Nutellamouse..

Gissa vem som precis vaknat upp efter 1 timmes sömn på soffan? Inte sådär jätte smart vid den här tiden på dygnet kanske men jag sov aldrig någon middag mitt på dagen och då blir det ju såhär hihi.. Jag behöver mina vila haha! Egentligen borde man väl ha gått och lagt sig direkt men jag vill ju se greys :) Innan jag somnade så mumsade jag och Marcus i oss supergod nutellamouse som jag och River svepte ihop tidigare idag. 
 
 
Du behöver :
3 dl vispgrädde
1,5 dl nutella
 
Värm 0,5 dl grädde och häll sedan i nutellan och blanda ihop till en jämn smet. Vispa sedan resten av vispgrädde och blanda ner tillsammans med nutellasmeten. Häll upp i serveringsskålar och låt stå i kylen i minst en timme. Superenkelt och supergott.. Och supersött hihi.
 
Godkväll! ♥

Torrschampo..

Under båda mina graviditeter så har mitt hår nästan dött.. Det är inte så himla livfullt annars heller, men som värst är det när jag väntar barn. Jag kan liksom duscha på morgonen för att sedan ha skitigt hår på kvällen igen.. Supertjatigt för man känner sig ju aldrig ren.. Jag har testat några torrschampon men inte hittat något som hjälpt speciellt mycket, förrän nu.. 
 
Jag köpte denna från barnängen för 40 små enkronor på coop och det är faktiskt j.ä.t.t.e bra.. Håret blir inte rent, men det blir lent och fint och man får en känsla av nytvättat en extra dag. Perfekt! ♥
 
 
Nu ska jag dra mig härifrån och vara en dålig och tråkig mamma.. Världens elakaste mamma för att tolka på protesten.. Jag håller tyvärr inte med River när han tycker att han ska klättra på spisen när alla plattor är på. Han kan absolut inte förstå hur jag kan vara så elak och plocka ner honom därifrån.. Han VILL ju vara där uppe.. Dumma mamma... 

Vecka 28

Jag och min 28 veckors mage. 
 
Tänkte att jag skulle börja onsdagen med veckans mage hihi.. 28 veckor har vi kommit till idag och vi har alltså gått 27 fulla veckor. Det är ungefär 13 veckor kvar. 13 långa, korta veckor. Jag har ju vetat om att jag varit gravid i ungefär 24 veckor så 13 känns liiiiite. Så nervöst och spännande. 
 
Jag tycker allt flyter på lika bra som tidigare.. Jag har fått väldigt ont i ljumskarna och känner mig ganska klumpig och ful när jag går då jag liksom gungar fram.. Vissa dagar känner jag mig helt som vanligt, så det är så olika :) Marcus beskriver mig dock som en bitch nu, en bitch med humörsväningar! Kul.. :) "Märker du inte det själv" frågar han?! Nej, faktiskt inte.. Även om jag känner att tålamod och liknande slutade existera för några veckor sedan men det är väl det enda hihi. Jag var inte sån här med River intygar han också, så ja.. Två barn har växt i min mage, samma mage men så olika resor, men ändå lika.. Ja, den där meningen blev ju väldigt rörig men det är så det känns :) Längtar så..

En grå dag..

 
Hjälp vilken dålig dag jag snart ska lägga bakom mig.. Har haft en depp, grå och allmänt dålig dag.. Sådär som man mår ibland ni vet.. Och även om det oftast vänder över en natt så är dessa dagar tjatiga och onödiga.. Tänk att jag hade en period för några månader sedan när jag mådde såhär varje dag? Tacka vet jag en peppande sambo och bra sjukvård.. Livet är för kort för att gå runt och må dåligt, oftast helt i onödan. 
 
Nya tag imorgon.
Kram! ♥

För den minsta..

Gud vad svårt det är att hitta kläder i den allra minsta storleken, 50. Vi har nästan ingenting från Rivers tid i den storleken. Jag hade köpt 1 body och ett par byxor i den storleken innan han föddes. Trodde inte han skulle vara så liten hihi. Men när han väl kom så drunknade han ju även i 50, så jag kommer ihåg att mamma fick åka och köpa några fler bodys i den storleken så han hade, och sen körde vi faktiskt mest med 56 direkt och vek upp armar och ben.. Men som sagt, något litet vill man ju ha med sig till BB.. Och de bodys River har är antagligen väldigt söndertvättade eller märkta med "born 2011", så det går ju inte :) 
 
 
Har spanat runt som tusan, men de flesta basplaggen för barn börjar ju i storlek 56.. Det är inte ofta man stöter på något i 50, förutom på H&m men där har dom ganska tråkiga färger.. Detta ovan ska jag kika på när jag kommer till Lindex.. Och sen ska jag även köpa ett sånt där "born 2013" set på H&m, precis som River hade.. Någon som vet när det brukar komma in förresten? Dom har ju fortfarande bara 2012 i butiker och jag hade för mig att jag köpte till River väldigt tidigt under hösten 2010? Aja, vi får se :) Detta ovan och 2012 setet får det bli i det minsta.. Sen får vi se hur stor/liten lillebror är.. Med tanke på sf måttet jag haft såhär tidigt så kanske vi får börja på storlek 62 eller nåt hihi.. 

Migränen..

Idag vaknade jag upp med migrän.. Det absolut värsta som finns.. Som tur var släppte det ganska fort denna gång och vi rullade iväg smärtfritt till dagis.. Eller ja, så smärtfritt det går med en unge i trotsåldern hihi.. Shit.. Jag trodde inte att min unge kunde få mer vilja än vad han redan hade.. Men hjälp! Den lilla kroppen måste bli jätte trött av alla utbrott, för det blir jag. Får nästan lite dåligt samvete och ångest av att lämna honom på dagis efter att han varit så ledsen/arg.. Men det där med att bli trött av utbrotten, det märks ju inte på honom hihi.. BVC tanten sa till mig när River blev trotsig vid 1 års åldern att barn som kommer in i trotsålder tidigt får oftaste ett jäkla trots beteende vid 2 års ålder, som avslut.. Nu förstår jag hur hon menade ;-) Älskade skitunge hihi! ♥
 
 
Ni har väl inte missat att Jollyroom kör sitt jollyrace idag? Nya varor varje timme mellan 16-23 med härliga rabattar.. Hoppas det finns nå härliga, behövande produkter för lillebror.. Vad det nu skulle vara när man har ett stort förråd från storebror hihi.. Ska iallafall kika. Kram! ♥

Kvällsmys..

 
Nu har jag badat River, nattat honom, duschat själv och kastat in tvätt på endast en halvtimme.. Inte illa va? hihi.. Eller ja, nu och nu var väl lite lögn.. Nyss, för någon timme sen hehe. Jag har så otroligt mycket sammandragningar ikväll. Nästan läskiga ibland, så det är skönt att jag kan vräka ut mig i soffan, vila och ladda för en ny dag framför mammorna som börjar nu kl 21. Är det "farligt" när sammadragningar kommer även om man knappt rört sig på hela dagen? Jag har ju noll koll på detta som sagt.. Men känns inte direkt som om kroppen borde vara trött och reagera så efter en sån här lugn och mysig dag.. Aja, vila i soffan.. bästa soffan.. som jag vill ha en ny hihi.. Gärna en grå.. Har verkligen kommit in i det här typiskta gravid boandet.. Vill ändra varje rum.. Rummen som jag var nöjd med nyss.. Nu vill jag ha nytt och även börja göra en mysig bebishörna i vårat sovrum.. Den blir först ut.. Längtar.
 Kvällskram! ♥

REA..

I helgen sprang vi in på barnenshus och lyckades få tag på ett par didriksons täckbyxor åt River. Dom har utförsäljning på en massa vinterkläder just nu.. Ett litet tips till alla mammor där ute :) Oj, så stora dom är i storleken förresten.. River har 92 i vanliga fall på det mesta, men dessa är i storlek 80 och ändå stora. 
 
 
Ibland är det läskigt hur fort dagarna går. Idag har vi inte ens hoppat ur myskläderna men ändå så har dagen bara försvunnit.. Nu ska vi göra den vanliga eftermiddags städningen och plocka undan all lek från dagen och sedan göra mat innan pappan kommer hem. Idag blir det ugnsfalu..Mums... Kram! ♥
 

Nytt i vitt..

