Krämpor..

I många vinklar ser ju magen fortfarande bara tjock ut. Många kläder är osmickrande. Jag längtar tills det blir en riktig kula =)
 
Godmorgon Lördag! ♥ Skönt med helg. Jag avslutade gårdagen tidigt i säng som vanligt. Tråkigt för Marcus som oftast sitter utan sällskap i tv soffan, men det enda jag tänker på nu om dagarna är när jag ska få gå och lägga mig igen haha. 
 
Igår efter att vi varit ute och gått jag och Sarah, jag hade lekt med River hemma och städat lite, alltså hållt igång hela dagen så hade jag såååå jäkla ont i ryggslutet/början på rumpan. Jag är ju så oerfaren när det kommer till gravidkrämpor då jag slappt allt i form av foglossning, förvärkar, sammandragningar, you name it med River. Egentligen så känns det ganska löjligt att gnälla redan i vecka 13 men enligt barnmorksan min så är foglossning fullt möjligt redan.. AJ, så ont det gör iallafall. Och allt sånt där skrämmer mig lite extra mycket i denna graviditet. Jag har ju ingen tid till att ha ont när jag ska finnas där för River.. Men som sagt.. än är det långt kvar och som vi vet kan saker vända över en dag.. Ni håller väl tummarna för det?! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka - gravid & bonusmamma

Hihi jag är gravid i v 16 :) som du förklarat själv är exakt lika dant! När jag har kläder på så ser de mest ut som jag har ätit för en hel familj haha. :)

En fråga också, är de Samma
Papppa till båda barnen?:)

2012-07-21 @ 10:13:28
URL: http://Perfectlifewithyou.blogg.se
Postat av: Johanna

Gud så mysigt med en till liten :)

2012-07-21 @ 12:31:56
URL: http://johannalilja.devote.se
Postat av: Elin

Samma här när det gäller magen, på morgonen är den dock lite mindre men sen när man kommit upp och börjat gå in dagen så sväller den som en ballong! Känner mig obekväm i allt som jag har på mig, man ser ju bara småfet ut än så länge! Ska ni ta reda på könet på den lille? :)

2012-07-21 @ 12:46:11
URL: http://makingababy.blogg.se
Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

du är så fin så!

var detta syskon planerat eller?
kramar

2012-07-21 @ 18:20:02
URL: http://www.josephinewestling.vimedbarn.se
Postat av: Lisa

Det känns verkligen osmickrande under tiden man bara känner sig tjock. Men snart har vi nog den där kulan som skriker gravid :)

2012-07-22 @ 11:53:52
URL: http://pregnancy.blogg.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Jag tycker inte du ser tjock ut på den bilden! Du har ju redan en jättefin gravidkula tycker jag! :) Och du, ska du inte också sätta in en sån där gravid-widget på bloggen? Jag la in en idag, hihi :)

2012-07-22 @ 15:20:28
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och gravid med liten

Min Marcus har samma problem, alternativt att jag snarkar som en gris i soffan redan klockan 21!
Känns som om det är fler krämpor andra graviditeten?! Mådde lite illa i början med Emma, nu tycker jag bara att de första 14 veckorna är ett stort mörker av krämpor.. Men men, får hoppas att det vänder snart!

2012-07-22 @ 16:41:30
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0