Kvällsmys..

 
Nu har jag badat River, nattat honom, duschat själv och kastat in tvätt på endast en halvtimme.. Inte illa va? hihi.. Eller ja, nu och nu var väl lite lögn.. Nyss, för någon timme sen hehe. Jag har så otroligt mycket sammandragningar ikväll. Nästan läskiga ibland, så det är skönt att jag kan vräka ut mig i soffan, vila och ladda för en ny dag framför mammorna som börjar nu kl 21. Är det "farligt" när sammadragningar kommer även om man knappt rört sig på hela dagen? Jag har ju noll koll på detta som sagt.. Men känns inte direkt som om kroppen borde vara trött och reagera så efter en sån här lugn och mysig dag.. Aja, vila i soffan.. bästa soffan.. som jag vill ha en ny hihi.. Gärna en grå.. Har verkligen kommit in i det här typiskta gravid boandet.. Vill ändra varje rum.. Rummen som jag var nöjd med nyss.. Nu vill jag ha nytt och även börja göra en mysig bebishörna i vårat sovrum.. Den blir först ut.. Längtar.
 Kvällskram! ♥

Kommentarer
Postat av: Louisefoto

Så fin bild på dina pojkar :P

Svar: Tack gumman <3
Mandy & River

2012-10-29 @ 21:01:37
URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Postat av: Anneli

Började med att göra bebishörna i vårt sovrum igår, känndes som att bebis kan komma när som helst nu så det va på tiden. Så mysigt :)

2012-10-30 @ 08:11:23
URL: http://vardagssaker.blogg.se/
Postat av: Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Eller hur, gillar den som tusan :D

Svar: Förstår väl det hihi :)
Mandy & River

2012-10-30 @ 09:44:02
URL: http://madeleines.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Åh jag vill också köpa ny soffa! Eller jag har "fått min vilja igenom" så vi ska köpa två bäddsoffor till nya stället :) Längtar verkligen efter flytten nu och till att kunna boa in oss där :)

2012-10-30 @ 13:39:04
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: ♥Mamma till Oliwer och mamma till tvillingar♥

Oliwer har också den där sängen :) Så sööttt!

2012-10-31 @ 11:47:20
URL: http://treblirfem.blogg.se
Postat av: Elin

Jag frågade min barnmorska om de där med sammandragningarna. Jag har extremt mkt mer sammandragningar den här gången även om jag inte har gjort speciellt mkt under dagen. Hon sa att så länge dom går över och inte blir regelbundna och hör väldigt ont så är det lugnt:-) och lixom inte blir starkare väldigt snabbt så att man tror att det är värkar.

2012-10-31 @ 20:17:16
URL: http://elinsbebis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0