Nya myskuddar.

Äntligen så valde H&M för några veckor sedan att fylla på lagret av dessa kuddar. Som jag väntat och velat ha en turkos och en grön till Rivers säng. Ni som har hängt med vet ju att dom skulle passa perfekt in i hans rum, och det gjorde dom! Dom var så stora och mysiga. Även om dom är lite knöliga nu hihi, vi måste ha en större, passande kudde i dom så blir det nog bättre. Perfekt att sitta och gosa in sig i när man läser en bok och även en fin dekoration =) Tummen upp!

 
 
 

Hujedamej som barn han var..

Två bilder med några veckor på nacken. Passade dock perfekt in idag i dagens regn och rusk väder.
 
Att dra igång en storstädning med en galen 1 åring hemma är väl ungefär det dummaste man kan göra =) Tålamodet tog ju slut nånstans där han för 10e gången hällde ut det precis ipackade leksaksbackarna, eller när han för 2a gången, med precis bytta strumpor och byxor väljer att stoppa i båda fötterna och hoppa i skurhinken. Nära var det även att veckopengen drogs in när han följde efter mig genom hela huset och stängde av dammsugaren så fort jag tittade åt ett annat håll. Han räddade dock sin ekonomiska situation genom att lägga av det där perfekta asgarvet då han såg att mamma till slut blev lite frustrerad =) Mamman smällte och allt var glömt. 
 
Jag undrar jag om man kanske kommer ha möjligheten att få en tjänst på dagiset här på byn till hösten. Jag känner på mig att några uppsägningar kommer att ske efter den 3 september då huliganen har gjort entré =)

Finast i världen..

Han är ju bara för fin den här ungen. Finast i världen! ♥
 
Som sagt.. Idag ska det städas och städas. Oj, vet inte vart jag ska börja. Hoppas River gillar städidén. Isånnafall går det ju kanske lite fortare =) Ska försöka städa undan fort så vi kan hitta på något roligare senare. 
 
Lördagskram så länge! ♥

Vår Fredag..

Hemma efter en hel dag nere på badet. Det har ju inte varit sådär jätte varmt men Rivertog sig några dopp ändå. Jag frös av att bara titta på honom. Nu är grabbarna hos Marcus pappa och jag gissar på att River kommer somna gott senare då det varit en fullrulledag. 
 
Ingen badkruka inte..
 
River sov 1,5 timme efter lunch så mamman låg på filten och mumsade i sig detta. Härligt! 
 
Mellanmål i form av smoothie. Viktigt att ladda batterierna. 
 
Nu blir det soffläge.. Måste verkligen vila upp mig inför morgondagen haha. Det blir en tråkig städdag då vilket verkligen behövs. Det är så stökigt här så att jag nästan dör, men ikväll orkar jag bara inte.. En städhjälp som kommer en gång i veckan skulle ju vara drömmen..
 
Kram! ♥

Canvastavlor

 
Åh, så fina tavlor jag fick hem igår. Jag ångrar mig lite att jag inte tog två fina motiv på River men jag tänkte också att jag kan inte tapetsera hela huset med bilder på honom, något annat kan ju också vara fint ;-) Sen kan man ju också undra hur jag tänkte när jag tog en i sepia och en i svartvitt, matchningsfreak som man är?! Fina var dom iallafall och passar perfekt på vår nya gråa vardagsrumsvägg. 
 
Jag beställde dom från Paxlux. Är ni sugen på att vinna en liknande? Tänkte väl det =) Det kommer en tävling nu någon dag. Kram ♥

Friday.

Vad roliga ni är som är så säker på att jag är gravid. Dock är jag inte lika säker själv men ;-) 
 
 
Gud så tomt det ekade i vårt frukostförråd idag. Lyckades iallafall skramla ihop lite så det räckte till både stor och liten. Gubbar är ju aldrig fel, inte leverpastej heller. 
 
Nu ska vi göra oss redo, det blir nog en sväng ner på badet idag också. Gäller att passa på. Imorgon skulle det tydligen vara skit väder igen!? River är 4 tänder rikare på 2 dagar, så han fortsätter att pipa lite. Can't blame him.
 
Fredagskram ♥

Gnälltant..

En sommarpojke en annan solig dag.. Idag var det inte direkt soligt..
 
