HEEEJA SVERIGEE!

Liten är nattad och jag har krypit upp i soffhörnet tillsammans med mängder av godsaker. Nu ska jag heja på Loreen. Jag skulle bli förvånad om det inte blir en pallplats ikväll, jag tror till och med på 1a platsen. Men då kan hon ju inte sjunga så dåligt och i otakt som i Torsdag? Fan så det lät på ren svenska hehe. Jag älskar iallafall låten och har gjort sedan den första gången jag hörde den. Grymt.. Heja Sverige! ♥


Kommentarer
Postat av: Sofie Svedin

Ja det är lite pill med inställningarna men tror man får öva upp fingrarna och ratta, hålla in och fippla fort som sjutton helt enkelt :P



Tycker inte bilderna blir alls lika bra om man kör automatik eller någon halvautomatisk inställning, (eller gamla sparade manuella då) det tar nån sekund extra att få det hyffsat rätt men med din vilde kan jag förstå om det blir knivigt att hinna ;)



Tror jag börjar få hyffsad koll på inställningarna (dom är lika på våra kameror) men ibland blir det bökigt om det är blandat sol/skugga eller vid motljus (trots motljusskydd). Sen var det det där med att hinna ändra inställningarna om det dyker upp något som man måste fota just precis NU och då kan det hända att jag bara snabbvrider på automatik för att fånga ögonblicket, haha.



Och det där tonade du har på dina bilder är jättesnyggt, passar in med det romantiska som jag tycker speglar din blogg mycket =)

2012-05-26 @ 21:32:09
URL: http://crystorm.devote.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Här sitter jag också med massa godsaker, men börjar redan må dåligt. Äter i princip aldrig lösgodis (max en gång i månaden) och varje gång blir jag illamående efter bara ett par bitar.. Men jag vill ju ha något att tugga på under ESC hehehe :P Jordgubbar hade inte suttit fel nu, eller typ vattenmelon. Mm.. :)



Sv: Haha okej då förstår jag. Edvin har i genomsnitt en uppsättning kläder/dag.. :) Han är nog inte så skitig av sig, men jag har ju inget att jämföra med hihi :)

2012-05-26 @ 21:39:57
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Karin

Så smaskigt, saknar svenskt godis nu:)

2012-05-27 @ 03:06:57
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Hanna

Nämen, vilken liten goding :) sitter och smaskar i sig Jordgubbar. Ha en bra dag! :D

2012-05-27 @ 13:15:35
URL: http://hannace.devote.se
Postat av: felicia - fotokobran

dagens fråga: har du tagit årets första dopp än? :)

http://fotokobran.se/2012/may/har-du-tagit-arets-forsta-dopp-an.html

2012-05-27 @ 20:22:59
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Marie

Mums, det där såg verkligen gott ut! Vann gjorde vi ju också :)

2012-05-28 @ 12:05:09
URL: http://livetotelltheworld.blogspot.com
Postat av: Anonym

Såg gott ut detdär :)

2012-06-17 @ 11:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0