Gud vilket vinterland vi vaknade till idag.. Det mesta är snötäckt och det har fortsatt att snöa hela dagen. Vi är nästan insnöade här hemma jag och River eftersom jag inte får skotta undan.. Tur vi planerade att bara vara hemma och mysa idag och inte skulle iväg med vagnen, då hade vi fått plöja rejält hihi! :) 
 
Nu har vi precis vaknat upp från en lång vila tillsammans. Vi var uppe supertidigt imorse, vintertid är lite svårt för dom små kropparna. Så vi åt lunch och somnade för vilan när alla andra käkade frukost, typ hihi.. Nu ska vi fortsätta mysa till Cars.. River är på ett galet myshumör idag och vi har redan sett cars 3 gånger.. Jag njuter för fullt av dom dagarna han har tid att mysa och hur mysigt är det inte att han kan sitta och kolla på en film under täcket i soffan? Supermys ju. 
 
Vårat vardagsrum är ganska så mörkt och det är svårt att få in ljus i det, men sånna här dagar är det myysigt med lite mörker och en massa mysiga lampor. 
 
Och på tal om lampor.. Igår hämtade jag ut den fina lampskärmen jag fyndade från Campadre. Jätte fin.. Nu är det fortfarande inplastad och skyddad från tio små River fingrar, men jag tror den blir jätte fin över det nya matbordet i vardagsrummet :) 
 
 

Och vinnaren är..

Godmorgon! ♥ Nu har jag dragit en vinnaren i tävligen om ett presentkort från Footway och vinnerna blev Therese Andersson. Maila mig på [email protected] så att jag får din mail, hittade den inte på din blogg. 
 
Grattis! 
 

 

Söndagens..

"Du kan inte ta mig!! nananana" 
Den här bilden beskriver väl mitt och Marcus liv väldigt bra. Jaga, jaga, jaaaaga! :) 
 
 
River är såååå fin i sin vinterjacka. Och mössan till hihi.. Härligt med lite färg i vinter också och ibland känns det kanske lite tråkigt med en svart/grå overall, men det är smidigt med ett vilddjur, ser inte lika skitigt ut. 
 
 
Vi spenderade eftermiddagen hemma hos Rivers morfar där vi åt mums-mums mat. Sen blev det några lugna timmar hemma innan vi nattade lillen. Jag har bytt gardiner i vardagagsrummet och jag vet inte riktigt om jag gillar dom? Från rosa och spets till ett par vita, superfina, men jag tror dom känns lite mer som sovrum.. Äh, nu känns det som jag svamlar bara.. Förbereder iallafall inför morgondagen då mina nymålade möbler förhoppningsvis kommer. Ett matsalsbord och ett litet gulligt skrivbord som ska få en hörna här inne.. Längtar och hoppas det blir bra.. Håll tummarna att dom är klara imorgon hihi. Har väntat läääänge nu! 
 
Aja, babbel, babbel.. Nu blir det soff -och kvällshäng. Kram! ♥

Dagen och gårdagen..

Leggings, linne och kofta från H&M och skor från Footway.
 
Här ovan har ni dagens mami i sitt nya sönderblekta hår. Att man aldrig lär sig haha. Som tur var så brukar det mesta gula lägga sig efter någon dag och med hjälp av lite inpackning med mörkare färg så löser det sig nog :) Men färga aldrig håret 2 timmar innan ni ska iväg på fest. Det blir liksom aldrig bra då hehe. 
 
Gårdagen var trevlig. Jag och Marcus var hemma redan vid 10 tiden igen och sov strax efter det.  Jag höll dock på att stressa ihjäl mig innan vi kom iväg med både hårfärg och blöta kläder. Det sägs ju att för mycket stress kan framkalla en tidig förlossning, men efter gårdagen så är jag ganska lugn på den fronten, födde jag inte barn igår så lär jag aldrig göra det pga av stress ;-) 
 
Nu är det middagsvila här! 
Kram! ♥

Vinteroverallen

Till slut fick jag tag på en svart overall till River.. En med lite svart iallafall hihi. Den var jätte rejäl och fin och kommer från Ellos! 
 
Här hemma är det stress just nu.. Det tog hela dagen att storhandla och hålla på, så nu sitter jag med hårfärg i håret i sista sekunden. Jag hoppas verkligen det blir bra, för jag har inte tid att göra om det hehe. Ikväll ska vi iväg på några vänners 25 års fest. Jag och magen ska se efter om vi har något plagg att trycka in oss i.. Garderoben är inte direkt fylld med festplagg.. Den tiden är lite ute från mitt liv.. Hur orkade man hänga på fest hela helgerna tidigare? Tur att River hoppade in i min mage så att man växte upp hehe :) Kram! ♥

Lite nervöst..

 En goding bild som är tagen för ganska precis 1 år sedan.
River har alltid haft en sån mysig dubbelhaka hihi ♥
 
 
Blev sovmorgon för mamman idag. Så välbehövligt. Ju närmare vi kommer januari och pyrets beräknade födsel så blir jag mer och mer nervös.. Just för nätternas skull.. River var aldrig vaken på natten, inte ens som nyfödd. Utan han hade dygnrytm från dag 1 och nu 20 månader senare så har vi fortfarande inte varit vaken sådär på riktigt en enda natt. Däremot så är River fortfarande duktig på att böka på nätterna och speciellt om han sover med oss. Visst finns det nätterna när han sover hela nätterna och kommer och väcker mig på morgonen, men nätterna när han kommer in tidigt till oss är fler. Då kommer han med sin vällingflaska och ställer sig vid min sängkant och pekar mot köket. Vi brukar alltid gå och göra välling då, även om jag tror det är en dålig vana, men med tanke på att han redan är vaken, så är det ett smidig sätt att få honom att somna om. Efter det så vill han ligga hos oss. Han skulle säkert somna om i sin säng, om vi satt bredvid men när man är trött så tar man ju alltid det enklaste alternativet, att låta honom sova på min arm. Där sover han som bäst, men jag som sämst. Det hade verkligen suttit fint om River kunde börja sova felfritt och vi inte behövde vakna till 1-100 gånger varje natt av hans bök eller gnälliga uppvak, även om dom som sagt snabbt går över, så stör dom ju sömnen. Och det jag är mest orolig över är ju att River är så beroende av att sova på min arm (även det en dålig vana bara) och hur ska han reagera när han kanske inte har möjlighet till det när lillebror har kommit, mamma måste ju kanske sova med lillebror för att amma honom.. Jag vill ju inte att han ska känna sig ersatt eller liknande och jag hoppas att det ska ge sig och han ska börja sova felfritt, även om jag gav upp hoppet om det för sisådär 1 år och stressar inte upp mig över det längre. Vi får se hur det blir helt enkelt. Vi vänjer väl oss vi det nya snart också, och kanske sover River mer själv när möjligheten till mammas arm inte finns, hur hemskt det än känns..
 
Någon som oroar sig över samma sak? 

Fredagsmysbymyself.

Jag trodde aldrig att River skulle somna ikväll efter vår långa vila på dagen, men jodå. Han somnade som en liten klocka samma tid som vanligt. Jag har därför fixat i ordning lite fredagmys och sitter nu i soffan med en vilde i magen. Han sparkar så hårt att hela jag gungar till då och då :) Vi skippade pappans hockeymatch idag. Jag trodde som sagt inte att River skulle vara trött, och att ha honom vaken på läktaren med sin energi, plus lite övertröttsenergi innan matchen är slut, det blir för mycket energi att hantera haha, så vi stannar hemma istället :) 
 
 
Nu ska jag som sagt hugga in på lite godsaker. För första gången denna graviditet så har jag faktikst fått lite viktångest. Har inte brytt mig tidigare då jag vet att min kropp kan återhämta sig och gå ner gravidkilon lätt. Ingenting säger ju dock att det blir lika lätt denna gång, men jag äter det jag är sugen på helt enkelt, även om det är mycket godsaker.. Äter jag inte det jag är sugen på så mår jag sämre än om jag stoppar i mig onyttigheter, så valet blir lätt.. Dock så börjar jag känna mig så fluffig och mullig haha. Men vad tusan.. När pyret är född kan jag fokusera på det.. Tills dess så njuter jag av det jag vill ha.. Bort ångest, bort ;-)

Dagens..

Dagens mamma i H&M från topp till tå. 
 
Gissa vem som la sig och sov med River och vaknade 3(!!) timmar senare av att han väckte mig igen. Han sover alltid så länge när han får sova på min arm, och jag som tänkt blunda lite och att han skulle väcka mig högst en timme senare hehe. Så när vi vaknade sa jag till River att nu lär vi jobba som blixten om vi ska hinna städa, duscha och göra middag till pappa kommer hem. Brumm, brumm svarade han då.. För honom är ju den enda blixten här i världen Blixten Mcqueen (favoritbilen) haha! :)
 
 

Vinterland..

