En mini mage.

En nygravid mage..
 
Gud så storleksblind man blir, trots att man är tidigt i graviditeten och egentligen inte har sån stor mage. Dessa här ovan är tagen samma dag som vi plussade. Ett av alla tecken som sa mig att jag var gravid var det där lilla kula som direkt satte sig på magen efter ägglossningen. Jag var helt säker på att jag var gravid, brukar aldrig svälla sådär över magen annars. Då tyckte jag att jag såg jätte gravid ut ( i vecka 4) haha och nu tycker jag att magen är så liten och inte växer. Dock så ser jag ju att magen vuxit maaaassor på dessa 10-11 veckor. Kul att jämföra ju :-) Synd att jag inte tog mer magbilder där emellan bara.. 
 

Lite blandat sådär..

En mamma från helgen.. det är väl en jäkla tur att jag ska klippa och färga håret imorgon. Ser ju inte klok ut :-)
 
En latdag är bara förnamnet på vad vi har. Vi har inte varit utanför dörren då River valde att sova sent (nu) och det blev världens åsk och regnväder.. Jäklar vad det åskade alltså. Våra fönster skakade rejält vid varje smäll. Riktigt obehagligt faktiskt. 
 
Visst blir man lat som mammaledig? Alltså jag är så sjukt slö och lat de dagarna vi bara är hemma. Jag orkar knappt gå runt här hemma och plocka. Jag får ingenting gjort och har knappt fått det på hela mammaledigheten, jag är glömsk och har svårt att koncentrera mig. Man känner verkligen att hjärnan har haft semester länge nu, jag har ju varit hemma i två år nu. Om en månad börjar River dagis och jag hoppas att jag ska hitta något att sysselsätta mig med då. Jag har ju inget jobb att gå tillbaka till och det lär vara svårt att få en anställning med en kula på magen, men nånting hoppas jag verkligen jag kan få. Jag behöver verkligen komma ut, få tänka på annat än mellis och blöjor och få känna att jag gör lite nytta (förutom att ta hand om mitt barn då). Längtar så efter det. Håll tummarna för att det flyter på i höst. Det behövs massa ny energi för att orka vara hemma ytterligare en mammaledighet. 
 
 

Ditt hjärta slår..

Godmorgon världen! ♥ Idag är det sämre väder ute och jag och River tar därför en skön och seg morgon här hemma. Vi sitter fortfarande med täcke i soffan, i pyjamas. Nu börjar det krypa i den lilla kroppen och även den stora, så vi får väl försöka avancera lite :-) Mormor kommer förbi med lunch snart och sen är det lite OS på tvn som mamman bara måste se. 
 
kjasudjnsdflmf59595888.. Ja, där kom en liten hälsningar från lillen också :-)
 
 
Kommer ni ihåg när jag publicerade denna låt sist? Då hade jag precis fått veta att jag fått ett missfall, troligtvis.. Hoppet var inte helt ute men jag var så ledsen och mådde så dåligt när jag hittade denna låt, med en ganska passande text. Då förstod ingen, nu kan ni nog förstå. Nu när jag vet att vår bebis levde och mådde bra så älskar jag denna låt ännu mer och vill gärna ha den som doplåt, i ett lugnare tempo. Det gäller att planera i tid ;-)
 
Om du känner dig ensam, öppna dig då. Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av dig vart jag än går.. ♥
 
Du vilar här på mitt bröst, för mig är du livet men jag tar dig för givet.
 
 

Duracell på Furuviksparken..

River blir om någon vecka 1,5 år och jag kan fortfarande bli förvånad över vilken livfull och vild unge han är. Det var en mycket trött mamma, mormor och Per som satt sig i bilen hem efter en heldag i stekhet sol i Furuviksparken. River däremot är ju aldrig trött. Han har sprungit runt, runt och runt ännu mer. Det är så roligt se honom springa runt och pyssla med allt, göra fågel av en fjäder ungefär. 
 
