Pust..

Inte utan mina bilar! ♥
 
Hur många gånger har man inte sagt att den åldern River befinner sig i är JUST den bästa? Jo, många gånger men jag kommer att säga det igen.. Idag närmare bestämt. Han är SÅÅ härlig nu. Jag vet inte hur många gånger per dag jag skrattar så jag gråter åt saker han gör, säger eller likanande. Bara små saker vissa gånger, men så charmiga. River blir bara mer och mer en liten härmapa hihi. Idag städade vi Rivers rum. Ni på instragram har ju sett hur det brukar se ut efter en dag ;-) Iallafall, så plockade jag i alla leksaker i en back och till slut, när River för tredje gången hällde ut backarna igen så kände jag hur jag fick bita mig i läppen för att inte tappa tålamodet. Till slut så kände jag hur jag suckade vid varje liten leksak för att dom aldrig tog slut.. Tänkte inte mer på det.. En stund senare när jag står och lagar mat så går jag och kikar vart River tog vägen.. Då hör jag "pust", "pust", "puuuust" från hans rum.. Då har han hällt ut leksaker igen för att sedan sucka när han sakta lägger i dom en och en.. Precis som mamma.. Allt som alla andra gör, ska River också göra. Min lilla gogroda.. Fler som håller med om att detta är en ärlig ålder? ♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Hejsan! Har du tröttnat på din design? Jag säljer nämligen bloggdesigner för endast 90 kr, eller ynka 50 spänn om du bara vill ha en ny header. Ha en bra dag :)

2012-10-09 @ 16:47:39
URL: http://geniet.blogg.se
Postat av: Joanna - Mamma till Willem och bebis i magen

Vad heter du på instagram? :)

2012-10-09 @ 18:57:43
URL: http://mittunderverk.blogg.se
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Ja visst är dom snygga? Hoppas dom är det i verkligheten med:)

Ser att du med köpt Gina-klänningen:) Visst är den super till magen? Älskar min och hoppas jag får användning för den snart igen:)

2012-10-09 @ 21:26:39
URL: http://hannaz.se
Postat av: Sara

Vilka fina bilder! Håller med om att man säger att just denna åldern är den bästa :) Det är väl tur det, att alla åldrar har sin charm :) Dom är ju så härliga mest hela tiden.

2012-10-09 @ 22:00:40
URL: http://Frutyrberg.blogg.se
Postat av: Linnea- Ebbas mamma

Skorna kommer från Eurosko :)

2012-10-10 @ 08:45:29
URL: http://linneagranstrom.vimedbarn.se
Postat av: Malin S

Känns som att den bästa åldern och tiden är NU hela tiden med de små liven. Man tror hela tiden att det inte kan bli bättre... men så blir det ännu bättre dag efter dag. Häftigt!

2012-10-10 @ 22:01:16
URL: http://www.malinstolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0