Ett försök till julkort..

Åh, kära vänner.. Svetten rinner bokstavligt talat på mig. Jag och River gjorde ett försök till att ta lite julkort nu. Vi har inte ens hunnit köpa en tomtedräkt eller liknande, men jag ville mest bara testa plats och ljus så vi plockade ihop lite passande kläder och en tomteluva från förra året som nästan gjorde att han fick blodstopp haha. Om det var svårt att få till julkort förra året med en galen 10 månders så kanske ni förstår hur det var iår.. Frågan är om det ens blir några julkort ;) hihi.. 
 
Han var väl inte riktigt lika intresserad av detta som jag ;)
 
Något kort fick vi kanske till som kan funka om det inte funkar vi nästa försök med tomtedräkt. Nu måste jag stänga ner här. Sitter på toalocket och bloggar medan River badar. Han kan bada i timmar, så jag måste sysselsätta mig med annat efter en stund hihi, men nu är det tsunami varning från badkaret och nån vattenskadad datorn vill jag ej ha hihi.. Kram! ♥
 
 

Dagens..

 
Dagens mamma i tunika från Bonprix och H&Ms mammaleggings.. Filten där bakom som någon frågade om är från hemtex och finns till prinsessor också :)
 
Nu ska jag kasta på mig lite smink och sen väntar en kort jobbkväll. 
 

Sova hela dagen och nätterna..

Vilket liv man har nu hehe. Direkt när jag lämnat River vid 9 tiden så går jag hem, äter frukost och lägger mig på soffan. Jag somnar sedan och kliver upp nu, precis innan jag ska gå för att hämta honom. Välbehövligt lär det ju vara eftersom kroppen skriker efter det, så jag lyssnar och får helt enkelt ta tillbaka mitt liv sen när bebisen är född hihi.
 
 
Idag tänkte jag faktiskt låta River vara hemma. Vi hade en sån mysig morgon och han var SÅ glad och skojade och busade att jag ville inte lämna bort han hihi.. Men jag fick göra det ändå, då jag vet att han vill ju så gärna dit och jag fick några timmars sömn. Win, win.. På tal om sömn.. Nu kan vi efter nästan 22 månader säger att River sover hela nätterna. Vi har inte gett honom ett nattmål på flera veckor. Han vaknar alltid och går in till oss nångång där mitt i natten, men annars så sover vi bara. Det var några nätter där han frågade efter vällingen när han kom till oss, men då sa vi att det var mitt i natten och man kan ju inte äta då, då somnade han bara om utan protest. SÅ skönt.. Allt började verkligen vända när han började på dagis, blev mer trött om kvällarna och åt rejält med mat på dagis. Perfekt.. Nu får vi njuta i två månader innan vi ska börja om med vakennätterna igen hihi. 
 

Bas mitt i natten..

Hej mitt i natten! ♥ 
Det är kanske inte natten för många men för en småbarnsförälder som mig så går jag på övertid nu hihi. Har fastnat i soffan med mysiga sammandragningar och försöker trötta ut mig själv vid datorn. Höll på att bli lite galen imorse när jag skulle klä River till dagis. Han behöver långärmade tröjor och det är NU! Så jag satt mig vid lindex och spanade lite. Hittade lite enklare baströjor som han behöver och även en pyjamas som givetvis den biltokiga pojken ska ha hihi. 
 
 
 
Dessutom så får man nu 30 % på hela beställning + fri frakt från Lindex, så det får bli mitt mitt-i-natten-tips till er :) Nu ska jag försöka sova. Godnattkram! ♥

Vecka 32

Nu har jag och River precis försökt fått en bild på magen i mörkret. River är verkligen som en liten assistent. Han står bredvid kameran och klappar glatt händerna varje gång en bild knäpper av hihi. Det var inte det lättaste i Rivers gröna rum och med dåligt ljus, till slut tittade vi på bilderna och han sa "mmm" och såg nöjd ut och sprang till datorn och pekade.. Han har ju blivit skadad av mitt fotande hihi. Först knäpper vi, sen går vi med kameran till datorn för att lägga in bilderna :) Full koll.
 
 
Idag går vi då alltså in i vecka 32. Imorgon är det 2 månader till BF. Alla säger att det närmar sig och är nära nu, jag känner samma sak vissa dagar. Andra dagar känns det som att det aldrig komma ta slut. Det här har nog varit den jobbigaste veckan hittills faktiskt. Jag har ju klarat mig så bra med allt under mina 2 graviditeter men nu har jag riktigt jävla ont på ren svenska. Går jag minsta lilla så låser sig hela höften och det gör helt sjuuuukt ont. Om det här är foglossning så ska jag ge varenda kvinna som haft så en längre tid en kram.. För fy tusan vilken smärta. Jag föder hellre barn tusen gånger om än att känna den här smärtan. Annars så räknar vi mest ner till ultraljudet nästa vecka. Ska bli spännande att se om moderkakan flyttat sig, den gör ju det i 9/10 fall tydligen, men jag är ändå tveksam. Jag kan fortfarande blöda lite och det beror ju på moderkakan säger dom, så vi får se :) Och givetvis ska det bli kul att se hur stor bebisen tros vara och se om dom kan bekräfta att det är en liten pojke :) 

Slaskigt..

Godmorgon! ♥ 
Har precis hoppas i pyjamasbyxorna, krypit ner under täcket med ett stort glas blåbärssoppa och tänkte tina lite efter den sliskiga och blöta promisen till dagis. Blåbärssoppa alltså, det godaste jag vet. Skulle kunna dricka flera liter varje dag. Och på tal om slisk. Blir det nån vinter i år tro? Idag snöade det på bra när vi gick till dagis, eller ja snöblandat regn var det väl mer.. Nu är det slut och endast mest regn. Det är fortfarande varmt men kallt ute så att säga. River invigde vinteroverallen idag iallafall då han tydligen frusit i sin skaloverall+ fleece igår.. Stackarn. 
 
 
Och på tal om vinterkläder så kom min mamma-vinterjacka för någon vecka sen. Äntligen. Älskar modellen även om jag mest känner mig som en svart påskägg i den haha. Men den sitter perfekt över min kula och jag kan till och med röra armarna i den hihi, det kunde jag inte i min "vanliga". Och snälla.. Om det finns nån teknisk där ute, snälla hjälp mig med bilderna.. Jag börjar utan att överdriva nästan gråta varje gång jag ska ladda upp bilder här. Dom förstörs ju. Jag har dom i rätt storlek i jämförelse med vad jag laddar upp dom i så att säga.. Men varför bli dom korniga och suddiga när dom kommer upp i collage form? Tusan också, är huvudet dumt från bloggen lida ;) 
 

Inför BB..