Det ska bli så otroligt spännande att se hur lillesyster/bror där inne i magen kommer att bli. River har ju varit aktiv och kört full ös medvetslös sen han var mycket lite, så man såg ju hans personlighet väldigt tidigt.. Jag ljuger inte om jag säger att jag kanske önskar att 2an iallafall har ro att sitta still en stund ifall ;-) hihi.. Härlig och underbar är han ju iallafall, våran River. Och kul att vi fick med oss Sarah och Leon idag också :-)
 
 

Bad graviddag

Som rubriken lyder så har jag verkligen en "bad gravidday" idag. Fy tusan.. Så det blir inte så mycket här inne. Jag tänkte bara ställa en liten fråga till er alla som har koll.. Om man ska ta några tabletter mot illamående, vilka ska man ta? Jag har ju inte tagit något sånt, varken med River eller denna gång. Jag känner lite att kroppen ska få gå sin egen väg utan massa piller, men nu börjar jag få nog.. Ska man fråga BM och någon, ringa Gyn eller finns det några bra receptfria? Ni har gett massa förslag tidigare när jag skrivit om mitt illamående, men jag tänkte se om det finns någon variant som är en liten större favorit. Kram <3


River shopping..

Gårdagens skörd.. 
 
Inför dagis är det ju mycket som ska inhandlas.. River har vuxit nå fruktansvärt i sommar, dom byxorna som jag för några veckor sedan fick vicka upp är nu förkorta osv. Baskläder i massor lär därför handlas tillsammans med resten på den långa listan. Igår startade vi med detta över. Skor inför starten fyndade vi rejält igår iallafall.. Coop rear ju ut alla sina skor till halva priset, så ni som är ute efter skor, kika in där. Ett litet tips sådär :-)
 
 
 
 

Gårdagen..

Hej Fredagen! ♥

Jag har haft fredag sen i onsdags, så jag har typ Söndag idag.. Lite virrigt. Jag och River har iallafall bara haft en lugn morgon hemma. Igår var vi iväg heeeela dagen och jag är lite ovan det nuförtiden kan man ju säga, så jag var totalt slut när jag däckade runt 21. 
 
Vi tog en tidig buss in mot stan för att möter upp kompisarna..
 
Hej kompis.. 
 
Åt mumsig lunch.
 
Och River har börjat äta mat som om han aldrig gjort något annat.. äntligen! *peppar peppar*
 
Sen avslutade vi dagen med ett dopp på badet och River spelade lite schack..
 

Nu sover en liten kille som vaknat på fel sida idag och mamman försöker hitta ett gömställe.. Solen och värmen d.ö.d.a.r mig snart.. gaah så varmt och jäkligt det är.. :(
 
Kram! ♥
 

Underbara unge..

Snyggast i världen..
 
Alltså jag smälter som smör i solsken.. Vet ni vad River har lärt sig sen någon vecka tillbaka? Jo, nämligen att dra upp sin tröja och peka på sin fina lilla mage när man frågar "Vart är lillebror?".. Eller så drar han upp min tröja och lägger sin mun mot min mage och skriker så högt han kan.. Pappa har ju lärt honom att det är så man hälsar på lillebror.. Åh, det är så sött så jag dööör! ♥ Och varför vi säger lillebror kan man ju undra.. Det är bara en känsla.. En tydlig känsla som stämde sist :-) 

Barnrum..

Åh, även om det är lite tidigt enligt mig att hålla på att planera för mycket redan.. Men hur kul ska det inte bli att få fixa i ordning ytterligare ett barnrum? Jag längtar så.. Jag är så nöjd med Rivers fina rum och skulle gärna kopiera det rakt av, men det blir kanske lite tråkigt :-) 
 
Jag gillar den här stjärntapeten och den fanns även med som val till Rivers rum. Nu vet vi ju inte vem som bor där inne än, så det är ju lite svårt att bestämma tapet redan ( Nej, tyvärr.. Jag tapetserar inte min sons rum i rosa förrän den dagen han själv kan välja det isf ;-), men när vi vet så ska jag kolla lite närmare på dessa.. Då blir det vitt med en sådan som fondtapet.. Troligtvis.. Favoriterna är dom med vit grund, men jag skulle gärna vilja ha ett alternativ med ljusblåa eller gröna stjärnor ;-) Fina va?
 
