldigt jobbigt för mamma sjuka matchningsbehov och för det andra så är det ju sjuuukt slitet också.
Aja, kram så länge då. Nu ska vi se slutet på O.C. River gillar det också. Speciellt Summer som han byggt upp nån slags kärlek till. Han skrattar varje gång hon kommer i bild haha.

Onsdag morgon

Mumsigaste frukosten. Youghurt med banan och frysta hallon..

Här hemma kämpar vi på. Lite bättre sov vi inatt men vi kom nog ändå inte upp i mer än tre timmar och dom timmarna var inte förrän framåt morgonen. Den poistiva delen i min kropp säger att det är bättre än inget. Den andra delen skriker ;) Nu skulle jag göra vad som helst för att gå åka iväg till en vän eller gå ut på världens långpromenad men det blir inget sånt när River fortfarande har hög feber. Så fort den ger sig ska vi gå ut då jag tror friskluft är den bästa medicinen för en rinnande näsa.

Nej som sagt. Idag blir det vila, vila, vila för River. Han lär ju orka öppna påskäggen i helgen :) Och förresten, självklart var det bara Tisdag igår och inte torsdag som jag skrev ;) Snurrig är förnamnet eller så var det önsketänkande :)

Avslut

En liten blandning av bilder får avsluta denna dag..

Gud så skönt att det nu närmar sig läggdags. Iofs så sitter jag ju uppe frivilligt men ja, ni förstår.. Man måste ju se bigbrother innan man lägger sig. Kvällsrutiner ni vet, dom är viktiga ;-) River har redan hunnit vakna några gånger så jag gruvar mig för en jobbig natt. Jag överlevde iallafall de två timmarna på jobbet och en promenad hem gjorde mig lite piggare. Vi har hejjat från Brynäs till SM-final och nu är det som sagt läggdags snart. Ytterligare en dag instängda hemma väntar, vi måste bli frisk till påsk ju! Tack för alla "krya på dig" hälsningar River har fått ♥

Kram & Godnatt! ♥


Bubbles

Åh, det här har nog varit den längsta dagen i mitt liv. Typ. Tiden går så enormt segt när man är sådär otroligt trött och man kan hellre inte göra så mycket åt att fördriva den då lillen är sjuk. Det är nog ockås min sämsta viktväktardag också, attans. Det gäller ju att äta regelbunden för att hålla magen på förbränning men det sket sig totalt idag. En macka till frukost och lite youghurt nu. Inte finns det någon ork till matlagning inte. Det är tur det finns varmkorv och snabbmakaroner till lillen en sån här dag. Eller ja, det serveras ju ganska ofta till lilleman men han gillar ju det så :)

Snart är pappan hem iallafall vilket är en milstolpe på tråkiga dagar. Dock så innebär det ju ingen vila eller något roligt då det är jobbkväll som alltid på torsdagar. Kanske får man lite energi av alla hurtbullar nere på jobbet. Man kan ju alltid hoppas :) Kram ♥



New in

Lite nytt som hamnat i Rivers garderob. Det finns så mycket fint just nu ute i butikerna. Speciellt hos Kappahl. Jag skulle kunna packa på mig hela butiken, minst. Till dessa fick River ett par röda shorts som inte hamnade på bild. Snyggt! En från kappahl och en från H&M.

SJUKSTUGA

Jahapp, då har vår blå lilla stuga återigen förvandlat till en sjukstuga. River väckte mig vid 01 inatt och sen dess har vi varit vaken med täppt näsa, skällande hosta och feber. Vi har iofs sovit 15 minuter tidigt imorse och nyss precis 45 minuter men man känner sig vääääldigt seg efter att ha varit vaken hela natten. Vi har ju varit bortskämda med detta då River haft dygnsrytm från dag ett, så just det här med att vara vaken på nätterna är jag inte van och därför är jag som ett vandrande lik idag.

Just den här skällande hostan som River har gillar jag inte, speciellt inte efter hans tidigare krupp anfall. Det började precis såhär. Jag håller verkligen tummarna för att vi slipper detta denna gång, men det lär bli några vakande nättern för en orolig mamma. Aja, så är läget idag alltså. Det blir pyjamas och soffan resten av dagen. Kram ♥



Bruuuuuummmm


Gissa vem som var malligast i världen idag? Ja, men ni fattar väl.. Tänk er själv att ha BILAR på sin egen tröja?!?! ;) Fatta vad häftigt!  Brum, brum och åter brum har han låtit så fort han nuddat sin tröja. Modern med häng på brallorna är han också. Iofs ganska ofrivilligt men ändå. Lillrumpan ♥

Idag ville även River sitta på min höft när jag lagade mat. Han sa "däh", "däh" och pekade och pekade på kryddorna ovanför spisen. Han brukar få leka med dom så att jag ska få händerna fria när jag lagar mat men idag ville han inte ner på golvet utan han fick en burk, hängde sig över kastrullen med potatis och skakade på kryddburken. Hihi, åh gofisen. Tänk vad dom snappar upp saker man inte ens tänker på. Att krydda maten liksom! Så gulligt. Det enda felet var väl att det inte skulle bli så gott med curry på potatisen men annars så :)

Så härligt att vara nytränad. Ett pass body dance blev det idag.. Lite segt för min smak men ändå svettigt och bra. Nu lite bigbrother på tvn innan vi laddar för en ny dag med sömn. Kram och godnatt! ♥

Nike



Åh, alltså alla dessa små söta barnskor.
Här är det senaste tillskottet inför våren/sommar i Rivers skogarderob. Tyvärr var converse jag köpte för små :( Jag grät några blodtårar och lämnade sedan snällt tillbaka dom.