Godmorgon! ♥
Igår blev det vinter här. Eller ja, snö iallafall.. Och just i denna stund vräker det ner.. Myysigt..  Och en bra sysselsättning för River.. Han står på en stol vid fönstret och bara tittar med stora ögon :) Det känns som att våra enkla planer för dagen med att åka in till stan och handla och uträtta får vänta, att köra med sommardäck känns ju inte helt okej idag. Attans..
 
 
Vad gulliga ni är förresten när ni läser här inne och sen tänker på oss när ni hittar vissa saker. Som t.ex Angelica som tipsade om denna heldress till stjärntokiga jag.. Lillebror ska absolut få en blå hihi :) Tack för tipset ♥

Vecka 27

Igår var det ju dags för veckobyte igen, jag hann dock aldrig fota magen så jag gjorde det nu. Fick kämpa ett tag då mitt fokus fortfarande är trasig, men till slut fick jag till några bilder som för första gången känns som en rättvis bild av magen :) 
 
Mående är inte så annorlunda, det hinner inte hända så mycket på en vecka tycker jag hihi. Jag mår jätte bra, förutom att kroppen säger ifrån vid rörelser som ni ju vet. Annars så är väl den enda skillnanden denna vecka att jag känner pyret mycket tydligare. Han har ju varit lugn tidigare, men nu känner jag honom HELA dagarna.. Och även när jag är uppe och rör mig, förut har jag bara känt om jag legat still i sängen eller soffan ungefär, men nu är det som sagt full fart hela dagarna. Det är mycket tyngre denna gång också. Med River upplevde jag aldrig det där med att bli tung i kroppen, trots att jag gick upp 18 kg. Det känner jag nu, magen känns tung och kroppen är tung.. Beror nog på att det är mer aktiviteter hemma nu med en galen 1,5 åring. Skriver jag lika varje vecka nu? Det känns så haha. Aja, iallafall.. Här har ni min vecka 27 mage ♥
 
 
 Hoppas ni inte ser mina fina paint redigering av den översta bilden hihi ;-) 
Nu är det dags för nästa arbetsplats. 
Kram! ♥

Minusgrader..

Godmorgon! ♥ 
 
Har precis lämnat en bil-lek-sugen kille på dagis och är bara hemma för att vända innan jag ska iväg och jobba.. Idag var det minusgrader ute och riktigt kallt.. Det är ju sååå svårt att klä River tycker jag.. Vet inte alls vad jag ska ta på honom. Vinteroverall känns ju lite väl redan nu, det lär ju bli mycket kallare.. Så jag skickar med halva garderoben och sen får dagisfröknarna välja :-) Jag själv fryser rejält om öronen så det blev iallafall premiär för både åkpåsen och varma mössa idag.. Älskar att vintern är påväg... och julen ♥ Extra mycket detta år för att man räknar ner så hemskt.. Precis som hösten/vintern 2010 när jag väntade på River. Vid jul är det bara en liten månad kvar, några få veckor och sen kan det liksom ske när som helst.. L.ä.n.g.t.a.r ♥
 

Kalaskväll

 Hej på er! ♥ 

Vi har precis kommit hem från min mamma där vi firat min bror som fyller år imorgon. Nu sover båda mina killar tror jag efter att den lilla kört på hela eftermiddag/kvällen.. Vi har mumsat smörgåstårta och annat gott. River äääälskar räkor.. Iallafall i dom två sekunderna han har ro att sitta och äta dom.. 
 
 
Jag själv är ju hungrig igen såklart haha. Bebisen tar sån stor plats i min magen nu att jag aldrig kan äta mig mätt, för det finns helt enkelt inte plats.. Så ja, nu äter jag ännu oftare än tidigare.. Ojoj, hur ska det här sluta =) Så nu måste jag som sagt fixa något att äta innan jag ska se på greys.. För det är väl greys idag? 
 
Kram från mamman i spegeln.. ♥
 
 

 

Bas + Tråk

Dom här två bas-mamma-tröjorna köpte jag på H&M igår. Så mjuka och sköna. Och skönt är ju A och O just nu, när allt annat känns klumpigt :)
 
 
Det finns inte så mycket att rapportera om dessa dagisdagar för River. Jag gör alltid samma nödvändiga sak. Går hem och äter min andra frukost (huuuungrig), kastar mig på soffan framför en film eller liknande och somnar. Vaknar senare och är alldeles för stressad för att hinna äta lunch, så jag kastar i mig några mackor och nu ska jag ta en snabbdusch med stort S innan jag ska gå och hämta River om 20 min. 
 
Kram! ♥

Ett minimonster..

Hoooohoooo?! Som river skulle ha sagt.. Vem har tagit mitt lilla charmtroll och instället gett mig ett litet mini monster? hihi..
 
 
Vilken morgon... Vilken liten buse och vilken vilja. Rivers trots har ju tagit ett steg högre upp på nivå kartan och vi kan lugnt säga att vi nog klivit in i 2 års trotsen. OMG för att utala mig sådär modernt höhö. Från världens charmigaste stunder till att förvandlas till en liten kille som ger en gråa hår innan man hunnit fylla 25. Jag tror det hör ihop lite med allt han lär sig på dagis men även att han kanske märker att jag inte mår sådär bra med min stora mage.. Men även om man sliter av sig håret vissa stunder så tycker jag ändå att ALLT som har med honom att göra är charmigt, att han blir så stor.. Om vi frågar den stackars tvn vad han tycker om att få bilar slagen mot sig, eller vad våra glas tycker om att delas i tusen bitar på golvet, ja då får vi nog ett annat svar ;-)
 
 

Ge mig styrka..

Tjusig kille på väg till mammas jobb tidigare och på andra bilden är vi framme och mamma försöker med en kakmuta.. Gick sådär, River är inte nå förtjust i fikabröd, vilket är bra iofs men det hade ju varit perfekt om man kunde muta nångång hihi..
 
 
River härjade så mycket på mitt jobb att han var helt svettig innan vi skulle gå hem. Eller gå och gå.. Jag SPRANG hem.. jag är så löjligt mörkrädd att jag knappt kan vistas utanför dörren denna årstid haha. Så jag sprang.. inte direkt jätte smart då jag gick hem lite tidigare för att jag hade sånna hemska sammandragningar. Dom är liksom back.. Fy tusan.. Känner mig ledsen att det blir såhär.. Önskar att River kunde förstå varför mamma har så ont och inte är som vanligt.. Var nära att tappa tålamodet då River vaknade när jag skulle lyfta ur honom ur vagnen här hemma och efter det ville han inte somna om direkt.. Trodde jag skulle dö av smärta för att vara mild, så nu har man istället lite dåligt samvete för att man var surmorsan innan han somnade. Men så kan det ju vara.. Man är ju inte mer än människa, tyvärr.. Längtar iallafall framåt i tiden, sisådär 10 veckor, då sammandragningar är OK och man kan glädjas åt att pyret kanske är påväg.. Jag vill ju jätte gärna träffa honom, men inte än, så nej tack.. Inge mer av detta nu! 
 
 
Nu ska jag ta igen mig i soffan, längta tills Marcus kommer hem och samtidigt dyka ner i glassbyttan.. Mums så gott det ska bli, hihi! 
 
Kram på er! ♥
Och kom igen.. Tävla, superenkla regler ju =)

Pandan..

Så glad över att jag till slut fick tag på denna fina heldress med matchande mössa från newbie.. Sålde ju slut innan man hann till kappahl, men i helgen hängde en sötnos och vinkade åt mig. 
 
 
Nu står det pyttipanna på bordet här hemma så den ska få slinka ner i våra magar.. Sen är det jobbkväll för mamman och idag ska River få följa med hihi :) Så vi ska gå och köpa lite fika att mumsa och underhålla oss med på jobbet. Kram! ♥

Tävling : Vinn ett presentkort på 500 kronor..

Godmorgon! ♥

Idag startar vi dagen med en härlig tävling. Det ni kan vinna är ett härligt presentkort på 500 kronor på Footway.se. 
Kanske ett par vinterskor till dig eller barnet behövs inhandlas? :) 
 
 
Det enda du behöver göra för att delta är att :
 
Gilla Footway på facebook och det gör du HÄR
- Lämna sedan en kommentar med kontaktuppgifter som mail eller blogg. 
 
Tävlingen avslutas på Söndag 28/10. 
 
Kram och Lycka till! ♥

Nya sängen.