 
Såhär ser Rivers fondtapet ut för er som inte sett den :-)

Vecka 14

En syskonkula med River bristningar.. Mer kärlek än så blir det väl inte ;-)
 
Då har vi nått till vecka 14 och ni ser ju magen ovanför, utan kläder över är den inte direkt jätte stor men för mig som är van en nåååågot plattare mage så känns den enorm :-) Denna gång växer verkligen min mage helt annorlunda jämfört med sist.. Med River hade jag en spetsig kula som gick högt över magen hela resan.. Denna gång växer magen mer som en rund degmage rakt neråt.. Enligt mamma en tydlig tjejmage men jag tror inte ett dugg på sånt, utan tror mer att det beror på att den är mjukare i sig denna gång ;-) Jag växer även åt alla håll denna gång. Med River fick jag bara en jätte stor kula rakt fram som sagt.. Nu växer jag liksom som en fyrkant. Häftigt hur olika det kan bli :-)
 
Jag mår fortfarande fruktansvärt dåligt. Jag mår inte illa lika ofta, men jag mår fortfarande illa varje dag. Oftast i samband med en hungrig mage eller direkt efter måltid. Jag behåller nästan ingenting som jag stoppar i mig och börjar känna mig klen tack vare det. Jag är ständigt yr och får yrselattacker så fort jag rör mig en liten längre sträcka än inom hemmet. Det är jätte obehagligt när det liksom svartnar för ögonen och hela kroppen lägger av, speciellt när man är hemma själv med River. Försöker få tag på min barnmorska för lite hjälp men utan resultat.. suck. 
 
Jag ska även ta och köpa mig ett stativ och självutlösare så jag kan fota finare magbilder. Marcus är inte riktigt lika glad i att fotografera som jag är. Det tog ungefär 1 vecka för honom att "ha tid" till att ta den här bilden hehe. Ångrar mig lite att jag inte tagit tidigare magbilder, men med blödningar och den oro jag upplevt så har jag inte vågat ifall något skulle gå fel.. Min mage har iallafall vuxit 14 cm runt om.. En del alltså ;-) 
 
 
 
 

Dags att styra upp..

Tavlorna på plats..
 
Nu har tavlorna som jag visade för några veckor sedan kommit upp enkelt på väggen i vardagsrummet.. Mer än så är det inte där inne tyvärr.. Rummet är ju färdig målat/tapetserat sedan flera månader tillbaka, men inspirationen och orken har ju inte varit den bästa de senaste månaderna men nu när jag mår liiite bättre så vill jag bara komma i ordning.. helst igår.. Vi har inte ens fått upp fönsterbräder än, inte ens en matta och ett soffbord finns.. bara en stackars ensam soffa, flyttlådor och tomma väggar.. Måste bli ändring på det.. Ombonat och mysigt vill vi ha.. Helst igår.. Och vart vill jag komma med det här såhär sent på kvällen? Jadu säg det :-) kanske ge mig en spark i rumpan.. 

Snälla människor och trötta barn..

Louise heter en tjej som läst min blogg läääänge. Idag fick jag detta på posten från henne.. Hur gulligt? 
 
Jag vet inte riktigt vart den här dagen har tagit vägen. River har varit seg och trött och sov hela dagen i stort sätt. Jag var säker på att han skulle vakna upp sjuk men han vaknade som vanligt som en duracellkanin. Jag har därför legat bredvid honom i soffan hela dagen och fick hålla mig från att gå på toaletten i typ 5 krisiga timmar haha.. Men jag kunde inte röra mig.. Han vaknade direkt och var jätte ledsen och grinig, så jag var tvungen att låta honom sova klart. 
 
Så ja, vi har alltså haft en icke händelserik dag.. Men så är det ju ibland.. vi tar nya tag i morgon :) Nu blir det en stooor fruktsallad för att fylla på med vitaminer :) Kram Kram ♥
 

Innemysdag..

Min lilla hjälpreda..
 
Det blev en innemys dag för mig och River idag. Lill herrn har sovit hela förmiddagen då han var hur trött som helst efter att ha varit uppe mycket tidigt imorse. Det är inte så fint väder heller, så det planerade badet blev inställd. Vi blir som sagt hemma istället och myyser.
 
Vi har precis lagat och ätit lunch. River hjälper gärna till och älskar att stå på en stol bredvid mig vid spisen. Idag lagade han en kladdig vällingröra med pulvret han fick tag på och det smaksatte han rejält med mängder av kryddor hehe. Såg ju gott ut men det fick bli pyttipanna istället och River åt en HEL tallrik. Han bara åt och åt och jag blev så chockad att jag själv glömde att äta :-) Han har börjat fått in bra teknik med skeden nu och tappar inte längre maten, så jag tror det är därför han börjat äta så bra som den senaste veckan. Han är ju inte direkt känd för att ha tålamod, så jag tror det är mycket därför han skitit i att äta, då han oftats hinner tappa av maten innan den når munnen. Allt löser sig till slut *peppar peppar*.
 