H&M & Kappahl..
 
Dessa plagg köpte jag på mig förra veckan i den minsta storleken, så nu ska det bara tvättas upp och sen får det åka med i BB väskan. Den översta brother bodyn är från H&M och resten är från Kappahl-newbie. Det som är kanon med newbie är att dessa plagg är lite större i storleken är t.ex H&M´s kläder. Så även om pyret blir en storlek större än den minsta när han födds, så kommer dessa 50 plagg passa iallafall, då dom som sagt är ganska stora :) Perfekt. Snart ska jag gå igenom alla kläder vi köpt och verkligen göra klart väskan, iallafall pyrets del av den. Måste kolla vad vi har för vinterkläder kvar från River också. Tror vi saknar en varm mössa, sen har vi nog allt.. 
 

Vattenavgång?

Alltså jag blir inte klok haha.. Inatt vaknade jag av att jag var helt blöt. Tröjan jag sov i, mitt täcke, hela benet osv.. Jag tror nog aldrig att jag har flygit upp så snabbt ur sängen någonsin.. Panik över att vattnet hade gått.. Men jag förstod ju ganska snabbt att så var inte fallet, utan det var bara en blöja som hade hamnat snett och gjort att det skett olyckor under natten.. Snacka om pers haha.. Kände igen den där panikkänslan sen förra gången när vattnet gick, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv hihi..
 
Magen för någon vecka sen, när den fortfarande var lagom och go hihi.
 
Nu är det snart dags för frukost här hemma och sen dagis för min son. Själv ska jag hänga på Jollyrace hela dagen, kolla ifall jag kan fynda något som vi behöver till bebisen. Ni som har missat det så kör alltså Jollyroom Jollyrace hela dagen idag.. Nya produkter till rabattpris varje timme mellan 10-22. In och fynda!
 

Syskonmatcha

Lite extra roligt för en klädtokig mamma som snart har två barn med samma kön är ju det här med kunna syskonmatcha hihi. Längtar så tills jag kan få klä mina små pojkar lika. Dessa två plagg gillar jag och ska spana på lite närmare. Det är inte lätt att hitta likadana plagg då River handlar på pojkavldening nu och det är ju ett tag innan lillebror tar sig dit, så jag blir lite extra glad när jag hittar något lika från båda avdelningarna hihi..
 
 
Sitter och försöka spana runt på det där med julklappar. Har inte köpt en enda än. Iofs gillar jag varken att köpa julklappar på nätet eller i så här god tid.. Jag tycker det är så mysigt att springa runt dagarna innan när det är julstämmning och stress i butikerna, så jag försöker mest komma på lite saker som ska köpas. Det är ju så många som frågar vad River önskar sig.. Jag vet inte ens vad jag ska köpa själv.. Skulle man fråga honom så skulle han antagligen bara svara "brum, brum".. Han är ju helt inne på det där med brandbilar, polisbilar och helikoptrar nu.. River är också pysslig av sig och älskar lego och liknande, gärna från lite högre åldrar där det blir mindre och klurigare bitar. Han kommer få en cdspelare av oss, vår lilla musiker.. Så kanske skivor till den med lite härlig barnmusik. Också är det snart dags för en ny kläd storlek så kläder och framförallt pyjamaser i storlek 98 funkar alltid.. :) Själv fyller jag ju 25 i December och gillar inte alls frågan om vad jag önskar mig hihi.. Önskar mig en sak.. och det är en förlossning direkt efter kl 00:00 på nyårsafton hihi.. Någon som kan fixa det? hihi.. Eller varför inte presentkort på IKEA eller liknande.. Att köpa julklappar till Marcus är väl ungefär lika lätt som att hitta en nål i höstack.. Han vill aldrig ha något.. Skit rolig =) 
 
Såja, ett litet tråkigt inlägg för er som inte känner oss, ett efterlängtat inlägg av våra nära hihi.. 
 

Tomtar och argt barn..

Vi fick upp lite, lite julpynt tidigare. Till och med några tomar fick komma upp redan. Så mysigt! Det är några fönster kvar som ska få sina stjänor, men vi har ju en vecka på sig. Tappade lite lusten, när River gjorde det hehe..
 
 
Som sagt.. Om det var någon som hörde en skrikandes unge några mil bort så är det lugnt. Det var bara River som var så impad och stolt över sina fina gröna ljusstake, så stolt att han kastade den rakt upp i luften och pang ner i golvet.. Helt plötsligt så lös den inte längre och då blir man ju såklart ARG.. hur kunde det bli så liksom? Varför slutade den lysa när man kastar den i golvet? Allt kan väl åka i golvet? Höhö.. Hujedamej som barn han var =) hihi.
 
 
Nu ska vi ta på oss lite kläder hemma, vi myser fortfarande runt, sen är det dags för mig att jobba lite.. Måste på affären och köpa marängsvisch(?) också. Så sugen hihi.
 

Dop och dop och fest..

Gud så fort den här helgen gick.  Vi har inte haft något planerat på flera helger den senate tiden. Den här helgen kom allt hehe. I lördags så var vi på två dop och sen gasade vi hem för att gå på min pappas 50 års fest. Mindre stressad har man ju varit :) Kul att träffa Charlotte efter många år iallafall, även om vi tyvärr inte kunde stanna så länge då vi fick stressa vidare ♥
 
River hade klätt upp sig i slips dagen till ära och mamman fastnade på en sur bild, en mycket passande och visande bild om Marcus får säga sitt.. höhö.. kul! 
 

Och då var det Måndag igen. Det är väl det enda negativa med att fullt upp under helgerna, att den tar slut så fort. Sitter och funderar på om jag och River ska börja plocka fram julstjärnorna och pynta lite.. Känns lite tidigt, men är ändå sugen.. Ja, så får det nog bli! Vi vaknade halv 8 idag och då känns det inte som om man hinner nånting innan det är dags för lunch och vila igen hehe. Kram så länge iallafall! ♥
 

Pappa,pappa,pappa..

Hej och hå! ♥ Blir lite glest här inne nu känner jag, måste få upp tempot igen hihi, men det har varit mycket med sjukdomar som sagt den här veckan och Marcus har även han varit hemma sjuk och det märks på River att han fått extra mycket tid med sin pappa denna vecka. Ikväll när jag skulle natta honom och Marcus inte var hemma så låg han och sa "mmmm, pappa" sådär gosigt och när jag frågade om jag kunde få en godnattpuss så sa han NEJ och vände sig om och pussade pappas kudde istället. Hihi, jaha.. jag fick ligga kvar en lång stund i sängen efter han somnat för att pussa och gosa med han, allt för att inte plåga honom i vaket tillstånd.. Lilla pappagrisen! 
 
