Blått är inte flått...

Idag påbörjade vi alltså målning och tapetsering i vårt vardagsrum. Det är egentligen det rummet så varit fulast och i mest behov utav rustning men ändå så har det fått vänta till sist. Nu var vi rätt så trötta på att ha ett tråkigt och ointrett vardagsrum, det är ju ändå där inne man är mest av tiden hemma, så idag när vi stötte på fina tapeter bara sådär så slog vi till och började. Vi ska göra en blommig fondvägg, en panelvägg och två ljusgråa. Tyvärr blev inte den gråa alls som vi trodde utan det blev ljusblått!! Inte alls bra, men vi visste ju innan att grått verkligen är en svår färg att få till.. Vi hoppas vi ska hitta någon ny gråfärg som passar tapeten och det är fort.. Nu när man är igång så blir man ju sååå otålig, hihi :)

Nu tackar den här mamma för idag och med lite sömn ska hon ladda inför en dag med ett fullt schema. 

Kram & Godnatt! ♥




Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till charlie

Svar: haha, kvart i sex vore som en dröm för oss här! Vi är ganska vana vid att vakna före 5 här. Det skulle kännas mer okej om han sov bättre på nätterna, men det är för det mesta skrik och ett par uppvak då också. Men det är väl sånt som hör till!



Ja visst är den fin? Är sugen på den i rött också, i en större storlek så han kan ha den i höst :P Shoppingtoka här! Men gillar den massor.



Skickade en förfrågan till dig på instagram förresten, saraelisabeths är jag :)

Kram

2012-05-09 @ 07:31:50
URL: http://saraslnd.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0