Nu står han och rycker i mina ben och skriker "gggggiiiiiiiiiiingu", så nu är det dags för en lite omgång pingu. Mamman behöver ett par öronproppar tror jag snart :-) Kram! ♥

Biosöndag.

Hej på er! ♥ 
Nu är jag återigen hemma efter en heldag i Gävle. Vi har ätit m.a.s.s.o.r med mumsigt och sett en bra film på bio. Superskönt att komma iväg med en vän sådär.. Jag är så dålig på att åka iväg själv och unna mig saker. Tänker varje gång att jag ska bli bättre på det, men det funkar inte riktigt =)
 
Hem kom jag till en springades kille med öppna armar. Trött var han också efter en rolig dag så vi gick och sov direkt och han höll på att pussa och krama ihjäl mig i sängen innan han somnade. Åh, det är verkligen skönt att komma iväg för sig själv en stund, men det bästa är ju att alltid veta att man kommer hem till världens bästa unge ♥
 
En mamma påväg.
 
Mumsig kina mat och fika hann vi med.. 


Och massor med gott till filmen..
 
Vi såg cockpit. Den var rolig och bra.. Går mänger med filmer som jag vill se nu.. får nog bli en bio varje kväll i vecka för att hinna med ;-)
 
Nu blir det bio rester och någon film på tvn innan man däckar ihop för denna gång. 
 
Kram Kram ♥

Mot Gävle

Hej hej från iphonen :-) jag har precis gjort mig klar och nu sitter jag ute och väntar på Sarah som ska hämta upp mig. Vi ska styra ner mot Gävle där vi fördriva dagen, utan barn. Det blir nog trevlig men jag är lite nervös för bilresa och resturangbesök. Jag vaknade upp så sjukt illamående imorse. Så typiskt men vi hoppas att det ska gå bra :-) Kram så länge. -


Krämpor..

I många vinklar ser ju magen fortfarande bara tjock ut. Många kläder är osmickrande. Jag längtar tills det blir en riktig kula =)
 
Godmorgon Lördag! ♥ Skönt med helg. Jag avslutade gårdagen tidigt i säng som vanligt. Tråkigt för Marcus som oftast sitter utan sällskap i tv soffan, men det enda jag tänker på nu om dagarna är när jag ska få gå och lägga mig igen haha. 
 
Igår efter att vi varit ute och gått jag och Sarah, jag hade lekt med River hemma och städat lite, alltså hållt igång hela dagen så hade jag såååå jäkla ont i ryggslutet/början på rumpan. Jag är ju så oerfaren när det kommer till gravidkrämpor då jag slappt allt i form av foglossning, förvärkar, sammandragningar, you name it med River. Egentligen så känns det ganska löjligt att gnälla redan i vecka 13 men enligt barnmorksan min så är foglossning fullt möjligt redan.. AJ, så ont det gör iallafall. Och allt sånt där skrämmer mig lite extra mycket i denna graviditet. Jag har ju ingen tid till att ha ont när jag ska finnas där för River.. Men som sagt.. än är det långt kvar och som vi vet kan saker vända över en dag.. Ni håller väl tummarna för det?! :)
 
 

Bästisarna..

River och hans bästis Leon kramas på fiket tidigare idag ♥
 
Vi har haft en trevlig dag med Sarah och Leon.. Lunch, bad, långprommis och fika har vi hunnit med. Killarna börjar verkligen få nytta av varandra nu. Det skiljer ju 4 månader mellan dom och det är ju ganska mycket det första året. River är ju den vilda som har varit ganska hårdhänt och Leon är den lugna blyga, så dom har ju inte riktigt gått hand i hand tidigare, men nu ser man verkligen hur dom kommer ikapp varandra och busar. Så mysigt =) 
 
Lagom till vi skulle hem så började det såklart regna. River vägrar att sitta under regnskyddet då han får panik då  och filt skulle han inte ha över sina shortsklädda ben, så vi kom hem rejält blöta båda två. Skit mysigt ska ni se hihi. Nu har vi värmt oss under tecket framför pingu och nu är pappan hemma så nu ska vi väl styra upp lite fredagsmys. Kram så länge! ♥

Gäääsp

 
Godmorgon! ♥
Usch så dåligt jag har sovit inatt. Och inte nog med det så gjorde River comeback till sitt gamla beetende och vakna 05.30. Vi har ju blivit bortskämda med sovmorgon till minst 7 dom senaste veckorna, så man kände sig halvdöd imorse kan man ju säga =)
 
Så skönt det har varit idag förresten. Inget illamående eller kräk på morgonen. Då åt jag iofs fiskbullar och mos till frukost då jag var så sugen på det. Mackor och youghurt har verkligen satt igång det andra mornar så jag försöker hitta andra alternativ. 
 