Tunika - Bonprix.
 
Nu har jag plockat fram lite fredagsmys och tänkte lägga mig i soffan och vila resten av kvällen.. Imorgon väntar en fullspäckad, stressig men rolig dag. Måste vara i form för fullt ös och för att få River att sitta still och lugnt i två kyrkor hihi. För att lyckas med det krävs en utvilad mamma med mycket tålamod hihi.. 
 

Pimp my gardinstång..

Jag pimpade vårt stora vardagsrumsfönster och dess gardinstång med en ljusslinga. Blev mysigt, inte bara till juletider, utan det funkar även resten av året tycker jag =) Mysstämning.
 
 
Det märks verkligen att jag mest hänger hemma i dessa tider och tar det lugnt. Och tur är väl det i ärlighetens namn. Jag tror det är därför jag har chansen till att må så pass bra, för idag när jag gått HELA dagen så skulle jag kunna gråta av smärta i fogarna och lilla rumpen. Det gör ont, ont, ont.. Jag hoppas att två smaskiga päron och finalen i "Hela Sverige bakar" ska ge lite läkande effekt.. Jag tror på det hihi :) 
 
Kvällskram! 
 

Inre stress..

Dagens mami med leggings med hål mellan benen, onda skor och gult, skitigt hår hihi.
 
Hej på er! ♥ Vi börjar äntligen krya på oss lite helt och hållet efter all magsjuka och liknande. Jag kände mig rätt pigg idag så jag åkte iväg och försöka uträtta lite ärenden. Bland annat så försöka jag hitta något finare att ha på mig i helgen när det väntas dop och fest, men tyvärr utan resultat. Hittar ingenting! Så tråkigt, men jag får försöka hitta nån trasa här hemma, det viktigaste just nu att det sitter bekvämt över magen och det mesta spänner mest faktiskt hehe. 
 
Försökte även göra klart lite klädköp till bebisen. Lite kläder i storlek 50 som ska med till BB och en skötväska. Jag tror jag snart dör av "inför bebisen" stress. Vi har liksom inte ens köpt en vagn än. Och jag har noll koll på vad vi har och inte har. Och inte nog med det så kommer det ju en jul nu och det är ju alltid lite stress med det, så jag vill så gärna ha koll på allt innan jul, så jag sedan bara kan slappna av och vänta in bebisen. Det är inte direkt lättare att slappna av när barnmorskan säger åt mig att vara redo lite tidigare än beräknad utifall.. Fy tusan.. Åh, dumt att stressa upp sig, men jag tror det är ganska vanligt för den gravida =) Marcus tror vi har all tid i världen.. Morr =)
 
 

Vecka 31

Hej på er! ♥ Idag går vi in i vecka 31. 30 fulla veckor har alltså gått.. Det känns stort att vara över på den här sidan men samtidigt lite läskigt hur nära det är nu hihi. Jag känner verkligen hur magen växer varje dag nu. Det stramar åt i huden rejält hela tiden och det börjar bli tungt i ryggen. Enligt infon om vecka 31 så växer bebisen kraftigt nu och går upp 200 gram i vecka ungefär :) 

 

Annars så mår jag jätte bra. Flåser bara jag rör mig och att komma upp från vår låga soffa är ingen lek längre. För någon dag sedan så satt River i soffan och sen när han skulle ner så pustade han, satt sig ner på knä neranför soffan för att sedan pusta ännu mer och ta sig upp med hjälp av soffbordet.. Jag undrar vem han har lärt sig det ifrån? ;)  Allt går bra så länge jag rör mig, men sätter jag mig ner så pulserar både rygg och ben. Det märks som sagt att det börjar bli lite tungt nu. 
 
Här kommer en liten jämförelse bild från vecka 29 och idag i vecka 31.. Jag missade ju att ta bild förra veckan tyvärr, men man ser ju att det hänt en hel del på dessa två veckor.. Magen fylls ut mer och blir spetsigare. Sen kollade jag och Marcus även på magbilder med River och min mage är verkligen lika stor nu som veckan/veckorna precis innan jag födde River.. 
 

Randigt till den små..

Jag älskar ju, som ni vet, stilrena barn- och bebiskläder. Det får gärna vara färg, men i diskret form. Inte massa blandat och en massa tryck. Den här dressen som kommer in på Lindex om några veckor är verkligen kanonfin. Den vill lillebror ha :)
 

Smittad??

Kvällen igår var allt annat än rolig! Shit vilket dåligt humör jag fick och allt för några vidriga kommentarer. Snacka om att påverkas.. Men sen är ju inte hormonnivån låg i min kropp just nu heller, så det gjorde väl sitt till också hihi. Men som Marcus sa; Vi vet ju vi hur det ligger till och sen spelar det ju noll roll vad andra tycker eller tänker :)
 
 Skönaste mammatröjan hittar ni här. Och sen lite tandkräm på benet. Så går det när River hellre har tandtroll än att öppna munnen hihi..
 
River har ju tagit sig igenom sin 48 timmars gräns efter sista kräkningen så idag är han på dagis och leker. Tyvärr verkar det som om att jag har tagit över bacillerna nu. Känner mig galet risig i magen och mår illa som en gris. Lite svårt att tolka då jag fortfarande kan må sjukt illa i graviditeten, men jag har ju mina misstankar att det är min tur nu. Trääligt. Ska ladda upp med coca cola och dricka massor med avslagen sådana och blåbärssoppa.. Tiden för sjukdom finns INTE denna vecka och speciellt inte i helgen. 
 
 
 

Sovhörnan + ARG..