Shit vad snabbt den här dagen gick. River tog en vila på 4 timmar tidigare idag och sen var ju dagen "slut" och pappa hemma från jobbet. Vi fick iallafall lite ordning på Rivers rum som jag skrev. Jag är liite nöjdare nu, jag tröck in den stackars sängen på den gamla "sängväggen" där jag ville ha den. Det blir lite svårt att stänga dörren, men Rivers dörr är ju aldrig stängd så det spelar inte sån stor roll.. Så som sagt, lite nöjdare är jag.. Och helt nöjd blir jag när jag får köpa nya sängkläder haha..
 
Min mamma tvingade mig att köpa dessa med bilar, bara för att River älskar bilar och det är faktiskt ett barnrum jag handlar till och inte ett inredningsrepotage.. Men kom igen :).. det är ju knappast bara jag som blir yr av alla dessa färger och gärna matchar. Haha.. Jag måste hitta ett grönt eller blått påslakan, gärna prickigt som hans kuddar sen är jag nöjd hihi.. 
 
 
Det är ju samma sak med dom här bilmattorna.. River fick en av sin mormor i helgen.. För som sagt, River älskar ju bilar så då ska han ju ha en sån.. Okejdååå.. Men åh, dom är ju såååå fula och hans gröna med stjärnor är ju mycket finare buhu.. men men .. och kom igen nu.. Många tycker säkert att jag är helt galen, men jag VET att många är lika som mig hihi.. Matchningsfreak.. Stilrent ska det vara och samma färger annars blir jag snurrig :)
 

Mysmåndag..

Här har vi precis ätit en mycket sen mysfrukost.. Jag fick dricka massor med efterlängtad oboy. Har varit så sugen på det i några dagar utan att kommit ihåg att köpa hem. Vi är lite piggare här hemma nu. River är feberfri och mammans kropp har hunnit läka lite efter helgens gnäll.. River är dock fortfarande lite seg och klen så idag myser vi runt hemma så att vi är pigga till dagis imorgon :) 
 
 
Nu tänkte jag att vi skulle ta tag i Rivers rum och fixa klart det efter ommöbleringen. River har redan börjat där inne hör jag. Han vill vara med på allt man säger och det är även superviktigt för mig att låta honom vara med i allt jag gör, så länge han vill såklart.. Hänger tvätt gör han gärna. Och även om det är superviktigt för barnet att få lära sig, så krävs det ju jäkligt mycket tålamod hihi.. River fick nyss hänga 5 av sina nytvättade tröjor.. Det tog 50 minuter innan han nickade och sa "mm" och gick nöjt därifrån hihi. Så roligt.. 
 
Kram från oss så länge! ♥

Shop until you drop

Vilken dag. Vi sprang runt i shoppingcentret till tidiga kvällen. Hittade massa fint, inte till mig själv dock, men till mina grabbar och en säng till River.. Detta var garanterat min sista långa shoppingrunda innan jag föder.. Trodde aldrig jag skulle säga at det tar emot att gå runt i butiker, men det funkar liksom med dagsformen :/ buhu. 
 
 
River fick sig en säng från IKEA.. Var supernöjd med köpet tills jag kom hem och monterade ihop den och ställde in den i hans rum.. Blev ju tvungen att möblerna om helt och det blev inte alls så mysigt och fint som innan :( Älskar ju hans fina och typiska barnrum, men nu blev det bara kalt och tråkigt :/ Får försöka lösa det, eller vänja mig.. Han ligger iallafall i nysängen och sover just nu.. Dock med högfeber och jätte sjuk, så det kanske inte var den bästa natten att testa på nysängen, men vi får se.. River har inte varit sjuk på 1,5 år i stort sätt.. Nu har han varit rejält dålig 2 gånger på en månad.. Inte ens det starkaste kan stå emot bacillerna från dagis hihi.. Nej, nu är det kväller här hemma och jag ska se på film med min sambo. 
 
Kram och godnatt! ♥

Shopping..

En icke-suddig och en suddig mamma från vecka 26 får fylla ut i brist på annat hihi..
 
 
Godmorgon Lördag! ♥

Det börjar verkligen sina i min garderob just nu. Kan nog räkna på en hand hur många tröjor som sitter skönt över magen, men det ska jag försöka ändra på idag. Ska ge mig iväg till valbo och handla lite. Ska även titta på en säng åt lillen.. Vi tänkte första bygga en egen bilsäng, men det känns som ett projekt för mycket just nu med allt annat, så det får nog bli en helig från IKEA så länge :) Vi får se vad vi hittar..
 
Lördagskramen så länge! ♥

Molnigt..

Dessa supersöta byxor har flyttat in i lillebrors garderob.. Helt underbara. Från färg&form som finns lite överallt, men jag köpte dessa på sovtex :)
 
 
Godkväll på er förresten. Så tyst det varit här inne även idag, men River har varit ledig och det har varit fullt upp :) Nu har vi precis kommit hem från en hockeymatch.. Gissa vem som var vaken hela matchen, pigg och glad? Jo, lilla R såklart.. Skit roligt tyckte han, mindre roligt tyckte en jagande mamma och pappa ;-) 
 
Gud vilken skillnad det är på den gravida kroppen beroende på om River är på dagis eller ej. Sen jag började lyssna på kroppen och verkligen bara lata mig när han är på dagis, så klarar jag mig bra från ont i kroppen och sammandragningar men så fort vi har en ledigdag tillsammans så får jag SÅÅ ont.. Aj aj.. Men vad ska man göra liksom.. River härjar ju på vare sig jag är gravid eller ej, så det är ju bara att hänga på :) 
 
Fredagskraaam! ♥

Rivers första dagiskort.

Ohhejochhå! ♥ Har varit ute och flängt hela dagen fram tills nu, så nu pustar den kvinnan som känner sig fruktansvärt gravid efter lite spring ut i soffan innan det är dags att hämta lillvilden på dagis. 
 
 
Igår kom äntligen Rivers dagiskort på posten.. Ni på instagram har ju redan sett, men jag måste ju bara visa dom här också.. Gissa om jag blev nöjd? Att River är jäävligt söt det vet jag ju redan, men titta på han hihi ♥ Stoltaste mamman i världen känner jag mig som när jag tittar på bilden, och alltid annars också förstås. Nej men, kortet blev såååå bra! 
 
Det är så kul att titta på dom här korten.. Dom två andra är från öppna förskolan och River är 8 månader på det med gröna tröja och ca året på det andra.. Samma kille, men så olik sig hihi ♥
 

Vecka 26

 
Godkväll i onsdagen! ♥

Som vanligt så innebär onsdagar en ny gravidvecka
och denna gång går vi in i vecka 26. Veckorna går så fort så det hinner knappt bli någon skillnad i måendet tycker jag hehe. Jag mår ju bra nu, förutom att jag känner mig jätte gravid då :) Får jätte ont i ryggen när jag lägger mig ner, det liksom pulserar. Annars är jag klumpig och inte alls smidig längre. Pustar mest hela dagarna :) Det var nån som frågade efter "nakna" magbilder och varför jag inte ville visa dem.. Jag har ju sagt det tidigare och det är inte så att jag skäms över mina "små" River tatuering som finns på magen, utan det är bara det att jag inte trivs med det på bild.. Men här har ni.. jätte svårt att ta en bra bild nu när fokuset är paj, och den ser ju så liten ut. Den är betydligt större IRL.. Vi växer alltså som vi ska och lite till.. ♥

Skoleverans..

Såhär ser skorna ut som jag köpte på footway. Dom var riktigt rejäla och tunt fodrad så dom blir ju perfekt nu när det blir kallare och kallare.
 
 
Och till något annat.. Jag tror mitt standardobejtiv är lite trasigt.. Nu används det ju inte så jätte mycket men ofta när jag tar magbilder eller liknande. Det är fokusen som krånglar.. Den kan inte fokusera mot mittpunkten.. Då hoppar den bara ur och kan inte hitta fokuset, som sagt.. Skit tjatigt.. Nu är det inte ofta jag fotar med fokuset på mitten, men ändå.. Man vill ju ha möjligheten.. :/ Blää. Utan min kamera är jag ju halv, tur att det mesta går att laga :)

Sova, sova, sova...