Nu är det dags för mamman att tvätta håret och göra sig redo för dagen. Vi ska luncha och hänga på badet med Sarah och Leon. 
 
Fredagskram! ♥

Början av denna resan..

Sådär.. Äntligen hemma vid en dator så jag kan skriva ett riktigt inlägg.. Att mobilblogga blir inte allt för fint, så jag var tvungen att gå in och snygga till inlägget från igår med ny bild och finare text hihi. 
 
Vart ska jag börja? Jo, vi vill såklart tacka för alla gratulationer som vi fått på olika vis ♥ Helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle skriva detta inlägg.. Inte angående denna graviditete iallafall.. Speciellt inte när en iskall läkare dömde ut min graviditet till missfall efter en liten blödning och smärta i v 6. Han var så hård och kall.. Han kollade med ultraljud och sa " nej, tyvärr.. Jag ser INGENTING. Du blöder från livmoder och har ont i magen så ja, 98% säker på att det är missfall. Det är bara gå hem och fortsätta blöda så får du en återkontroll om 2 veckor" . Jaha, tack för den medkänslan. Jag förlorar mitt barn här och du uttrycker dig så hårt att du lika gärna kunna ha slagit ett baseball trä rakt i magen på mig. Usch så hemskt det kändes. Utan tvekan det största sorg och smärta jag varit med om. Men jag gick hem med tankarna på att det var väl inte meningen denna gång och att jag faktiskt återigen blivit gravid på ett första försök. Så förhoppningsvis skulle kroppen återhämta sig fort och vi ha turen att bli gravida snabbt igen.. 
 
Usch, det var långa två veckor innan det var dags för återbesöket. Jag hade inte blött något mer och enligt doktorn så var ju missfallet igång, så det var ju konstigt att det inte fortsatte så att säga.. Dessutom hade illamående tillkommigt rejält, så jag hade faktiskt hoppet uppe om att den där dåliga doktorn skulle ha fel. Och visst var det så.  En ung, underbar kvinnlig läkare hittade med hjälp av ultraljud ett fullt frisk foster med ett fint tickande hjärta och jag gick därifrån med tårar längst kinderna ♥
 
Blödningarna slutade aldrig riktigt utan dom kom hela tiden, fram tills nu med några dagars mellanrum. Så sjukt påfrestande och en riktig mardröm att se det där blodet på papperet under en graviditet. Flera gånger har vi varit in och tittat, senast i vecka 9. Då mådde pyret hur bra som helst och ingen kan förklara varför jag blöder. Så länge det inte är graviditeten som blöder så var det ju också skit samma. 
 
Ja, också kommer vi till hur jag har mått? I ganska precis 8 veckor har jag vetat om att jag är gravid och jag kan ärligt säga att det är dom värsta 8 veckorna i mitt liv. Det har varit f.ö.r.j.ä.v.l.i.g.t och jag har mått SÅ dåligt.. Jag var ju lite nervös över en ny graviditet och det där med illamåendet eftersom jag mådde illa och kräkas varje dag fram tills Rivers förlossning. Jag visste ju dock inte då, att det faktiskt kunde bli 10 gånger värre!! Jag har mått så fruktansvärt illa dessa veckor. Jag har inte kunnat haft en fungerade vardag utan legat på soffan HELA dagarna.. Så fort jag rest mig upp eller försökt att äta så har det slutat med att jag hängt över toaletten och kräks. Jag har haft så dåligt samvete mot River. Han har haft en riktigt tråkig sommar och fått stått ut med att leka snällt i vardagsrummet eller kollat på tv. Det är tur att han har en underbar pappa som roat till max med olika äventyr på eftermiddagarna/kvällarna. 
 