Gud så tråkigt det är att logga in här för att visa något man är jätte nöjd över och sett fram emot att få visa upp, också möts man av massa skit som folk totalt utan respekt och snällhet i kroppen skriver. För mig är det helt obegripligt hur man kan kalla en annan människa "dum i huvuvdet" för att hon skriver om sin stora magen, eller sin "oro" över att få en jätte bebis.. Jag är ingen läkare eller barnmorska utan jag går till min barnmorska som mäter min mage och bedömmer min gravidtet. Säger hon att mitt mått är för stort, men att det fortfarande är lugnt så säger jag också det. Jag har varit gravid två gånger och vet att jag får väldigt stora magar under mina graviditeter, sen handlar inte måttet på livmodern om hur stor magen eller bebisen är, inte hellre med en bild kan ni avgöra om mina mage är stor eller inte, för alla vet ju hur vinklar och liknande kan vara avgörande för en sån sak. Du kan ha ett stort sf mått men ändå ha en liten form på din mage. Med River hade jag en stor mage med ett normalt mått. Nu har jag ett stort SF mått plus en väldigt stor form på min mage. Om man mäter omkretsen på min mage så har jag lika stor mage i denna vecka som jag hade samma vecka som jag födde River. Alltså,   en väldig stor mage denna gång.. Sen om det beror på att jag får stora magar, mitt sfmått, eller en stor bebis får vi veta i januari. Varför ska jag ens behöva förklara mig? Så tjatigt. Ibland blir jag rädd för mig själv när jag delar med mig om så pass mycket om mig själv till så otroligt många människor. Men oftast glömmer man hur många människor som sitter bakom skärmen och läser om oss. Det är samma sak när det gäller kläderna som jag skrev om nyss, som tydligen var fel.. Att givetvis finns det kläder som passar mig, då jag inte är stor.. Skriver jag att det är så, så är det ju så eller hur? Jag är bara ärlig om med och motgångar.. Just nu finns det inte ett plagg som inte glappar eller åker upp över min mage. Ett litet problem, som faktiskt är jävligt jobbigt. Men det är ju mitt problem och inget någon annan behöver lägga energi på att besvära sig över. 
 
Så, åter till det jag ville visa när jag loggade in här.. Lillebrors fina sovhörna.. Är så nöjd ♥ Passar perfekt in i vårat sovrum. 
 
 

Problem..

Alltså, jag har verkligen fått problem.. Klädproblem. Och inte bara på en ytlig och fåfäng nivå utan problem på riktigt. Det finns inga kläder som täcker min mage längre. I övriga kroppen så kan jag fortfarande ha allt som innan, men just tröjor som ska täcka magen det går inte!! Idag provade jag några tröjor i storlek 44/46 och inte ens dom, som sitter som en säck på övriga kroppen når runt magen, och då snackar vi långa tunikor som i vanliga fall hade räckt en bra bit ner på benen.. Att sätta på sig Marcus tröjor som är lite större än mina funkar inte, det har inte funkat på många veckor. Hur jag än beter mig, och även om jag sätter en sån där liten kort kjolliknande sak under så hjälper det inte, dom går inte heller runt magen i den största storleken. Vad tusan ska jag ta mig till? Jag lär knappast bli mindre på dessa 10 veckor. Hur kunde magen blir så rund och stooooor? Redan..
 

På nytt..

Jag tror nog att min blogg är den mest färglösa här i bloggvärlden just nu, med tanke på alla svartvita bilder hihi.. Men jag älskar dom.. Jag tycker att de flesta porträtt liknande bilder oftast blir finare i svartvitt faktiskt :) 
 

Tyvärr så tog Rivers magsjuka om på nytt igår kväll, så vi är lite tillbaka på noll nu med att stanna inne med bakterier. Nu har det varit lugnt hela dagen så NU hoppas vi att det är över för denna gång, och det är väl ett under att jag och Marcus har klarat oss, men jag läste att barn kan ha en magsjukebakteri som inte smittar vuxna. Kanske var det han fick. Peppar, peppar :)
 
Nu är den här söndagen snart slut. Ganska skönt faktiskt. Är lite trött på att sitta hemma nu, så hoppas att vi får vara frisk imorgon så att vi kan komma ut resten av veckan :) Godnattkram! ♥
 
 
 

Längtan efter en prins..

Att man drömmer galna drömmar under en graviditet är ju ingen nyhet. Jag sover otroligt dåligt om nätterna då jag ständigt vaknar av att jag drömmer.. Ibland om troll, ibland om lycka och oftast om olycka. Inatt drömde jag att jag födde barn. Ut kom en liten kille med helt kolsvart hår, bruna ögon, liten spetsig näsa och stora fylliga läppar. Helt tvärtemot hur River och jag själv ser ut, så jag blev helt galen när barnmorskorna skulle lägga honom på mitt bröst.. Det där var ju inte min unge.. Han såg inte ut som River och det skulle han ju göra.. Usch, så galet och hemskt det var.. Det slutade iallafall bra innan jag vaknade upp och jag hade lugnat mig och insåg att det där var vår lilla prins.. Och att han faktiskt är en helt ny liten person och inte "ska" se ut som River hihi.. Marcus säger det ofta när jag beklagar mig över något och säger "Det är konstigt, för såhär var det inte med River i magen".. "Nej, precis.. Det är INTE River som ligger i din mage nu heller".. Det är ju såååå svårt, fortfarande, att förstå att det finns en ny liten människa där inne.. Och nu när jag snart är i 8e månaden så är längtan sådär galet mycket efter det där första mötet.. Till och börja med så ska vi på ett till UL om 3 veckor.. Ytterligare en litet hej genom skärmen innan det smäller på riktigt.. En till förlossning.. -Hjälp! :) En till familjemedlem - Längtan! ♥
 

Hemmahelg..

Hej i Lördagen! ♥ Här hemma mås det mycket bättre idag. Det bästa med magsjuka är ju faktiskt att den oftast ger sig av lika fort som den kom. Så idag märks det att River mår mycket bättre.. Det där trotsiga pipet är liksom tillbaka ;) hihi.. 
 
 
Pappan åkte iväg på hockey med jobbet idag, och jag och River lär isolera oss resten av helgen för att inte sprida bacillerna vidare, så tyvärr missar vi kalaset hos morfarn men sånt är ju livet. Vi får roa oss här hemma istället.. Lär väl bli ett x antal timmer på bilmattan och en och annan tecknad film.. Äntligen har River börjat tröttna på Cars och kan tänka sig att se på någon annan film.. Tackar för det :) hihi..
 
 

Gladaste sjukungen..

