En lugn fredag..

Hallå där ute! ♥

Vi går lite på sparlåga här hemma och jäser mest runt.. Idag åkte vi till mamma och har varit där hela dagen. Ganska lagom "aktivitet". River älskar ju att komma iväg och hem till någon och få leka där. Vi hann även en sväng på barnenhus och är det nån som är sugen på ett rejält träningpass.. Ja, då kan ni ta en River och gå i affärer en sväng =) Oj, så han kan härja. Jag springer efter River, förbi unge efter unge och förundras över att ett barn faktiskt KAN stå stilla i nån minut och kolla på saker.. River kan ej det =) hihi..
 
Min lilla spexare och gofis.
 
Nu sitter jag i lugnetsvrå här hemma. River har åkt iväg på sleepover och jag tänkte att jag skulle åka iväg och titta på Marcus match ikväll.. Bortamatch men nära, så det blir ett ganska skönt fredagsnöje. Igår var vi uppe halva natten jag och Marcus.. Vi tittade på de sista Johan Falk filmerna.. Åh, så jävla bra dom var, på ren svenska! Längesen jag såg nån bra film, men dessa var grymma.. Sorligt att även dessa är slut nu.. Buhu.. Men det dyker väl upp något nytt snart.. Hoppas vi =) 

Kommentarer
Postat av: Louisefoto

Så söt River är

2012-11-09 @ 17:17:56
URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Postat av: Fia- mamma till Edison

Vi har också varit till mormor idag, väldig populärt! :D Oh, jag har inte vågat släppa lös lilleman i en leksaksaffär än... :P tycker han har röjt så i klädaffärer och sånt så jag är rädd att saker kommer paja om jag gört! Haha... Hoppas ni har en mysig kväll!

2012-11-09 @ 21:21:33
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Postat av: summermom.blogg.se

haha så söt :) Inte för att vara elak utan bara informera kolla på denna video om varför man inte ska ha vinteroverall i bilstolen http://www.youtube.com/watch?v=CNGT9eBL_gg

2012-11-10 @ 16:09:07
URL: http://summermom.blogg.se/
Postat av: Johanna - Life by Me

Jag har inte vågat ta med Charlie till någon leksaksbutik än :) Han springer ju bara så långt bort från mig som han kan när vi är i andra butiker så jag har aldrig tid till att titta på något! I en leksaksbutik är jag dock rädd att han ska vilja ha allt och ställa till med en scen när jag säger nej... Men samtidigt måste han ju lära sig att man inte kan få allt man vill så jag kanske får ta tjuren vid hornen snart? :)

2012-11-10 @ 21:41:35
URL: http://lifebyme.se
Postat av: Sara

Jag gillar också Johna Falk filmerna. Har du sett Arne Dahls filmer om A-gruppen? Går på svt på söndagar nu. Dem är också jättebra :)

2012-11-11 @ 19:53:06
URL: http://frutyrberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0