Det är faktiskt rätt galet hur olika två graviditeter hos samma person kan vara. Det finns inte en likhet förutom kräkningar och illamående då, men annars ingenting. Allt har varit så mycket värre denna gång. I början med Rivers illamående så bodde jag på donken. Jag måsta ha deras salta strips, annars mådde jag ännu mer illa och kräktes. Denna gång dör jag bara jag hör ordet donken. Kolsyra som var min räddning med River har också gått fet bort denna gång. Denna gång har det varit vatten och tuggumi som varit min räddning. Jag måste ha ett tuggumi i munnen hela tiden, annars mår jag extra illa. Det är nästan som att jag inte tål mitt eget saliv/ min andedräkt. Denna gång har jag även känt sånna där konstiga dofter. Något som jag aldrig upplevde sist. Hela huset har lutat mögel och jag vet inte hur många gånger jag stått och putsat sängbordet med väldoftade rengöringsspray innan lägggdags för att slippa stanken av mögel och smuts.. En doft som givetvis inte funnits, enligt Marcus. 
 
Ja, mina vänner. Jag har alltså mått så fruktansvärt dåligt.. Så dåligt att jag faktiskt kommit på mig själv att lega och tänka på surrogatmammor och adoption inför vår eventuella 3 barn som finns i vår framtid lääääängre fram haha. Jag är så glad att jag nu tagit mig dessa 13 veckor. Och att jag sen en vecka tillbaka mår betydligt mycket mindre illa och kräkningar är nästan helt borta. Nu hoppas vi att jag får må bra i några i veckor. Komma tillbaka lite i ork och liknande och faktiskt kunna njuta av denna fantatiska resa. Det känns faktiskt helt galet att vi ska göra denna härliga resa IGEN. För det är ju faktiskt nu den början.. Resan mot vårt andra barn och Rivers lillesyster/bror som än så länge är beräknad att komma till oss den 30/1 -2013 ♥

Jag är inget undantag för att man växer snabbare andra gången. Här är en bild från i midsommras. Då var jag bara i vecka 9 och resan så ser ni ju en tydlig kula =) 
 

3 blir 4

Visst hade ni rätt allihopa. Visst är det så att vi väntar ett litet syskon. Glad och lyckliga kan vi nu berätta för hela världen att vår klimp ska bli storebror ♥


Bortanatt

Hallå där ute.. :) det händer inte så mycket i vårt enkla liv. River har gjort sova borta premiär, hos farmor och det gick ju kanon, såklart! Jag har ju varit lite nojjig med att släppa han över natten tidigare. De har nog mest berott på att han fortfarande kan böka och vakna på nätterna. En annan anledning har ju varit att jag och Marcus aldrig varit iväg över natten och när vi ändå är hemma så har jag inte sett någon anledning till att lämna bort River. Nu behövde den här sega mamman verkligen sova en helnatt, en hel morgon och bara ligga på soffan en dag så då kändes det rätt. Och det gick ju som sagt bra. Han verkar inte ens ha saknat mig då han sket totalt i mig när jag stod med öppna armar och väntade på en kram när han kom hem ;-) ett bra tecken.


Kladdkaka med apelsin..

Mumma..
 
Igår bakade jag en underbart god kladdkaka.. Helt vanlig kladdkaka som jag sedan "klädde" med apelsinkrokant.. Det blir sååååååå gott när chocklad över sedan stelnar och blir knaprig tillsammans med den frasiga toppen.. Mumma.. 
 
Sitter och äter en bit nu till frukost. Lillen är ute på en halvblöt promis med mormor. Skit väder är det.. Men jag njuuuuter.. Nu slipper man få ångest för att man inte orkar vara ute och leka med sin vildning :-) Svalt och skönt är det också.. Underbart :-) Kram! ♥
 

Jag är inte beredd att gå.. än..

 
Jag och svensk musik går ju ofta hand i hand.. Även denna gång.. Älskar den här låten! 
 
Nu ska jag baka för att få tankarna på annat. Kram! ♥

1 år sedan..

Idag är det 1 år sedan vi döpte vår lilla Per Bror River ♥
 
 

Imorse kunde jag ha skämt ut mig rejält alltså.
Jag klev upp innan River vaknat till och det första jag hade i tankarna var att gå upp och hinna ringa BVC för att få en tid hos dom för att kolla upp de stora, röda utslagen som River fått i ansiktet. Precis när jag ska ringa så vaknar River.. Utan utslag.. Han har ju aldrig haft några utslag i ansiktet och jag insåg att jag hade ju drömt!! Måste ha klivit upp i sömnen nästan för att ringa. Jag skulle ju aldrig vakna innan River annars så.. Aja, helt galet ju :-) 
 
Nu har vi ätit lunch.. Pappas korvgryta.. Visa åt ju bara korven men åh så nöjd mamman är a tt han åt något överhuvudtaget.. Fortfarande problem där.. Totalt ointresserad av de mesta i matväg.. Gäsp!
 