Sådär, då har vi tagit oss igenom Rivers första magsjukedag. Det är sånna här dagar man svär över att man inte samlat på sig sängkläder och handdukar till förbanelsen hihi. Gladare än någonsin har ungen varit iallafall.. Han är ju bara för häftig. Alltid världens gladaste och inte ens magsjuka hindrar charmknutten ♥
 
 
Mormor och Per kom förbi med lite mat som sagt och hade en liten polisbil med sig. River har inte släppt den sen dess. Till och med under vilan så låg den med under täcket med honom. Helt galen i bilar. Nu har jag bäddat ner honom i det ena soffhörnet och själv har jag krypit upp i det andra med lite julmust och götta. Givet med fredagmys såklart och på tvn rör sig xfactor. Vi håller tummarna för att de värsta bacillerna nu är över och att det blir en lugn natt. Kram!♥

Magsjuk

Usch, här hemma har vi en liten kille som fått magsjuka.. Det började inatt och nu är vi i fullgång med eländet. Jag tror aldrig jag haft magsjuka faktiskt.. Inte på väldigt många år iallafall och inte något som jag minns.. River är iallafall pigg mellan olyckorna och ville till och med äta en till macka nu, så det verkar ju bra :) 
 
 
Nu kommer mormorn snart med magsjuke-mat-leverans.. Ni vet lite blåbärssoppa, glass och vindruvor ungefär.. Sånt som oftast går ner i den lilla magen om inget annat vill.. Och sen blir det barnfilmer och kurering hela dagen för oss! Kram! ♥

 

 

Troll + Bm besök..

Idag var det trollfest på Rivers dagis så imorse lämnade jag av ett mycket sött troll i sin superfina trolldräkt som hans farmor sytt åt honom :) 
 
 
Själv så har jag varit till BM idag. Höjdpunkten i livet just nu hihi. Så skoj att få gå dit och mäta, väga och lyssna.. Vi får nog en stor bebis denna gång. Jag ligger jätte långt över kurvan. Med River låg jag på normalkurvan och då vägde han "hela" 3400 två veckor innan bf.. Nu ligger jag över den översta kurvan, alltså på gränsen till för stor för min gravidvecka, så jag gör mig redo för en liten klump denna gång. Smärtan ska vara den samma tydligen så det spelar väl inte sån stor roll isf, men man vet ju aldrig :) Den lilla har redan borat ner sitt huvud också, så det är därför jag haft sånt tryck och trott att jag ska tappa honom.. Alltså.. Jag kan inte släppa det där med att vi kommer få en decemberbebis.. Barnmorskan sa att det var mycket möjligt.. Vi får väl se :)
 
Nej, nu är det dags att hämta hem lilltrollet.. Hoppas han är lite gladare än imorse.. Trotsålder is killing me ;) Buuuhu.
 

Förvärkar??

Fytusan vilken natt det här blev! Jag vaknade redan vid 12 tiden av att jag hade en sån jäkla mensvärksliknande känsla. Jag låg och vred på mig och försökte somna om, det gick inte. Vid 2 gav jag upp och började vanka runt här hemma. Kunde inte ligga eller sitta ner, så jag fick gå runt, runt.. mitt i natten. Det släppte inte så jag blev uppe hela natten.. Lyckades somna en timme efter att Marcus åkt till jobbet innan River vaknade och efter det hade det släppt lite..
 
 
Nu har jag lämnat lillen på dagis och efter den promenaden kom det tillbaka lite igen. Googlar såklart litegrann och vad jag får fram så är det nog förvärkar och det ska ju vara vanligt när man kommer in i 30e veckan, så det är ju antagligen helt normalt. Ska ta en alvedon nu och äta en rejäl frukost och sen ska jag krypa ner och försöka sova ikapp lite.. Förhoppningvis släpper det lite sen :) Kram! ♥

Dagens..

Fullproppad med H&M.. som alltid =)
 
Nu skriver den här mamman med brinnande fingrar. Måste vilken sekund som helst åka till jobbet.. Tur att jag får Ronja-sällskap idag.. De få timmarna jag jobbar har en förmåga att gå väldigt segt när man sitter rakt upp och ner ensam :) Har iaf haft två mystimmar mellan dagis och nu jobbet med River. Älskar när han är vaken när jag hämtar honom på dagis. Det händer typ aaaldrig, så det är skönt att se hur glad han blir när man kommer :) nej, som sagt. Nu måste jag nästan springa.. Kram! ♥
 

Sovmorgon!!

 
God"morgon".. ♥
 
Eller ja förmiddag kanske.. Fast här är det nästan morgon då det var en viss liten kille som sov till 8 idag (!!).. Gissa min förvåning när jag kollade på klockan.. Det var ju bara upp och skutta direkt för att hinna till dagis.. Det är faktiskt andra dagen på rad vi vaknar när klockan närmar sig 8.. Kanske kommer vändning nu.. Jag hoppas inte för mycket hihi..
 
Nybadad liten med välling och redo för natten igår kväll..
 
Jag känner mig lite som en ny människa.. Nu bökar vi ju fortfarande på nätterna och jag drömmer så sjuuukt jobbiga drömmar, men nån extra timme på morgon + järntabletter har nog gjort sitt. Jag skulle fortfarande kunna lägga mig och sova nu då tröttheten alltid finns där, men den är inte alls så extrem som den har varit de senaste veckorna.. Man kan ju hoppas att man får några dagar/veckor där man får känna sig lite pigg nu :) Det skulle kännas kanon! 
 

Mer till bror..

Här är lite mer av det som finns i lillebrors garderob.. Från Newbie, såklart! Superfina kläder, som förmodlingen varenda unge äger hihi! Gillar den här kofta och byxorna och den lilla gubblooken dem ger =)
 
 
Nu sitter vi som några strandade valar i soffan efter middagen. Har precis vikt och hängt sista tvätten och nu blir det filmmys med min lilla skatt innan vi ska duscha och han ska sova. Har längtat efter den där duschen hela dagen men inte hunnit dit ännu.. Sen tänkte jag att jag skulle försöka knåpa ihop en önskelista till River.. Snart kommer ju tomten och han lär ju få veta vad som gillas och önskas hihi =)
 
 

Startar lugnt..

 
Hej från mig! ♥

Jag och River startar dagen ungefär på samma vis som helgen har varit. Lugn och skön.. Vi ska tvätta 250 maskiner tvätt idag, så vi har kläder att bära i veckan och sen jäser vi bara. Pyret i magen förbereder sig rejält på sin ankomst och jag har mest förvärkar och sammandragningar hela tiden.. Full action alltså =) Nej, jag har väl itne så mycket att rapportera just nu.. Ville mest bara kika in efter en tom helg. River står vid bordet som på bilden och väntar på sin lunch som snart är klar på spinsen så det är dags att pysa. Kram! ♥
 
 

Med doft av jul...

Titta in tvålen jag köpte tidigare idag. Åh, mums =) Luktar ljuvligt och även om det är ett litet tag kvar till jul så tjuvstartar vi med att gå runt och dofta jul nu. Tvättar händerna sådär 2 gånger extra och doftar sedan ljuvlig pepparkaka.. Fanns i polkagris och nejlikor också. Innan julen är slut så ska vi nog dofta alla 3 dofterna här hemma hihi.
 