 
Oj, så tokig den här dagen blev. Jag däckade direkt efter att ha lämnat River imorse, efter att ha varit vaken med honom nästan hela natten. Han bara grät och grät och ingenting hjälpte. Jag var helt säker på att han skulle vakna upp sjuk imorse men inte det, så det var kanske bara ett liiitet spöke eller nåt som var jobbigt inatt. Nu är jag iallafall utvilad men dock helt borta i skallen, vet inte riktigt vad som är upp och ner efter att ha sovit såhär mitt på dagen hihi.. Det enda jag vet är att det iallafall är dags att hämta hem snyggingen på bilderna här ovan. Kram så länge! ♥


 

Godnatt alla vänner..

Dagens vecka 24+6 mage..
 
Jag har haft lite växtvärk dom senaste dagar, och det är väl inte så konstigt.. Min mage har verkligen tagit ett växtsprång.. Den har ju varit stor hela denna graviditet men ändå, jag undrar hur jag ska se ut om sisådär 15 veckor :) 
 
Nu har jag precis lagt River. Vi var tvungen att pussa ALLA leksaker godnatt innan vi kunde komma till ro. Vilka idéer dom har ibland alltså haha. Mamma var här och lekte med River medan jag jobbade, och hon hade lämnat av både en chips och en godispåse.. Hon jöder den redan runda kvinnan :) Jag klagar väl inte direkt.. Har ju ett godissug som inte går att kontrollera, precis som med River.. Och alltid annars också iofs ;) 
 
Kvällskram på er!
Vi hörs imorgon! ♥

Myseftermiddag..

Gud vad jag älskar den här ungen.. Det finns inget bättre än att hämta honom på dagis och få hem honom igen. Vi får då några timmar att leka och gosa på innan pappa kommer hem och tar över hihi. Idag ska pappa på bortamatch så det är synd att jag jobbar, annars hade vi kunnat leka hela eftermiddagen. Leker man med River så bygger man antagligen lego eller kör med bilar/tåg.. Ett litet tips till dig tomten om du läser.. River gillar lego hihi ♥

 
Nu ska vi fixa lite fiskpinnar med mos.. GÖTT tycker både jag och River.. 
Kram! ♥

Vinterskor, check..

Godmorgon! ♥

Snacka om att jag nästan blev gråhårig
när jag för någon dag sedan provade Rivers vinteroverall på honom. TAJT! Några veckor tidigare hade jag också testat den och då satt den hur bra som helst och jag trodde den skulle räcka hela vintern.. Jahapp.. bara att köpa en ny då.. Och overaller är ju slut ÖVERALLT.. Folk är ju ute i så god tid att det nu nästan är kört för oss hihi.. Jag vill ju ha en svart (så att alla mössor passar till haha).. Några tips?
 
Förutom det så ska det även köpas ett par täckbyxor som han ska ha till sin vinterjacka, så han har två alternativ under en blöt vinter.. Två overaller känns onödigt, så jag känner att det är lite lämpligare med en jacka, ifall man bara ska iväg en kort bit i bil.. Vinterskor klickade jag hem alldeles nyss åt honom från Campadre.. Ett par bagheera för inga pengar alls.. Gud så duktig jag har varit och fyndad senaste tiden hihi.. Vill du också fynda vinterskor, så kan ni göra det HÄR..
 

Första BM besöket..

Sådärja, nu har vi varit iväg på det första barnmorskebesöket. Superskoj att komma dit och kolla läget.. Allt var jätte bra, vilket såklart är kanon :) Mitt SF-mått är hela 27 cm nu i vecka 24+4, 2 cm större än med River.. Stor bebis eller bara en uttöjd omföderska, det får vi se :) Jag har gått upp 8 kg, vilket jag inte trodde.. Bm tyckte det var  normalt att gått upp så under 24 veckor, hon skulle bara veta att dom sista 6 kg kommit under bara någon kort vecka :p Jag har slutat kräkas, plus att jag är SÅÅ hungrig.. Så ja, jätte förvänad är jag väl inte :) Bebisen hade bara 135 i hjärtljud, han sov nog.. För på förlossningen sist hade han 155 och det var där River låg varje gång också :) Nästa besök blir om en månad.. åååh så långt!
 

Godmorgon..

Godmorgon på er! ♥
Här inne blev det lite tyst i helgen, men jag är såååå trött som ni vet så jag tog en paus från allt.. Och när jag inte ens orkar logga in för att blogga, ja då är jag trött hihi ;-) 
 
Jag och min lilla kille sitter och kikar lite på barnis nu. Vi verkar ha tagit oss ur den där vakna-vid-5 perioden ganska snabbt denna gång, för hela helgen och även idag så har vi sovit längre.. Skönt :) Idag ska vi till barnmorskan för första gången, eller ja, första riktiga besöket när vi ska mäta magen och liknande :) Ska bli SÅ skoj att dra igång, det känns ju lite mer på riktigt när man får springa dit lite då och då! 
 

Mer stjärnor..

Godmorgon! ♥
Vår lilla tupp tog ingen sovmorgon idag heller, så här hemma är det full rulle sedan 05:03 för att vara exakt hihi.. Nu har vi som vanligt haft mysfrukost framför barnis i soffan och nu ska vi starta dagen lite.. Tänkte bara jag skulle visa dessa fina heldressar som jag klickade hem till lillebror när members hade kampanj med NLY kids.. Tyckte dom var enkla och fina som en mysig heldress eller pyjamas.. 
 
 
Men gissa om stjärntokiga jag blev g.l.a.d när jag vände på dem och såg att dom hade en söt stjärna på rumpen?? Det fick man inte se på produktbilden nämligen.. ÅH, perfekt ju =) Så fint.. Nu går dom inte att köpa på members längre, men ni hittar dom även HÄR! 
 

Kvällssnack..

Hemma efter lite jobb, har nattat lillgrodan och nu har jag gräddat Lidls underbara minipizzor och ska vänta in min stora älskling och sedan ska vi smaka i oss pizzorna. Antar att det blir sängen tidigt efter det, vi måste ju vara beredd när vår egen lilla tupp väcker oss imorgon hihi ♥  Godkväll! ♥
 

Hushållssysslor..

Ohejochhå.. River och jag har haft sällskap av Rivers morbror hela eftermiddagen.. Skönt med lite sällskap för River så mamman kan få plocka och hålla på. Alla dessa hushållssysslor alltså. Jag blir tooookig.. Tar dom någonsin slut?.. Jag vet inte hur många gånger per dag jag drar fram dammsugare, och trots det så är det aldrig rent känns det som.. All tvätt och den där jäkla disken hihi.. Åh, tänk om man visste att denna gång är sista gången.. Eller att det åtminstonde kunde vara rent iallafall i två dagar ;-)  Nu hann jag inte ens med hälften av vad jag skulle, då sammandragningar och pyret stoppar mig, men nu är det ändå dags för middag och sedan jobb.. Ska bli skönt att gå ner på jobbet och sitta där och vila lite.. Kram så länge! ♥
 
Mamman och magen idag i en säck från gina tricot hihi.. 

Till en prins..

Igår kom sängkläderna och filten som jag beställde till pyret i magen. Jag blev mer än nöjd kan man väl säga.. Åh, så fina dom var.. Nästan så man fäller en liten tår hihi, sötaste jag sett på länge. Filten åker absolut ner i en kommande BB väska och sängkläderna ska givetvis bäddas redo innan prinsen kommer hem.. Här ser ni filten.. Lite dåligt ljus, men visst är den underbar?? ♥
 
 
Längtar ihjäl mig efter dig, mammas lillprins..♥

Uppe FÖRE tuppen..

Ni vet att om man går upp innan klockan slagit 05 så hinner man oftast bli väldigt trött igen innan det är dags att lämnas på dagis.. Därför lockar alltid sängen mer än att göra sig i ordning.. 
 
 
River som aldrig har haft napp, snutte, eller något speciellt gosedjur som han har fastnar för har nu hittat sin vän.. Den blåa söta pyjamasnallen, och den mina vänner är han väldigt rädd om. Pussar, tvättar, borsta tänderna på den och lägger den i sängen när den blir trött.. Idag var det väldigt svårt att skiljas, men till slut kom vi överens om att nallen behövde vila medan River var på dagis, så vi bäddade ner honom och pussade godnatt och sen sprang vi glatt iväg till ytterkläderna och dagis.. 
 
 
Nu ska mamman göra som nallen.. Bädda ner sig för en vila, det har liksom blivit standard nu när kroppen är trött och River roar sig på dagis.. Lite win, win sådär.. Kram! ♥

Vecka 25

Onsdag idag, vilket betyder en ny graviditetsvecka. Nu är vi tagit oss till vecka 25 och det känns som ett litet delmål.. Jag har några mål uppsata, roligt att räkna ner till annat än bara BF.. Dessa är vecka 25, under 100 dagar, vecka 30, 35 och sen bf hihi. 
 