Måndagskram! ♥
 
 
 

En jobbig tid..

Hur kommer det sig att man kan gå från att älska sitt barn så mycket att man vill äta upp honom - till att faktiskt vilja äta upp honom? Jag och River har det inte så lätt om dagarna just nu. Han har kommit in i trots ålder deluxe och ligger 90% av dagarna på golvet och sparkar och skriker hysterisk. Själv var jag nära till tårar idag innan Marcus kom hem från jobbet. Det blir långa dagar med dessa utbrott. Jag tog till och med upp telefonen och tänkte ringa till BVC och be om hjälp.. som om det nu skulle hjälpa haha. Detta är ju helt normalt och en del i utveckling, men det gör ju inte att man får mer energi till att orka med det! 
 
Något annat som förstörde hela min dag var att vi inte lyckades få tag på några Justin Bieber biljetter som släpptes idag. Jag hade lovat min lillebror att vi skulle åka och vi satt klistrade framför biljettsläppet. Vi kom fram innan dom släpptes men när vi skulle logga in och betala så hoppar vi ur och hamnar i en ny kö, vilket gjorde att vi hamnade långt bak och hann inte få biljetterna till varken den första eller den extra konsterten.. Så SURT! Men vi ska dit, Jesper och jag så nu blir det väl till att lägga en årslön på en blocket biljett istället ;-) Morr.
 
Nu har min ängel till sambo åkt ut och roar vår son. Vad skulle jag göra utom honom?! Själv ska jag vräka glass och vindruver och somna vid 18 :-) Fredagskram! ♥
 

Trivsel..

En snabbtagen bild på kvällen mami i långklänning.
 
Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit på trivselkväll på berget. Vi åkte hem lite innan det slutade för duracell River behövde sova. Vem tror ni är vaken nu? haha. Hör hur han sitter och leker tiger med sin far från rummet. Hör även några försök till "tittut" men det låter inte som pappan är lika intresserad av att leka 21:30 ;-) 
 
Hela den här dagen har varit tokig på sovtider. Vi somnade båda två på soffan vid 09 och sov till efter 12.. Galet ju.. Efter det blev allt fel, lunchtider och den vanliga vilan.. Men men.. snart sover han nog =) Tokungen som fick sig en tatuering ikväll ;-) Kram & godnatt! ♥

Åh, vaaaaaaaaaaaarmt!!

Jag behöver ett svalkande dopp... NU! 
 
Alltså jag och solen.. Nej, vi är inte vänner :p Åh, jag dör vad varmt det är!! Jag är nog den enda i landet som ber till gud om några dagar med lite moln och kanske en lite svartare himmel.. Iallafall lite vindare eller kallare luft en stund om dagen iallafall. De senaste timmarna har jag öppnat upp altandörren så har River fått varit ute där, för jag kan inte vara ute en minut till.. Fy tusan.. Flyter ju bort snart :-)
 
Nu räknar vi ner de sista minuterna innan pappan kommer hem. River är så pappig att vi knappt tar oss igenom dagarna.. Det är rop på pappa hela tiden och många gånger letar han igenom hela huset efter honom.. Igår morse hittade han pappas snusdosa på hallmöbel och bröt ihop. Han grät och grät samtidigt som han ropade på  "paaaaaaaaapppa".. Usch, ganska hemskt och ledsamt, men det är ju tur att pappsen alltid kommer hem till slut iallafall =) Och lite skönt med en pappig kille efter 1,5 år med mammighet. 
 
 

Nej, nej, nej.

Skaplig ISOmiss, men söt som sjutton ändå ju =)
 
Inte trodde man väl att det skulle ta 17 månader för River att lära sig att säga nej, med tanke på hur många gånger per dag han hör det ordet menar jag ;-) Nu har han iallafall lärt sig det och vi skriver upp det som nästa ord på listan. Nääääh! säger han rättare sagt.. 
 
Så sött när man nu får svar på sina frågor.. "Vill du ha en macka, River?" - "Nääh!". Tyvärr han har han inte lärt sig säga ja än och nu när han upptäckt att nej är ett svar, så svarar han mest nej hela tiden.. Han får alltså känna på lite hur det är att vara mamma för stund ;-) hihi-

Boring..