 
Dags att börja rulla mot en kall ishall.. 
Fredagskram till er! ♥

En lugn fredag..

Hallå där ute! ♥

Vi går lite på sparlåga här hemma och jäser mest runt.. Idag åkte vi till mamma och har varit där hela dagen. Ganska lagom "aktivitet". River älskar ju att komma iväg och hem till någon och få leka där. Vi hann även en sväng på barnenhus och är det nån som är sugen på ett rejält träningpass.. Ja, då kan ni ta en River och gå i affärer en sväng =) Oj, så han kan härja. Jag springer efter River, förbi unge efter unge och förundras över att ett barn faktiskt KAN stå stilla i nån minut och kolla på saker.. River kan ej det =) hihi..
 
Min lilla spexare och gofis.
 
Nu sitter jag i lugnetsvrå här hemma. River har åkt iväg på sleepover och jag tänkte att jag skulle åka iväg och titta på Marcus match ikväll.. Bortamatch men nära, så det blir ett ganska skönt fredagsnöje. Igår var vi uppe halva natten jag och Marcus.. Vi tittade på de sista Johan Falk filmerna.. Åh, så jävla bra dom var, på ren svenska! Längesen jag såg nån bra film, men dessa var grymma.. Sorligt att även dessa är slut nu.. Buhu.. Men det dyker väl upp något nytt snart.. Hoppas vi =) 

Dagens.

Jag var tvungen att rycka upp mig lite genom att kladda på liiiite, liiite mascara och sätta på mig annat än mjukisar. Ett par jeans till och med. Jag är verkligen ingen jeanstjej, och definitivt inte nu med alla extra kilon på kroppen hihi. Dock så åker dom av ganska fort igen och på med skönare kläder för nu är det jobb som gäller.. 
 
Synd att inget smink i vääärlden tar bort påsarna under ögonen hihi.
 
Hämtade hem min älskling från dagis och sen dess har vi myst. Han är så mysig just nu och go. Även om jag försöker att skriva mindre om just han och hans personlig så är det ju omöjligt. Det är svårt att driva en vardagsblogg utan att ta med den största delen av sin vardag, inte sant? hihi. River har ju kunnat svara med "ja" eller "nej" ett tag nu men jag tycker fortfarande det är lika charmigt och häftigt att man kan ställa en fråga till honom och få ett svar.. Inte alltid det svar man vill ha kanske, men ändå :) När jag säger "Du vet att mamma älskar dig mest i hela världen va?" och han svarar "mmmm" och ger mig en puss.. Ja, då är det eeextra mysigt. ♥ Nej, som sagt. Nu ska jag jobba några timmar.. Gruva mig redan för att ta mig hem i mörkret sen.. Buhu hihi.

En stress morgon..

Vilken stressig morgon det blev här hemma. River slog sig rejält i en liten olycka, ville sitta länge och mysa men vi var ju tvungen att slita oss för att stress till dagis. Och jag ville verkligen inte lämna honom idag. Jag var så full med dåligt samvete efter att ha varit surmorsa igår. När jag håller på att kollapsa av trötthet så ska det inte mycket bus till för att man ska vilja gräva ner sig, och även om jag alltid har tålamod när det gäller River, speciellt om vi är själva så brister det ibland bara.. Kunde inte sova inatt, utan ville bara att han skulle vakna så jag kunde säga förlåt och försöka förklara varför mamma är så trött och sur just nu, men hur lätt är det? ..
 
 
Nu är han iallafall nöjd och lämnad på dagis. Jag och pyret som har en cirkus utan dess like inne i magen intar nu vilposition.. Åkte förbi affären påvägen hem och köpte en panpizza för att slippa laga lunch.. Spar varje minut till vila för att orka vara en bra mamma till prinsen utanför magen.. Det jobbiga med att vänta en nr 2 är absolut inte själva graviditeten, utan att hinna med den lilla älskling man redan har utanför magen och att sköta ett hem samtidigt. Tur att det är en sån kort period av våra liv och att det snart är över.. Och vi är så tacksama över att man annars är frisk och glad. ♥

Till amning..

Kikar in med ett litet tips innan det är dags att börja med middagen.. På members kan man idag fynda en massa amningsbehår från Cariwell.. Perfekt för mig som inte köpt någon än, men verkligen behöver en. Vill du också fynda så ge mig din mail så kan jag bjuda in dig. Då får du även 50 kronor att handla för :) Kram! ♥
 

Min korv..

Ohejochhå.. Trodde knappt jag och River skulle ta oss hem från dagis idag. Jäklans vad det blåser. River satt och rynkade på näsan flera gånger och kollade på mig och undrade vad tusan det är som händer, typ hihi. Hans dagis dagar går så fort. Han som älskar att leka där skulle säkert vilja ha några fler timmar, men det kommer ju dröja år innan han kommer gå heltid eftersom jag/vi ska vara hemma med pyret ett tag framöver också. Jag tycker det där är så dåligt, att det bara är 15 timmar när man är mammaledig. River som gillar dagis borde få ha möjligheten att vara där mer när jag är hemma och "upptagen" med lillebror, om ni förstår hur jag menar :) 
 
 
Nu är det mysmellis i soffan. River myser med sin älskling. Det är han och hans flaska, i alla lägen. Ibland på nätterna kan han ropa på mig och gråta och peka ivrigt mot flaskan som oftast står bredvid sängen. När han får den så lägger han den i sina armar och somnar sen om.. Hiih, lite sött tycker jag :) 

Vecka 29

 
Godmorgn vecka 29 ♥

Den här veckan har verkligen gått fort.
Känns som att vi nyss gick in i 28e veckan men nu är vi alltså redan framme vid den 29e. Idag går vi in i den sista tredjedelen av graviditeten och räknas nu som höggravid. Jag tycker det känns galet.. Som jag sa till Marcus nu, att skulle förlossningen sätta igång någon vecka tidigare, typ runt jul, så skulle jag inte hinna vara med och inte klara av att föda för att jag är inte inställd på det. Det känns lite läskigt.. Det går så fort den här andra graviditeten så man hinner inte med att ställa in sig på vad som komma skall.. Så nu i november och december ska det sista fixas och sen ska jag försöka förstå att jag inom några veckor ska föda barn igen. Jag tror det är viktigt att vara med i huvudet också, det är jag inte just nu. 
 