I vecka 25 så mår jag bra. Trött som ni vet och känner mig väldigt gravid och tung, annars mår jag bra. Har mått illa i två dagar nu och även kräkts, det har jag inte gjort sedan vecka 20 ungefär, och dessa två dagar med illamående har gjort att jag tänker tillbaka på hela sommaren och undrar hur jag överlevde detta illamående? Starkt gjort, berömmer jag mig själv hihi. Som sagt, en lugn lillebror bor där inne, men när han väl sparkar vilket  ändå är ofta, men på ett lugnare sätt, så är det  istället mycket hårdare sparkar än vad jag minns med River.. Kanske är det bara för att man glömmer eller så är han lite starkare. Han sparkar väldigt långt ner och rullar väldigt ofta runt, vilket känns ganska obehagligt faktiskt.. Detta är inte heller något jag minns från tiden med River i magen, inte sådär tydliga kullerbyttor iallafall.. Men som sagt, jag mår bra. Tungt och osmidig, men jag är ju gravid och njuter av det :) 
 
 
 

Galet trött..

Efter att jag skrivit här tidigare idag så la jag mig framför tvn för att käka lite frukost.. Vaknade upp nu med en macka i knät.. Alltså hjälp haha.. Jag säger ju det, är så otroligt trött.. Kan inte ens kontrollera när jag somnar, som mitt i frukosten liksom.. Tur jag hade ställt klockan utifall så jag inte sov över dagishämtningen.. 
 
 
Så snart är det dags att gå och hämta den här fina dagiskillen, sen efter att han är hemma är det ingen risk att man somnar inte hihi.. Idag var han så fin i sin nya randaiga tröja och dom nya jeansen som jag fyndade från H&M ni vet.. Så tuffa med lite baggymodell sådär. Tur jag köpte två färger hihi :) 
 
Kram så länge! ♥

Höst via iphonen..

Burr.. Idag var det rått och kallt.. Mysigt och härligt och det var dags att dra på sig en mössa för att inte frysa öronen av sig :)
 
 
Det allra bästa med att det börjat bli lite kyligare är väl att River kunde inviga sin fina höstjacka.. Den är helt perfekt just nu.. Lätt fodrad och ett bra mellanting från skaljackan innan vinterjackan ska fram. Den är köpt på cubus för nån månad sen. 
 
 
Tråkgt att bilden blev lite suddig bara, och jag som redan är allergisk mot mobilbilder nu för tiden här inne. Men två stycken dör väl ingen av, hihi.. Morgonkram från mig så länge! ♥

Pust..

Inte utan mina bilar! ♥
 
Hur många gånger har man inte sagt att den åldern River befinner sig i är JUST den bästa? Jo, många gånger men jag kommer att säga det igen.. Idag närmare bestämt. Han är SÅÅ härlig nu. Jag vet inte hur många gånger per dag jag skrattar så jag gråter åt saker han gör, säger eller likanande. Bara små saker vissa gånger, men så charmiga. River blir bara mer och mer en liten härmapa hihi. Idag städade vi Rivers rum. Ni på instragram har ju sett hur det brukar se ut efter en dag ;-) Iallafall, så plockade jag i alla leksaker i en back och till slut, när River för tredje gången hällde ut backarna igen så kände jag hur jag fick bita mig i läppen för att inte tappa tålamodet. Till slut så kände jag hur jag suckade vid varje liten leksak för att dom aldrig tog slut.. Tänkte inte mer på det.. En stund senare när jag står och lagar mat så går jag och kikar vart River tog vägen.. Då hör jag "pust", "pust", "puuuust" från hans rum.. Då har han hällt ut leksaker igen för att sedan sucka när han sakta lägger i dom en och en.. Precis som mamma.. Allt som alla andra gör, ska River också göra. Min lilla gogroda.. Fler som håller med om att detta är en ärlig ålder? ♥

Taklampa..

Den här fina taklampan i vitt klickade jag hem från Campadre. Fick det för 199 kronor (595 ord), så nog fyndad jag allt :) Tänkte ha den över vår matsalsmöbel i vardagsrummet.. Bordet är på målning och ska bli vitt och stolarna har jag ju även klätt i vitt, så det blir väldigt vitt, men jag gillar det.. Marcus får fortsätta att bli bländad. Ja, det är så han uttrycker sig över allt vitt här hemma.. Karlar ;-) 
 
 
Och på tal om shopping så kom min fina mammajacka idag. Det var SÅÅ fin, men jag hade tagit till storlek L för att vara säker på att magen skulle få plats hela graviditeten. Tyvärr var övriga jackan som ett tält :( Så jag hoppas jag hinner byta den till en mindre innan den tar slut.. Måste ha den iallafall! :) 

Today is my day!

Jag pimpade den nya sängstommen med en liten skylt. 
 
Godmorgon! ♥

Precis lämnat på dagis. Idag vaknade River kl 5!!.. Marcus fick snällt gå upp då eftersom jag och River nästan bökat och varit vaken hela natten.. Han måste ha en större säng och det är NU.. Han sover inte alls i sin längre, nästan.. Han kan sova nån timme hit eller dit för att sedan vakna direkt när han vrider sig, sängen är liksom för liten och smal. I våran säng sover han lite bättre eftersom det blir mer utrymme, men då sover ju inte jag istället för att han tar upp mitt utrymme. En liten ond cirkel som jag faktiskt tror kommer lösas med hjälp av en större säng. Stora killen.. Och på tal om säng och sömn.. Jag har kommit in i en sån jäkla trötthetsperiod igen.. Känner mig sådär härligt nygravid och skulle kunna somna ståendes. Även det hör väl ihop med hur mycket vi brottas på nätterna kanske, plus en liten kille i magen som tar mycket energi.. Men som sagt.. En ny säng till River och det är nu, så tror jag vi alla blir lite piggare hihi.. Kram! ♥
 
 

Valet av syskonvagn..

Nu tror jag att vi har bestämt oss för vagn, med betoning på tror jag hihi. Vi har ju som krav att den ska vara liten och smal, ha små svängbara och framförallt vändbara sittdelar. Det sistnämnda har ju varit det svåraste att få tag på, om man nu inte vill ha en donkey och det vill inte vi efter att ha provkört den. Jag hittade en vagn på barnenhus som jag gillade massor, den kostade dessutom bara 3000 kronor vilket är väldigt lite så både jag och Marcus undrade vad det skulle vara för fel på den med tanke på priset. Vi googlade lite och såg att det var en kopia av märkte basson och deras basson duo vagn. Samma vagn ungefär men med en prisskillnad på 3000 ungefär. Vi kände då mer för den här basson duo, då det känns lite säkrar att lägga några tusen extra för att få en stabilare vagn, som tydligen ska vara skillnande.. Så som sagt, nu tror jag att vi är nöjd och kan beställa den när som helst.. En basson duo alltså MED svängbara hjul och vändbara sittdelar.. Kanon.. Hoppas vi blir nöjd =)
 
 
Ett annat krav var att River skulle sitta lika bra som i sin Crescent.. men det är nog lite svårt att hitta en syskonvagn med en sån rymlig space.. vi får hoppas han sitter bra i denna, när han väl kommer att sitta :) 

Ny klänning..

Ny klänning från Gina Tricot..
 
Jag älskar min nya klänning. Det är superfin med sitt lilla "släp" och helt perfekt över magen. Synd att det blir något knas när jag laddar upp mina collagebilder bara, dom blir suddiga som ni ser. Vet inte vad som är fel, men detta får duga tills jag vet det :) Älskar den som sagt och jag hoppas den ska passa över magen ett tag till så jag kan använda den när lite festligheter kommer att dyka upp ♥
 

Friskluft

En bild på min fina höstkille från förra veckan..
 
Vi har precis varit ute och tankat lite friskluft. Ni som följer oss på instagram (Bymandyy) såg nog att vi var ute och gick med skottkärran. Långt gick vi också. Lillen bara gick på. Till slut blev benen trötta, så mamma fick bära hem både honom och skottkärran. Jag trodde faktiskt klockan var lunchdags nu men det är ju en timme kvar dit, så nu ska vi kika på lite barnis eller nåt innan vi ska äta det enda som herren tackade ja till, nämligen gröt. Kram så länge! ♥

Önskelista..

