Städa, städa, stäääda

Det fick blir en hemmadag full med städning idag. Hela dagen har jag nästan hållt på. Det finns att göra med barn i huset så att säga :-) Lillen blev trött på städningen och frustrerad, till slut gjorde han strike på alla saker han kom i närheten av. Bland annat mina krukor på fönsterbrädan i vardagsrummet, som tur var verkar dom vara gjorda för barnfamiljer.. Dom höll :-)
 
Här har ni dom.. Krukorna med nio liv ;-)
 
Tog mig äntligen tid till att spika upp den stackars postlådan som legat nerpackad sen vi flyttade in. Den blev tjusig i hallen. 
 

Sovrumstavla.. Family ♥
 
Nu blev det dags att klä på sig och åka på jobb. 
Kram kram! ♥
 

Kommentarer
Postat av: Louiisefoto

Va fint ni har det

Svar: Tack snälla :)
Mandy & River

2012-08-30 @ 16:57:34
URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander & bebis i magen

Åh så mysigt du bor! Och vilken tur att de fina krukorna höll :) Inte lätt att städa med småbarn, de tröttnar snabbt och det tar dubbelt så lång tid! Kram

2012-08-30 @ 17:47:17
URL: http://imm0rtelle.blogg.se
Postat av: Johanna - Life by Me

Ni ser ut att ha typ precis samma planlösning som vårt hus är byggt efter! Köket till vänster när man kommer in i hallen, vardagsrummet rakt fram med stora fönster och låga element under. Kul att se hur olika det kan se ut :) Gissar att badrum och sovrum ligger till höger? Har ni källare?

Grymt fina krukor btw, vad skönt att de höll!

Svar: Vad skoj =) Du har inte visat så mycket från ert hem va? Eller har jag bara glömt eller missat det? Jajjamen, vi har ett badrum alldeles vid entren också men sen ligger sovrummet, Rivers rum, stortoan och det som ska bli lillebrors rum till höger i den där smala hallen. Så det är inte så stort vårt hus. Allt ligger ganska uppe i varandra :) Ja, vi har en källare med gillestuga och ett till sovrum nere, men det är mest förråd allting där nere just nu. Har ni källaren?
Mandy & River

2012-08-30 @ 21:05:32
URL: http://lifebyme.se
Postat av: Johanna - Life by Me

Jag har bloggat om lite renovering på projekttrappgatan.blogg.se, men på sistone har det inte hänt mycket, jag har inte loggat in där på lääänge. Gillestugan ska fixas till i höst är det tänkt, så det är väl det stora projektet. Men jag har blivit så himla dålig på att fota smågrejerna vi gör, och så är det alltid nåt jag inte blir riktigt nöjd med eftersom vi måste kompromissa, och då vill jag inte visa... :P
Vi har målat alla innerdörrar vita i sommar i alla fall :) Och målat om utsidan.

Vi har dörren till trappen direkt till höger om ytterdörren, en bit in i hallen till höger kommer man till "korridoren" :) och där ligger bonussonens rum, vårt rum, Charlies rum och badrummet. Nere har vi gillestuga, tvättstuga, pannrum, ett rum med ved, förråd och hobbyrum. Undrar om det är det som är sovrum hos er? Blev så himla nyfiken nu :)

2012-08-30 @ 21:38:32
URL: http://lifebyme.se
Postat av: Johanna - Husliv & Blivande mamma

ja det tycker jag verkligen, du kommer inte ångra dig. Dom är så himla sköna :)

2012-08-30 @ 23:51:38
URL: http://johannaastenvall.blogg.se
Postat av: Nina

så fint ni har det!

2012-09-04 @ 10:59:32
URL: http://deliciously.se
Postat av: Frida - mamma till Liam och Enya

Vad fint! Vara är ljuslyltorna köpta? :)

2012-09-04 @ 21:48:40
URL: http://frudrutts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0