Dagens middag.. Man tager vad magen vill ha ;-)
 
Godkväller från en mamma utan nästintill socialt liv, just nu! Grabbarna är iväg på kalas och jag ligger hemma på soffan. Jag känner mig så tråkig och grå men så är det ju, jag kommer igen =) Förlåt om det är mycket gnäll just nu.. Fast egentligen är det ju inte gnäll, bara sanning haha men det kan ju bli tråkigt i längden att läsa om. 
 
På tal om det så tänkte jag höra om någon har koll på om statistiken på blogg.se också buggar nu för tiden? Eller har bara över 100 pers tröttnat på mig bara sådär över en dag?! Tråkigt isf, hoppas ni hittar tillbaka när jag blir lite roligare igen :-) Kram på er! ♥

All star..

 
Mina nya kärlekar. 
Så tjusiga! 
 
Nu ; Promenad och lunch hos mormorn. ♥

Nyklippt..

Godmorgon! ♥

Kolla in den här snyggingen då. Nyklippt och allt. Farmorn hade lyckats med det enligt mamman omöjliga, nämligen att klippa River. Tur hon lyckades för gud så tjusiga han blev. Jag höll nästan på att äta upp honom när han kom hem med nyfrillan igår. ÅH, söta unge! Inte trodde väl jag att du kunde bli ÄNNU sötare =)
 

Spotlight..

Har jag visat er tidigare hur det blev när vi satt upp små spotlights över vår panelvägg i vardagsrummet? Jag minns inte men jag tror ej att jag gjort det. Såhär blev det iallafall.. Superfint.. Och supermysigt att tända mot kvällningen. Supernöja blev vi. 
 
Nu blir det kväller och den nya Liza Marklund filmen som kom igår, igen ;-) Saknar min lilla kille som är hos farmor, det blir ju så tomt även om jag är grymt tacksam för att man kan få hjälp när man är dålig. Tur han är hemma snart igen =) Kvällskram! ♥
 

Hujedamej..

Hej allihopa, ett sent hej! ♥

Vilken dag! Vi har varit i valbo med min mor och bröder på en liten shoppingrunda och för första gången i mitt liv så kan jag nog säga att jag bara ville därifrån haha. Gud vad jag längtar tillbaka till en normal vardag nu alltså. Och gud vad jag längtar efter att äta en portion mat utan att hålla på att dö!! 
 
Så mycket affärskik blev det inte utan dom andra köpte det dom skulle och sen var vi klar. River fick såklart lite fint av mormor också. Ett par jeansshorts och en tshirt. Superfint! 
 

HOT

Oj, idag har det varit vaaaaarmt. Några timmar på badet i sol och värme och med en vilde gör en riktigt trött, så nu ska jag och River bara mysa i soffan och vila från solen tills pappa kommer hem. Att kika på pingu står först på tur. 
 
Kram så länge! ♥
 
Rivertok och Novis på badet.

Mot badet..

Godmorgon säger vi! ♥
 
Här har ni gårdagens kalasmamma.
 
 
Det känns så skönt att Rivers sovtider börjar ordna upp sig. Äntligen. Han har ju aldrig varit vaken på nätterna men varit jäkligt duktig på att göra några uppvak och böka runt. Nu sover han fridfullt och har även börjat sova längre på morgonen. Klockan 7 känns mycket nyttigare i längden än att gå upp när klockan fortfarande står på 05. Sen att jag sover som en kratta när han ligger mellan oss som han gör ibland, det är ju en annan sak. River sover ju iallafall :-)
 
Nu ska vi lyxa med kanelbullar efter frukosten och sen göra oss klar för en dag på badet med Rivers vänner. 
 
Måndagskram! ♥

Kalassöndag

Återigen hemma och rejält trötta alla tre efter en söndag på vift. Vi har varit och firat Rivers bästis Leon som fyllde 1 år i fredags. Mumsat tårta och lekt massor. River däckade i bilen hemifrån farmor där vi varit några timmar nu ikväll. Jag och Marcus ska kasta oss på soffan och äta lite ostkrokar och kanelbullar som vi köpte på vägen hem. Så sugen på något skit ikväll, det var längesen det. Sura äpplen och loka har varit grejen senaste tiden, eller frysta hallon =)
 
Kalasgänget laddad för party.
 
Födelsedagskillen.
 
Även sötisen Nova var ju där såklart =)
 
Nu soffan som sagt.. Hoppas att man orkar vara vaken längre än 20 idag ;-)
Kram ♥

RSS 2.0