Det blev inget bad för lillen idag. Jäkligt kallt var det faktiskt. Blåsigt och molningt. Istället lekte vi lite i sandlådan innan vi gick hem till mormor och lekte istället. River har härjat och kört slut på sin morbror som varit så snäll och hjälpt mig med River hela dagen. Jag själv är ju halvdöd och tänker nu gnälla i form av några meningar här inne..
 
Alltså fyyyfan på ren svenska. Jag kan inte hålla humöret uppe längre. Aldrig någonsin kunde jag föreställa mig att detta kunde bli en sånt helvete. Att man kunde må så fruktansvärt dåligt och nästan längta bort från någon som man längtat efter så länge. Jag har som sagt, verkligen tappat humöret. Orkar inte en dag till. Jag räknar ner dagarna tills det förhoppningsvis, normalt försvinner och vänder. Jag är ju ingen mes i vanligt fall och inte speciellt kinkig men nu alltså, ne fy.. Nu vill jag bara lägga mig ner och böla mig till sömns. Jag känner mig som världens största mes samtidigt som jag kan tänka mig att exakt alla känner såhär i denna tidpunkt.. Fy katten alltså.. Hur kunde jag gnälla sist?? Då var det inga problem om man jämför med nu.. Tur det ger en jävligt fin belöning iallafall. 
 
Kram och Godnatt från gnälltanten. ♥

Vart är River??

Hallå där ute, vem var här inatt och kidnappade våran son?! 
Positiva och glada River är helt borta. Istället har jag en liten buse här hemma som hela tiden piper "Maaaaammma!!", "Maaaaaaammmaa!". Man kan ju bli gråhårig för mindre =)
 
Vi ska därför nu kasta i oss lunch, för att sedan ta oss ner på badet för att rasta barnet. Ute bland folk blir River alltid nöjd så det är alltid ett säkert kort. Undra om han tar sig ett dop också kanske, jag känner mig lite nojjig över det där. Han älskar ju att bada men jag tycker det är svårt att veta när det är för kallt för honom. Han är ju faktiskt ganska liten fortfarande. Aja, vi får se hur det blir. Rastas ska det göras iaf =)
 
Så länge en favvobild från midsommar. Jag älskar att ta sånna här "bakom ryggen bilder". Så fina! 
 
 
 

3 X Nytt..

Lite mer nytt i lillen garderob. Den svarta är tagen från tvätten, därför fläckarna;-)
 
Åh, en regnfri dag. Dock svinkallt, ifall tidigare imorse. River klättrar på väggarna och är kokhet. Misstänker lite feber då han verkligen brinner, men så har man ju sagt många gånger. River har klarat sig så bra från sjukdomar, peppar peppar, så vi hoppas det fortsätter så. Mamman däremot. Ja, hon mår illa och är halvdöd. Vardagen nuförtiden =) Men det går väl över.. hoppas vi! 
 
 

Lär sig allt..

 
Gud så härligt det är när man ser att dom små snappar upp saker som man inte ens tänker på att dom lägger märke till. Rivers mormor tar alltid på sig glasögonen innan hon tar upp sin mobil för att svara/läsa sms. Detta har River verkligen snappat upp och gör exakt likadant. När han hittar sina brillor så sätter han på sig dom (lite tokigt men tanken är ju god;) för att sedan ta min mobil och knappa på. Han är för härlig alltså, min härlig son som precis trasslat in sig själv i en tvättkorg och inte kommer loss.. Ja, ni.. ska man skratta eller gråta =)

Regn, regn och regn..

Någon är trött på det eviga regnandet, och vill ut och åka vagn NU! 
 
Det absolut bästa med att River har förvandlats till en nattuggla som gärna är uppe till 21-22 är ju såklart att vi ofta sover ända till 8:20. Underbart! Och tur är det väl att man är lite extra utvilad sånna här dagar när River fövandlats till ett mini monster. Han har hunnit hällt ut en glas vatten över heeela soffan som nu är dygnsur, han har lyckas skruvat upp locket på sin smoothie flaska som även den nu ligger i soffan , han har lyckats käka en halv kexchoklad med papper ( jag var på toa i en sekund) och nu håller han på att ge mig hjärtinfarkt genom att klättra upp i vagnen för att sedan slå någon form av halvvolt ner från den igen.. Ja, detta är ett utplock av vad han hittat på under de senaste 2 timmarna. Man är ju inte sysslolös med en liten River inte =)

En dag på Furuvik..

Några bilder från i lördags..