Annars då? Jag mår lika bra som innan, förutom den där äckliga tröttheten då. Min kropp är så trött att jag får svimmattacker flera gånger per dag. Det var därför vi var till BM lite extra igår, då hon ville utesluta en massa fel. Det är inget fel på mig eller bebisen, så det är blodtrycksfall eller tröttheten som spökar. Vila, vila, vila som sagt. Återigen, superlätt med River hemma ;-)  Annars flyter det på som sagt. Vissa stunder kommer jag på mig när jag går förbi spegeln och då tänker jag " ååå, jäklar vad gravid jag är nu".. Så ja, återigen.. Det är så overkligt och läskigt hur fort tiden går. Snart är han här! ♥ Och just ja, jag har fått min första pyret bristning haha. Vid naveln.. Magen växer så mycket vid naveln denna gång, så det är inte så konstigt. Jag fick även beröm av barnmorskan över att min kropp klarar av att bära en sån stor mage. Även om jag är stor i kroppen även i övrigt, så är min mage enorm. Dom tror även att bebis är stor denna gång med tanke på SF-måttet.. Vi får se när vi ska på ultraljud. Jag tänker inte oroa mig över det i onödan :) 

Glass!

Godkväll i stugorna! ♥ 
Ännu en dag som bara svischat förbi.. Hinner verkligen inte med. Idag var jag och pyret in på en extra kontroll hos BM. Mer vila säger dom.. Jag spyr på det ordet hehe.. Vila hit och vila dit.. Det hjälper ju inte.. Känns helt meningslöst att bara vila när man ändå är så trött, så trött att det känns som om man går runt med en rejäl fylla hela dagarna.. Hemskt..
 
Har ni testat? 

Nu väntar som vanligt någon timme i soffan innan jag ska lägga mig. Kyla ner mig med lite glass ska jag göra. Det är samma visa som med River i magen. De sista veckorna under hans graviditet åt jag ett stor pack piggelin om dagen, typ.. Var så varm så jag var tvungen att kyla ner mig hela tiden hehe. Denna ovan med smak av pepparkaka var väl sådär god. Smakade mest kall pepparkaksdeg :) Kvällskram! ♥
 

Krasch...

Åh, vet ni? Min datorn la av igår. Tackar gud för att jag hann spara över de senaste bilderna på hårddisken i lördags annars hade det varit betydligt värre än det var nu. Jag hade det liksom på känn att döden var nära. Tur vi har en till dator här hemma för jag känner mig ju lagomt låst utan en dator med det här "yrket" hihi.
 
Idag i tunika från Gina Tricot och sjal från lager 157
 
Nu har jag precis slagit ner rumpan i soffan efter att ha dammsugit och moppat hela huset.. Härligaste känslan att mysa ner i ett nystädat hem. Jag har hunnit jobba idag och sen stannade jag och River hos min mamma.. Hon frågade mig om River var sjuk idag. Nej, det tror jag väl inte? svarade jag.. Nä, jag tänkte bara för att han har suttit still i soffan och tittat på tv i 30 minuter nu haha. Ja, vilddjur som sagt =) Dags att kvällsmysa.. Kram!♥
 

Fotoframkallning..

Godmorgon! Här är det lika bra att man slår igång datorn och roar sig med något för att hålla sig vaken. River vill ändå bara kolla på bilar några gånger innan han drar igång sina vilda äventyr. Tänkte jag skulle fortsätta med fotoframkallningen som jag började med igår. Photobox hade ett erbjudande på 150 gratis bilder. Perfekt tänkte jag. Då kan jag äntligen ta tag i att framkalla lite bilder. Har inte framkallat en bild sen River föddes nämligen och hur kunde jag tro att 150 bilder skulle räcka till det första året? haha. Jag kom till maj (när River var 3 månader innan dom var slut). Så ja, man kan ju säga att jag har att göra.. 
 
En av alla favoriter jag stötte på.
 
Man kan ju lugnt säga att jag har blivit lite bättre fotograf sen River var liten hihi.. Hade ju inte ens en bra kamera, utan en halvskruttig digitalkamera eller mobilkameran.. Får nästan lite ångest över att jag inte köpte en bättre kamera.. Bilder är inte alls fina, eller jo fina är dom ju för dom har ju det finaste motivet, men dom är inte bra och mest skruttig.. Men bättre det än ingenting.. Bilder från förlossningen och Rivers första tid här i livet är oersättlig.. Från och med nu ska jag sätta mig varje gång det blir en ny månad och framkalla den senaste månadens bilder, då slipper jag sitta här med 15000 bilder av välja mellan. Kram! ♥

 

 








 

Förvärkar?!..

Vi spenderade som sagt eftermiddagen hos min mor där vi åt jätte god mat och halloween tårta till efterrätt. River fick sig en spökmaräng till efterrätt som han tyckte var lite obehaglig.. Spöken är ju läskiga hihi.
 
Lite instagram/mobilbilder från dagen..

Marcus är på en fest ikväll så jag sitter med en godiskål i soffan och mest är. Ganska lugnt och skönt tycker jag. Vet ni vad förresten? Idag fick jag något som jag tror var förvärkar! Jag vet inte alls, då jag inte vet hur det ska kännas men som omföderska som har man ju sina aningar hihi.. Det kom som världens smärta i ryggslutet och satt i 30 sekunder och jag fick verkligen andas och böja mig ner för att klara av den.. Sen tog det ungefär 15 minuter sen kom det en likadan.. Superläskigt men väldigt vanligt som omföderska har jag läst. Och även om det är ett tag kvar nu, så är det ändå skönt och lite tufft att känna hur kroppen gör sig redo. Nej, nu ska jag se filmen på 4an och dricka portello ur vinglas för att känna mig lite festlig jag också hihi! Kvällskram! ♥

Todays..

Leggings och linne från H&M mama, kofta från H&M och Boots från Ellos.
 
Idag kör jag på "mottot" att det är bättre med suddiga bilder än inga bilder alls hihi.. Blogg.se gillar inte alls när jag laddar upp mina kollage, dom blir bara suddiga :( teknik är ju inte min grej som sagt, så ja, det får duga! 
 
Grabbarna sover fortfarnade här hemma. Gud vilka dags-sjusovare vi har blivit, det är nog mörkret som gör det. River är tröttast på sin avdelning sa en fröken förra veckan också.. Han sover alltid 2-3 timmar av dom 5 han är där varje dag haha. Nu ska jag iallafall väcka dom och sen ska vi iväg på middag hos min mamma. Kram! ♥

Sovmorgon!