Godmorgon! ♥
 
Snart är det ju jul, eller hur? hihi.. Så då är det väl läge med önskelistor. Rivers är väl ganska tom så länge, förutom en säng. Han har ju liksom det mesta och lite till.. Mamman däremot, hon har inga problem med att komma på saker som hon själv önskar sig.. Lite av detta klappar mitt inredningshjärta för lite extra just nu, framförallt skoskåpet. Är så trött på den klassiska skohyllan och hatthyllan till det. Bort med det och in med ett skoskåp tror jag på. ♥

Hemma..

Tittut.. Titta vem som är hemma igen :-)
 
Hemma efter vad som skulle bli en snabbtripp till Gävle, men det blev en hel dag =) Sarah shoppade loss och jag nöjde mig med att fynda stolsöverdrag som jag sitter i soffan och surar över nu, dom passade inte alls så bra på mina svarta skinnstolar som jag trodde. Fasiken också, får försöka hitta på nån lösning för dom skulle bli så fin här inne i vardagsrummet :) Nu är det dags att lägga liten och sen ska jag och Marcus ladda för solsidan premiären. Kram! ♥
 
 

IKEA..

Godmorgon på er! ♥
 
Har sovit som en liten prinsessa inatt. Var tvungen att ställa klockan för att inte sova över dagens äventyr men snoozade in i det sista, så nu har jag ätit frukost, duschat och gjort mig i ordning på knappt en halvtimme. Snabbt det för en klumpig liten elefant hihi. Tur att Sarah inte hunnit kommit ännu så jag kan svettas av lite i soffan och hinna säga hej här inne innan vi drar iväg :) Jag följer med Sarah en sväng till Ikea där hon ska shoppa loss till sin nya lägenhet. Sen blir det full gas hem för att hämta River hihi ♥ Kram så länge! 
 

Lördagskvällen..

En dagens mamma med kula.. Vecka 24 (23+3)
 
Idag har jag faktiskt inte haft en enda ond sammandragningar utan bara en massa smärtfria.. Kan ju bero på tempot som varit på noll men ändå, så sköööönt :) Jag och Marcus har spenderat de senaste timmarna framför "Avatar".. Var väl på tiden att även vi såg den filmen, en film man verkligen kan kalla låååångfilm.. Lite för lång för oss, men annars var den ju superbra :) Nu ska jag ta och göra kväller. Gud så tomt det är utan liten här hemma, även om han brukar sova vid denna tid, så känns det jätte tomt.. Han har badat bubbel, ätit glass och lekt, så han har ju haft en underbar semester från morsan och farsan :) Går ingen nöd på honom nånstans. 
 
Kram & Godnatt! ♥

Kycklingpasta..

Ibland är det enklaste även det godaste..
 
Det brukar inte bli mycket till matlagning när jag är hemma själv.. Brukar ofta sluta med några mackor eller yoghurt eller liknande. Men idag kände jag inte för det utan varmmat. Slängde ihop det snabbaste jag kunde komma på, och vad kan bli snabbare än en pastarätt med snabbmakaroner? ;-) hihi. Stekte kycklingfilé och blandade i matlagningsgrädde och en påse curry (från ett nudelpaket faktiskt) och sen var det klart.. Jäääkligt gott blev det och jag åt så att jag hamnade i matkoma efteråt. Ett enkelt litet tips på en snabb, enkel och supergod rätt ♥
 

My little prince.

Åh, hur fint är inte detta påslakanset och denna filt? Så galet sött så givetvis klickade jag hem det till lillebror.    Kommer bli fint inne hos honom, där det som ni vet ska gå i blått. Hade velat ha till min stora prins också, men han är ju så stor att han ska få större säng och täcke nu, så tyvärr, till lillebror får räcka hihi ♥
 
 
My little prince.. Finns till prinssesor också ♥ Från Hemtex

En rejäl sovmorgon..

Gissa vem som gick och la sig igen efter att Marcus och River åkte hemifrån tidigt imorse? Jo, jag såklart och jag vaknade igen vid 11!!.. Gud så skönt och välbehövligt det var. Nu skulle jag vilja åka iväg och göra något lördagsmysaktigt, typ pysa runt i lite affärer eller något, men samtidigt så vet jag ju att jag borde ta vara på den här River-fria dagen och lägga alla timmar på vila, men hur roligt är det när man är pigg i övrigt att bara ligga still? Inte så roligt.. Vi får se vad som händer :) Vill önska er en trevlig lördag iallafall ♥
 



 

 

 

 

 




 

 

Mys i massor

Jag och River hade lite fredagsmys innan läggdags med popcorn och saft. Har knappt träffat River på hela dagen och imorgon är han utlånad till mormorn som ville att han skulle komma och sova där, så därför var jag tvungen att mysa extra mycket ikväll ♥
 
 
Nu har han somnat snabbt och gott efter en flaska välling och jag har plockat fram det River-förbjudna (godisskålen) och på nytt tagit plats i soffan. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men det blir väl lite tv eller en film innan jag däckar tidigt. Marcus är iväg på hockeymatch så tror jag tar tillfället att se en riktigt snyftfilm. 
 
Kvällskram! ♥

Hjärtat..

 
Åh, så skönt att kolla upp lillmagen idag. Allt är bra med pyre ( inte för att jag var orolig för det men) och det är inga sammandragningar som framkallar någon förlossingen. Helt vanliga, onda, starka sammandragningar som innebär att det blir vila, vila, vila och i stort sätt bara hämta och lämna på dagis typ. Låter spännande hur det ska gå att vila så mycket med River hemma hehe, men det blir nog bra :) Det är ju alltid skönt att kolla och mycket lättare att ha ont när man vet att det inte medför något dåligt. Underbara hjärtljud fick jag höra för första gången idag också. Var så mysigt. Även om det är lika overkligt att vänta sitt andra barn, så är det ändå lättare att förknippa med hjärtljud och liknande denna gång, men förstår på ett annat sätt att det faktiskt är en bebis där inne, en liten bebis som dessutom mår toppen och växer på bra där inne.. lillpyret ♥

In på koll..

Godmorgon Fredag! ♥
 
Härligt med helg. Grabbarna har planer i helgen så vad mamman ska göra har jag ingen aning om, nånting lär det väl bli iallafall :) Jag ska iallafall börja denna Fredag med att åka in och kika varför pyret bråkar så hemskt med sin mor. Ska bli skönt! Alltid bra att kolla en gång för mycket än för lite. Det intalar jag mig för att slippa känna mig som en gnälltant ;-) Det är verkligen det absolut värsta jag vet, att ringa en läkaren och "klaga". Så tokigt att man känner så men nu ska det som sagt bli skönt att få titta läget.. Kram så länge! ♥
 

Mammajacka..

Jag var tvungen.. Skyller på att jag har en kroppstemp på 150 grader och att min höstjacka spänner på alla kroppsdelar, så därför behöver jag en ny som jag kan ha nu i höst och även en tunnare i vinter som inte gör att jag svettas ihjäl som jag kommer göra i min andra vinterjacka.. Jag tror denna är varm men inte lika tjock som min andra iallafall.. Hoppas på det hihi. Och med en rabattkod så blev det ju kanon.. Hoppas den är lika fin i verkligheten och blir fin över magen :)
 

Påfrestande..

Idag myser jag bara runt här hemma i favoritmammatröja från H&M. Jag köpte den innan jag blev gravid, för den funkade ju lika bra utan mage :)
 
 
Har inte gjort nånting alls idag.. Skit tråkigt.. Har mest legat raklång på sängen med sammandragningar. Har försökt att få tag på min barnmorska då dom är väldigt jobbiga nu, men hon svarar inte... som vanligt. Jag ger det kvällen men imorgon SKA jag ha en tid.. Går inte längre.. Idag var det så jobbigt att jag nästan inte tog mig till dagis för att hämta River och speciellt inte hem med en tung vagn. 
 
Jag förstår om jag låter som världen gnällkärring just nu, men det är ju ungefär så jag känner mig :) Men som ni vet så måste ju varje liten grej dokumenteras även om det är samma tjat och gnat varje dag hihi.. Ni får helt enkelt stå ut tills lillebror är född, eller tills det förhoppningsvis vänder :) 
 
Nu blir det pingumut på River, så han sitter lugnt med mig tills Marcus kommer hem. 
Kram så länge! ♥

Facebook sida till bloggen..

Nu har jag, precis som till min förra blogg skaffat mig en Facebook sida.. 
 
Det vore superroligt om ni ville gå in och gilla den och det gör ni HÄR. 
 

Busunge...