Man kan nog lugnt säga att River nog har hittat sitt "place to be". Som han trivdes på Furuviksparken, och vi lika så. Jag jobbade där för något år sedan men annars har jag inte varit där på säkert 10-15 år. Nu kommer vi definitivt inte vänta lika länge tills nästa gång vi besöker parken. River sprang runt hela dagen och var så nöjd. Han matade getter, jagade getter och stackars små lamm. Han åkte karusell, både bilar och tigrar. Han kändes så stor när han sprang runt när helt galen över att hinna så mycket som möjligt på samma stund. När blev han så stor att han dra i oss för att så snabbt som möjligt hinna till karusellkön? Det är ju galet, men så mysigt. 
 
Vi hade iallafall en underbar dag, som vi snart gör om. Lycka är ju ändå att se River lycklig. Oslagbart. ♥

Kakis till lunch..

Lämplig lunchtime..

Nu är vi precis hemkommen efter ytterligare ett sjukhusbesök. Jag känner mig verkligen helt mörbultad och slut av allt som händer. Att det aldrig ska ta slut, känner jag. Som om man inte redan är full med oro, så ska det hela tiden dyka upp något nytt. Man trodde att allt skulle bli lite lättare en andra gång, mer avslappnat. Det blev helt tvärtom. Nu är det bara hålla ut, och hålla tummarna. Ytterligare en månad av stor oro väntar. 
 
Jag och River sitter här nu i skrivandes stund och trycker i oss en varsin Billys pannkaka. Faktiskt ganska goda för att vara färdiga och frysta och sååå lämpligt dessa dagar då tomma magar inte orkar vänta en sekund på lunchen som redan är sen. Resten av eftermiddagen hoppas jag att vi kan mysa framför en film eller två. Ta det lugnt bara. Det behövs. Kram så länge! ♥

Nobels testamente..

Grabbarna i familjen tog en sväng ner till badet för att göra slut på battierierna i en liten kille som bara varit hemma och lekt idag. Det funkar ju såklart det också, men dagen blir lång för River så därför åkte dom iväg och rastade ett tag nu :) Jag däremot ska göra tvärtom. Kasta mig på soffan och försöka ladda batterierna. Tänk om man hade det problemet River har, att man behöver göra slut på energin, istället för att hela tiden sakna energin. Ibland önskar jag faktiskt att vi kunde byta hihi. Jag tänkte jag skulle slötitta lite på Nobels testamente igen.. Svenska kriminalfilmer kan jag ju se hur många gånger som helst, efter varandra.. Inga problem. Lika bra varje gång och jag är så glad att det kommer något nytt nu när Beck, Wallander och liknande är slut :( Buhu.. 
 
Dags att breda ut sig. Kram så länge! ♥
 
Tidigare i veckan på badet. 
 

Årets midsommar..

Hej allihopa! ♥ Nu är den här midsommarhelgen snart över. Den har varit jätte härlig med en supervarm midsommarafton och en kall dag på furuvik igår. Så härligt och lillen har haft det så roligt. 
 
Jag tror jag fattar mig kort i textform och istället så bjuder jag på lite bilder från vår midsommarafton. River har dansat runt stången för första gången.. Och käkat massor med jordgubbar som ni kan se på hans tröja ;) River älskade även sill. Han som är lite matkräsen gillar ofta de lite udda sakerna, precis som mamman då kanske som har fiskbullar och pölsa som favoriträtt ;-)
 

Sommar & sol

Varför är det alltid som allra sötaste poserna som kommer fram när inte mamman och kameran är riktigt med? 
 
Åh, jäklar så varmt det har varit de senaste dagarna. Ibland kommer några kalla vindar och då njuter jag haha. Jag är verkligen inte solmänniska. Det får gärna vara värme i luften men inte stekande sol. Fy bubblan.. Jag flyter bort direkt, speciellt nu! 
 
De senaste dagarna har vi hunnit med ett 1års kalas och idag en viktig läkar undersökning. Allt gick så bra, kan inte ens tro att det är sant. En klump som suttit iväg för det mesta i kroppen de två senaste veckorna är nu istället en sprängfyllt hjärta som hoppas och håller tummarna :) 
 
Ibland vänder det sörni. Gud vad härligt förresten att blogg.se gjort om lite.. Äntligen kan man svara på kommentarer direkt i inläggen och ladda upp flera bilder samtidigt, det har jag saknat grymt mycket från devote. 
 