Lördag idag och fortfarande inga möbler har kommit :( Blää hihi.. Jag är så otålig att till och med stolarna får stå där ensam och vänta på sitt bord, och slipper stå in till väggen helt tråkigt hehe. Hoppas dom kommer till veckan, så vi kan få klart den här delen av rummet och kasta ut den där minibyrån!! 
 
 
Idag är jag såå utvilad.. Nästan så att jag sovit för mycket. Jag klev upp runt 11 tiden och har fått tagit igen lite sömn, det behövdes efter det förra inlägget om man tittar på stavningen haha. Skönt att känna sig lite pigg en stund iallafall.. Marcus såg betydligt tröttare ut efter en morgon med River haha, så nu vilar dom båda. En lugn och skön Lördag väntar. Kram! ♥

T.R.Ö.T.T..

Godkväll vänner! ♥
Busfesten på barnenshus var väl ingen höjare, som vanligt när det gäller deras "event" kan jag tycka.. Det gjorde dock inte så mycket för River var glad och lyrisk av att bara få vara bland leksakerna. Han springer runt där inne som om han aldrig sett en leksak, eller bilar för att vara tydlig hihi. Det lär med andra ord inte bli speciellt svårt att köpa julklappar iår :)
 
Riverskellet- och hans dödströtta mor. 
 
Nu har jag precis nattat lillen. Så tacksam över att han gärna somnar tidigt om kvällarna.. Jag själv är helt obeskrivligt trött.. Jag älskar att vara gravid och jag har nog aldrig mått så bra och varit med lugn i mig själv än som de två perioderna jag varit gravid, men trots det så längtar jag så fruktansvärt mycket efter att slippa den här tröttheten. Det är vidrig om jag ska vara ärlig. Ikväll har vi iallafall gjort lite bebismys i sovrummet (behöver all bebispepp jag kan få), ni som hänger med på instagram (Bymandyy) har sett, annars så ska jag ta bilder på det imorgon när ljuset är bättre :) Nu blir det soffan resten av kvällen.. Funderar på att ta på mig en av Rivers blöjor så att jag slipper resa mig nå mer idag ;-) Kvällskram! ♥

Busfest..

Nyvakna är vi här hemma efter en liten lunchvila. Vi tog den innan maten idag, då morgonpigga minikillen är väldigt trött tidigt på dagen nu för tiden :) Det är så mörkt väder idag så det känns som om kvällen redan är här och att vi sovit läääänge, så var ju inte fallet för jag fick till och med väcka lillsovarn för nu måste vi kasta i oss lite mat innan pappa kommer hem från jobbet. 
 
 
Direkt när han kommit hem så ska vi åka mot barnens hus. River ska gå på deras halloween-bus-fest som dom har idag. Han har laddat upp med skelettkostym som han nästan drunkar i (det fanns bara storlek 110 kvar haha) och är redo för att åka iväg och spöka hihi :) 

Silverschampo

Ytterligare en 27+0 magbild..

Godmorgon! ♥
Igår testade jag på silverschampo för första gången. Ovan så ser ni hur illa mitt hår blev efter denna blekning. Stripigt och g.u.l.t.. Men alltså allvarligt, vad är det där silverschampot för mirakelmedel? Efter bara en tvätt så är det världens skillnad.. Fortfarande lite gult men inte alls som innan.. Varför har jag inte provat detta innan? Jag har ju så mycket orange/röda toner i mitt egna hår, så vilken färg jag än lägger i så skimmrar det röda gärna igenom. Åh, tummen upp för silverschampo iallafall, min räddare :) 
 
 
 
 

Spökmiddag

 
River och jag gjorde oss en halloween middag idag. Vi har inte "firat" nånting ännu, inte ens en pumpa har vi köpt så vi var ju tvungen att hitta på något. Det fick bli små spök/pumpa potatisar och istället för en pumpa så pimpade vi en paprika.. "Hooooohooooo" sa River hela tiden och tyckte det var superkul.. Han tuggade i sig många spöken, jag har nog aldrig sett honom äta som idag.. Kanske ska börja göra figurar av all mat? För äta har ju aldrig varit hans grej, han har inte tid! Men detta var som sagt roligt och gott, hihi ♥

Feathers

Lite mer nytt till pyret.. Älskar den här gråblåa färgen och fjäderbodyn är så harmonisk på nåt vis hihi :)
 
Idag fick jag min vila hihi.. Vaknade precis upp efter att ha sovit 2 härliga timmar. Jag måste gå och köpa mina järntabletter som barnmorskan bad mig börja med för 2(!!) veckor sedan, då kanske jag slipper vara så beroende av att sova för att orka. Skönt är det iallafall och bra att ladda med energi till lilltrollen kommer hem. Vi varken äter eller leker här hemma just nu, vi bara trotsar, skriker, gör hyss, kastar grejor osv. Så påfrestande för både stora och små. Men så fort han är på dagis så längtar man efter honom igen och hans humör igen, så nu ska jag gå och hämta honom.. Kram! ♥

Lilla du där inne - tryck..

Lilla du där inne, jag undrar så vem du är?
Att jag vet så lite om dig fast du redan är här.
Är det dina tår jag känner, är det ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att du har ögon och naglar och en mage att pussa på?
Jag vet så lite om dig fast du redan är här, men jag älskar dig som tokig vem du än är!



Godmorgon! ♥
Igår innan vi la oss så sa jag till Marcus att jag trodde jag skulle föda barn inatt.. Inte pågrund av värkar eller nåt sånt utan bara ett jäkla tryck neråt.. Nu överdrev jag ju lite och när jag sa att "barnet kommer ramla ut" så svarade han ungefär "Ja, det vore ju galet.. så knip." - så han trodde väl ungefär lika mycket på mig han också hihi.. Nämen shit alltså vilket tryck det blivit neråt. Jag kan inte gå, jag kan inte ha mina ben någorlunda ihop utan måste alltid sitta eller gå bredbent. Det går liksom inte annars. Vid troskanten har jag precis det där trycket som jag var påväg att åka in på koll för när mitt vatten sedan gick. Känslan av att något typ kört in en kniv där och sedan vrider om.. Är bebisen verkligen så stor denna gång, eller ligger så annorlunda att jag har samma känslor som jag hade med River efter v 35 och dagen han föddes? Så olika ju, men ändå lite läskigt.. Ska man ha det här trycket i 13 veckor till? Nej, då blir man ju galen. Jag har ju alltid trott och haft en känsla över att lillebror ska komma tidigt.. Inte för att detta säger nåt om det, men ändå roligt att dokumentera och sedan se :) 

RSS 2.0