Godmorgon! ♥
 
 
Idag kan jag väl faktiskt erkänna att det var ganska skönt att lämna av lill-Emil på dagis. Ibland vaknar han så galet speedad och på ett bushumör som inte kan beskrivas. Han vet precis vilka grejor som är "ajjabajja" här hemma, han har en liten lista i sitt huvud och dessa dagar gör han allt för att gå igenom den listan om och om igen tills han till slut får den reaktionen han vill, en less mamma! Charmig och busig det är han men som sagt, några timmar på dagis gör sig nog gott för både barn och mamma idag hihi :)
 
 

Johan Falk..

Jaha.. då var den här dagen slut också.. Den har gått lka fort som alla andra, man hinner ju inte med.. Snart Fredag igen. Idag har pyret tagit ett språng tror jag och blivit superstark. Det har inte gått många minuter mellan alla hårda kickar och jag kan se hur magen hoppar till i ögonvrån, genom kläderna nu.. Så coolt.. Blir lika fascinerad varje gång jag får en spark ♥ 
 
Nu har vi precis kollat på senaste Johan Falk filmen tillsammans med en skål godis. Nu rullar mina ögon så det är dags att pysa iväg mot sängen och samla på sig lite nya krafter. 
 
Kvällskram från oss, eller en slängpuss från River som ni ser hihi ;-)
 

Att bli 4..

 
Två fina bilder som jag tog innan dagis imorse ♥ Världens finaste lilla kille som är helt perfekt. Kolla hans lilla näsa, mun och haka.. Ja, inte helt konstigt att dom orden kommer från mig kanske då jag är hans mor men ändå hihi ;-) Tänk att jag om mindre än 4 månader kommer ha en till liten kille som jag ska älska såhär galet mycket? Det är helt sjukt.. Jag tvivlar inte ens sekund på kärleken för båda som många är orolig för inför det andra barnet. Jag har älskat lillebror sen den dagen han visade sig på en gravsticka, men visst är det svårt att tänka sig att man faktiskt ska ha två som ska betyda sådär fruktansvärt mycket att hjärtat nästan exploderar. Det enda jag är orolig för inför det som kommer att ske är att River ska känna sig undansatt. Han är ju stor nu, han kommer att få vänta och stå ut medan mamma måste lägga lite mer tid på lillebror.. Just omställningen för honom skrämmer mig, men alla, nästan alla har ju syskon här i världen och till slut kommer dom ju ha enorm nytta av varandra, det är bara det att River komma vara så liten, men jag hoppas det ska gå bra! Det blir ju ovant för alla 3 men vi vet ju iallafall vad som väntar, det gör inte River.. Men men, allt blir ju bra till slut och det blir ju även detta ♥

Nya skor..

 
Äntligen fick jag hem mina skor som jag beställde från Ellos. Först fick jag hem fel storlek och när jag bytte så var dom slutsåld, men som sagt.. Till slut kom dom! Så fina och sköna.. Lite missvisande bild kanske då dom är lite ljusare brun i verkligheten. Nöjd är jag iallafall.. Jag undrar bara vad folk som åkte förbi i bilar tänkte när jag ställde ner kameran på backen och fotade mina egna skor haha. Aja, vad gör man inte för en bra bloggbild ;-) 
 
Och på tal om skor, det blev dom HÄR som jag valde från Footway. Jag tror dom blir kanon i höst :) 

Vecka 24

Godmorgon! ♥ 

Idag går jag och magen in i vecka 24. Det är inte så stor skillnad mot för förra förutom att jag är jätte törstig, mest hela tiden.. Dricker vatten som en tok. Annars flyter det på med allt som jag nämner lite här och där och pyret är fortfarande väldig lugn där inne, iallafall om man jämför med sin storebror. 
 
Det var ett tag sen jag tog en sån här magbild.. Blir så dåligt ljus mot den tapeten men jag var tvungen att ta en idag bara för att jämföra med sist då jag var i vecka 17.. Visst växer vi allt? :-) Lika stylad och fin på båda bilder också, höhö. 
 

Dagens mamma..

Dagens mamma i H&M från topp till tå, till och med strumporna och underkläderna är därifrån hihi.
 
 
Tyvärr höll sig inte mina sammadragningar borta i många dagar. Idag var dom tillbaka och det rejält. Så efter att ha gjort allt det där vanliga med att hämta River, laga mat, tvätta, hänga tvätt, vika tvätt osv osv så är man lagom slut. Men idag var det ju dags för jobb så det var ju bara att bege sig. Tur jag har ett jobb där jag sitter ner hela tiden och mest gör ingenting. Så nu efter att ha nattat River (bästa stunden på hela dagen, mys!) så ska jag vila bort dom jäklarna i soffan. Trevlig kväller på er! ♥

Några små kakor..

 
Jag slängde ihop några småkakor lite snabbt samtidigt som jag lagade lunch. Älskar små sega kakor. Använde receptet från hallongrottor och slängde i lite kakao (Tack Ronja för tipset hihi) och sen på med lite kokos.. Mums, mums.. Så nu blir det lite efterrätt efter en supergod kasslerlunch innan jag ska hämta hem klimpen. 
 
Kram! ♥

Ta igen sig..

Den här tuffa killen lämnade jag precis av på dagis.
I byxor från Lindex och luvtröja från cubus, så fin med hög krage :)
 
 
Åh, jag har sovit så dåligt inatt. Det gör jag varje natt vår lille klimp vill komma över i våran säng. Han vevar ju runt som en propeller hela nätterna och pyret i magen får sig nog både en och annan spark under dessa nätter. Jag gjorde därför i ordning en tallrik yoghurt och tänkte lägga mig på sängen en timme och vila lite innan jag drar igång denna dag. Har måndag idag, bara för att det är första dagisdagen för veckan så blir det liksom som måndag.. sen är det oftast kört och hela veckan blir avig hehe. 
 
Kram så länge! ♥

Ooops.. Höstskor..

Oj. Jag bara råååkade fastnade här istället för att ta mig till sängen.. Hamnade inne hos Footway där jag blev helt kär i dessa två par.. Ett par lite pimpade stövlar och ett par vanliga boots.. Vilka är finast är ju frågan? Footway har just nu erbjudande om 3 betala för 2 på alla skor, så det kanske är läge för att passa på. 
 
 
Så, NU är det iallafall godnatt! :-) ♥

En hääärlig dag..

Idag har det verkligen varit en bra dag. Vi har inte gjort något utan bara varit hemma och ute en sväng för att kolla på bilar men ändå känner jag mig så nöjd och glad nu ikväll.. Jag har hunnit och kunnat göra så mycket. Inte en enda ond sammandragning på hela dagen och jag kände mig som världens smidigaste. Hoppas jag ska få fler sånna här dagar, för jag uppskattar dom veeerkligen! ♥
 
Vi har kört alla Rivers bilar in och ut ur "garaget". Vi körde så mycket att när pappa kom hem och frågade vad vi gjort idag så blev svaret från River kort och gott " Brumm".. hihi..
 
Jag skrev ut två bilder som blev lite fel då färgen nästan var slut. Dom fick en blå nyans och det ville jag ju inte ha, men River har ju blåa detaljer i sitt rum så jag inbillar mig att dom blev fina där inne ;-) 
 
Nu har jag jobbat och slappar i soffan en stund. 
Kram & Godnatt! ♥
 
 

"Neeeeeeeeeeeee"

Det hade ju inte suttit fel att få höra ett Ja nångång ;-) 
 

Ny säng gavel..

Min Marcus är ju bara för bäst.
I lördags sa jag att jag gärna vill ha en ny sänggavel, gärna en i panel. Igår stod den klar och jag är så nöjd. 
 
Bästa snickarlärling du kan tänka dig.. hihi. 
 

Och här är resultatet..
Tittar ni riktigt noga så kanske ni ser att det ligger en liten kille jag känner under kuddarna och asgarvar! Haha. 
 
 
Nu blev det en mysig liten hörna där inne, istället för ett stort och omysigt sovrum. Perfekt. Love it. ♥

Fyrkant

 
Haha. Jag skrattar näsan ihjäl mig när jag jämför dom här bilderna, nu är väl kanske den i grå tröja liiiite missvisande men ändå haha.. Jag har ju berättat att jag växer som en fyrkant denna gång och även om jag har en ganska tydlig gravidkula så växer allt annat också denna gång, plus att jag har samlat på mig jätte mycket vatten redan och vissa tröjor ger ju en mycket charmig kropp nu för tiden ;-) Haha, den första är tagen en vecka innan jag fick reda på att jag var gravid, den andra igår i vecka 23.. Nej, den där gråa tröjan åker i soporna ett tag fram över haha! 
 
Godmorgon! ♥

RSS 2.0