Gud så fort denna dag har gått. Vi har BARA suttit i soffan, hela dagen. River har inte velat leka eller något. En snabb sväng i lekrummet gick iofs men då skulle jag sitta högst 10 cm ifrån annars gick det inte. Nu har pappa kommit hem vilket är höjdpunkten för River. Så fort han hör dörren öppnas så börjar han skratta av lycka ♥ Nu ska dom få leka i fred och mamma ska åka iväg och träna en timme. Kram! ♥

Bananpannkaka



I förra veckan gjorde jag en jätte uppskattad lunch åt lilleman. Ni som hängt med länge vet ju att det är ganska sällsynt med maträtter som han gillar. Dessa bananpannkakor gick rakt ner i den lilla magen samtidigt som det mumsade rejält. Yes! Och hur enkelt är det inte då? Mosa/mixa en banan och blanda sedan i ett ägg. Stek sedan på högvärme, klart! Hur enkelt som helst och gott var det också. Vi serverade det med annanskeso och hallon. Mums hälsar River. Kanske ett tips till andra små? Eller stora såklart.. :)

EN BRA OCH EN DÅLIG START

Måndag idag då alltså, vilket innebär vägningsdag. Under första vecka med viktväktarna har jag gått ner 2,5 kg. Det kan låta lite men jag är supernöjd med det, speciellt med tanke på att jag var ut i lördags där jag både åt och drack onyttigt. Jag har även minskat 2 cm vardera på lår, mage, arm och rumpa. En bra start på den nya veckan alltså :)

Lillenman däremot fick en sämre start. Han började dagen med att kräkas här. Jag vet inte om det var någon tillfälligt eller om vi också har drabbas av den där pågående magsjukan. Hoppas såklart på det förstnämnda. Vi har dock suttit klistrade framför barnkanelen nu på morgon så det ser inte ljust ut. Det är på morgonen River brukar härja som mest. Hoppas det inte bli sämre under dagen. Kram så länge! ♥

Ovan festare

Det är faktiskt ganska otroligt att jag har fått kämpat med att hålla mig vaken dom senaste timmarna. Iallafall med tanke på hur länge jag sov "imorse". Jag var nämligen ut med mina vänner igår. Första gången på sisådär 2 år som jag var iväg på en fest/krogen. Superroligt att vara ut med tjejorna men krogen, nej. Jag föredrar kvällar med vällingmys och teletubbies 100 gånger om. Bland det känner jag mig inte så himla gammal iallafall. haha. Galet att man inte ens är fyllda 25 år men kände sig betydligt äldre på krogen igår :p

Iallafall. Nog för att det var en lugn kväll så kom jag ju i säng sent. Inte för att det spelar någon roll egentligen. Jag klev upp vid 1 tiden idag och det skulle jag kunna göra alla dagar om ingen väckte mig eller så. Inte för att jag vill sova bort hela dagarna utan för att jag inte vaknar förrän 12-1 om ingen väcker mig.. Alltså varför? haha. Hur kan min kropp vilja sova så länge utan att ens reagera eller vara i närheten av att vakna upp innan? Det är nog tur att jag har en liten som pillar mig i ögonen varje morgon, annars hade man inte sett mycket av vardagen. :p Jag har alltid varit en nattmänniska som är en väldig sjusovare på morgonen. Vi som hade främmande och allt över helgen. Hann inte ens säga hejdå. Fy skäms på denna trötta mamma som nu återigen ska sooova =) Kram och godnatt! ♦
Följ min blogg med Bloglovin

Kalas söndag



Såja
, vad trevligt att några av er hunnit hittat hit :) Det känns lite ovant med blogg.se även om mycket är likadant men det ska nog gå fort att lära sig. Det enda jag tycker är lite sämre med detta är appen, eller så är det också bara ovant helt enkelt. Vi får se :)

Nu har jag precis nattat en liten tröttis som somnade fort idag. Han har varit på kalas och firat morbror sin och härjat på. Energin är som alltid över normalt haha så det är full rulle. Mamman ska därför hoppa upp i soffan, där jag som ni vet, alltid avslutar mina dagar. Tv/soffmys ♥ Kram på er.

Hej på er

Hej här på blogg.se :) Nu har jag alltså flyttat min blogg hit och det känns så bra. Jag var som sagt ganska trött på devote då jag tyckte det var så tråkigt då man inte har några design möjligheter och liknande. Här däremot har jag fått en jätte fin design som jag älskar. Tack fina Jessica för det! ♥

Bloggen kommer alltså vara precis som vanligt bara att den är på en annan bloggportal. Jag hoppas att ni alla följer med över hit, men det gör vi väl? :) Det ser lite tomt ut här nu innan jag fått fram lite inlägg men det kommer, jag lovar. Jag har haft så abstiness efter bloggen dom här dagarna jag tog en paus haha. Men det kändes så konstigt att bloggen på den andra då jag visste att denna blogg var på gång, men det har varit svårt att hålla sig ska jag säga. Så vad tycker ni om denna då? Visst har jag fått det fin? hihi. Berätta om ni hittat hit?! :)

Och ni som har följt eller gärna följer mig på bloglovin. Ni trycker bara på den där lilla rosa ikonen jag har här på sidan. Men ni vet väl hur det funkar redan hehe :)

Kram på er så länge. Vi hörs snart igen :)



RSS 2.0