Som pappa..

Sådan far, sådan son..

Galet vad fort denna dag gått, även om jag varit så sjukt trött att jag knappt vetat hur jag skulle överleva till kvällen. Vi har mest suttit inom vardagsrummets 4 väggar där vi hållt på. Åh, det kommer bli sååååå bra!

Nu har jag precis haft världens roligaste nattning.. River somnade ganska snabbt när jag la honom i sängen och låg och snarka och samtidigt så pratade han i sömnen. Han pratade och pratade och brumma och körde bil.. Trodde jag skulle dö av skratt när det helt plöstligt kom några snarkningar, för att sedan fortsätta i snabbt babbel :D Nej, mina vänner.. Nu ska jag vräka ut mig ännu mer på soffan, titta på Marcus som snickrar här vid mina fötter och samtidigt äta chocklad som Marcus köpte hem till mig. Han vet hur man får mig på bättre humör han! :) Kram och Godnatt! ♥

Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Hihi gulliga bilder :)



Sv: Tack, det var snällt sagt :)

2012-05-10 @ 21:19:43
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Benjamin och Bf 120709

Jag kan inte heller hålla mig för skratt när Benjamin pratar och låter i sömnen. :P

2012-05-10 @ 21:35:54
URL: http://snartenliten.blogg.se/
Postat av: Moa

Jaha. Här i Sundsvall har vi ju Drakborgen, vet inte riktigt vart du bor, så att du varit i Birsta så jag antar att det inte är så långt från Sundsvall ändå. Vad bra att det ligger i Bollnäs för dit ska vi om några helger och då måste jag och lillen slå ihjäl några timmar medans sambon repar. Så jag har funderat på vad det finns att göra där, tänkte åka till något badhus men då är det här ännu bättre! :) Trevlig helg, kram kram!

2012-05-11 @ 07:48:51
URL: http://kerfstedt.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

ska du kolla på hockeyn ikväll? :)

http://fotokobran.se/2012/may/i-djurlivet.html#comment

2012-05-12 @ 21:42:21
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0