Nej, nu ska jag slå igång nya Liza Marklund filmen innan jag somnar. Det kan bli kris med att hinna se klart den. Solen gör en trött, River somnade utan trilsk, första gången på nån vecka! 
 
Kram så länge! ♥
 
 
 
 

En sommardag..

Hej hej på er! :)
Idag har det varit riktigt varmt här. Jag är så stolt över River som roar sig så bra trots att hans mamma är världens tråkigaste just nu. Bara jag öppnar altandörren så skulle nog River kunna roa sig själv i veckor och där ute har han även roat sig hela dagen idag. Jag höll på att dö av värme vissa stunder men River verkade inte alls besvärad, som vanligt =)

Idag har lillen haft på sig tröja och solhatt från Lindex och chinosshorts från H&M. Jag har ju lovat att bli bättre på att skriva om hans kläder, så jag gör ett försök nu hihi.



Jag lovade River att vi skulle bada så fort vi gått ut på altan. Han kom ihåg vad jag lovat och jag ångrade mig snabbt när jag insåg att det var i stort sätt omöjligt att blåsa upp hans pool. Det skulle nog ha behövts en hel elefant för att få upp den. Hur jag än blåste så hände det fan ingenting haha. Istället sprang vi ner i källaren och rotade bland babygrejerna och tog upp baljan som River hade när han var liten. Det blev jäkligt trångt men han blev nöjd. Pool som pool sa han!



Jag undrar hur många kalorier den här ungen bränner varje dag..



Roligast idag var ju iallafall när River klev upp i poolen och jag insåg att pampers har en jäkla uppsugningsförmåga hahaha. Alltså jag DÖÖÖR. Blöjan var stor som ett hus och River ramlade bakåt för att den var så tung. Hahah igen, jag kunde verkligen inte sluta skratta. Önskar att bilden kunde ha gjort blöjans stortlek tydligare, den var verkligen enorm. När jag sedan lyfte in River så kände jag hur tung han var och ställde honom på vågen som då visade 18 kg. Det innebär alltså att blöjan vägde 6 kg. Haha.. igen!


Kram för idag.
Nu blir det soffhäng i värmen ♥

Blink Blink..

Mormorn var ju nyligen i turkiet och med sig hem hade hon en massa fina saker till herr River. Bland annat dessa snygga converse med lite coola effekter. hihi.


Dom blinkar nämligen när han går. Skit tufft tycker han såklart. Och mamman! :)



Fräna va? :)

En underbar ålder?

"Mamma, jag har absolut inte tid att vara still och ta en bild.. Måste härifrån!"



Min mamma har alltid sagt till mig att den värsta åldern på ens barn är mellan 1-2 år. Då förstår dom men är ändå för liten för att förstå, eller hur jag ska förklara.. River är ju som jag skrivit många gånger helt sjövild. Inte vild som en busig 1 åring utan vild med stort V. Han vet inte hur man går längre, han springer.. Överallt. Det blir bara svårare och svårare att åka iväg med honom. Han vill inte längre sitta i vagnen men man kan inte heller bara släppa ner honom och låta honom gå. Då är han borta på en halv sekund. Inga gränser, inga behärskningar. Och även om jag på samma vis älskar denna tid, just för att han nu förstår så mycket, man kan prata och kommunicera med honom och han är så med, så kan jag även tycka att denna tid är sååååå påfrestande. Jag vet att detta är anledningen till att han äter dåligt, han har inte ro att sitta ner. Tappar han en leksak, så har han hunnit hoppat och studsat i frustration innan leksaken ens hunnit nuddat backen. Noll tålamod med en jäkla stämma. Allt är lite extra jobbigt för just mamman också tror jag. River är som en annan människa mot mig. Väldigt mycket kläng och lämnar jag rummet så blir han GALEN.

Ibland kan jag bli gråhårig och ärligt avis när jag ser er andra bloggar lägga upp bilder då era barn sitter på en filt ute i gräset och leker!! Fy bubblan vad skönt det hade varit om man kunde sätta ner vår duracell kanin, bara en sekund. Förstå mig rätt nu. Jag ogillar inte River eller hur han är. Bara lite frustrerad över att han är övervild hihi. Också måste jag ju dokumentera varje liten känsla i denna resa. Just nu undrar jag över hur det ska bli på dagis. Kommer han lugna ner sig, eller kommer han gå sin "död" till möte. Där finns det ingen som hela tiden kan följa honom och hans vild upptåg. Det är ju liksom inte en vuxen per barn där, utan helt tvärtom. Kanske kommer Ljusne förskola får en hel del uppsägningar efter den dagen River börjar på deras dagis.. Vem vet ;-) Annars så är han en helt underbar lite fis som nu är stora killen och precis har lärt sig ett nytt ord. Tittut. Det är för underbart när han kikar upp över soffkanten och säger "tuttuuuuut".

Sådär ja. Två långa inlägg på rad. Nu är jag back höhö ;-)
Dags att starta denna dag!
Kram! ♥


Försök att stoppa mig....

Hej igen..

Hej igen allihopa..
Har ni saknat oss? hihi ♥


Såhär länge har jag nog aldrig varit ifrån min blogg
på alla dessa år jag bloggat. Och faktiskt så har jag inte saknat det och haft den där abstinensen som jag brukar få då jag inte hinner publicera flera inlägg om dagen. Det har hänt så mycket annat runt mig som gjort att jag inte orkat, inte haft energin till att göra det som jag älskar. Jag har verkligen totalt gått in i väggen med allt som hänt och hur trött min kropp varit. Jag tänker inte skämmas över det längre. Inte ens här inne, där jag inte ens vet vilka ni är. Jag har hela tiden tänkt att jag inte vill blotta mig så djupt att folk som kanske möter mig på affären vet precis hur dåligt jag egentligen mår. Men nu struntar jag i allt sånt. Detta är ju jag och varför ska jag mörka med det. Jag är deprimerad och otroligt trött nu och så kan det vara. Troligen en förlossningedepression som aldrig fick hjälp och så hamnade vi här. Nu har jag troligen nått min botten så nu kan det ju bara bli bättre :-)

Hänger ni kvar här inne förresten? Jag ser ju att ni gör det, skönt att veta :) Jag blir ändå förvånad över hur otroligt elaka människor kan vara. Människor som bara läser en blogg. Jag har nog aldrig fått så mycket elaka kommentarer som jag fått under denna paus. Hur dålig jag är, hur tråkig min blogg är och hur "dum i huvudet" jag är som tror att man kan driva en välbesökt blogg för att sedan bara sluta skriva. Hallå? Kära vänner. Hur tänker ni när ni skriver en sån sak? Jag är jätte tacksam över att folk vill läsa min blogg och följa oss, men jag har aldrig någonsin någon form av måste över att uppdaterar er. Ni som följt oss länge borde veta att jag är jävligt bra på ren svenska på att uppdatera och att detta bara varit en liten paus.. Såhär gör vi till sånna människor som säger sånt, precis som River gjorde på en H.E.A.T konsert igår. Håller för öronen haha. Heatvarskit döpte jag bilden till.. Trötthumorn när den är som bäst..


Nu ska vi se hur mycket det blir här.
Jag önskar man hade mer tid eller att man inte var sån perfektionist att man inte vill ha massa mobilinlägg. Hehe så enkelt det hade varit att uppdatera annars. Hänger ni kvar? Hur har ni det? :)

Kram så länge! ♥

♥♥♥


Om du känner dig ensam, öppna dig då. Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av dig vart jag än går.. ♥

Du vilar här på mitt bröst, för mig är du livet men jag tar dig för givet.



Baka en liten kaka.

Rivers första bakverk.

Då var den första veckan efter sjukskrivning gjord. Jag har varit lite nervös över att vara tillbaka på "jobbet", nervös över att inte orka men det har faktiskt gått kanon. Det har varit underbart att ha Marcus hemma i två veckor och få möjligheten att vila. Min trötthet hade verkligen gått så långt att jag knappt minns vad som hände för två veckor sedan, det har bara varit som ett stort svart moln senaste veckorna. Superskönt att komma tillbaka till vardagen och återigen orka och njuta av tiden med River. Jag är full med dåligt samvete som jag nu kan stilla med mer ork.

Kakorna här ovan slängde jag och River ihop i eftermiddags. River gjorde nästan hela kakan själv. Mamman fixade degen och rullade små bollar, sen gjorde han ett litet hål i alla och kämpade länge med att lyckas träffa sylten i hålet. Ibland gick det bättre, ibland sämre hihi, men dom blev söta och goda. Iallafall enligt mamma och pappa. River fick smaka en. Han tog en tugga, rös och kastade iväg kakan långt bort haha. Dåligt betyg från han alltså =)
Kram ♥

RSS 2.0