Fotoframkallning..

Godmorgon! Här är det lika bra att man slår igång datorn och roar sig med något för att hålla sig vaken. River vill ändå bara kolla på bilar några gånger innan han drar igång sina vilda äventyr. Tänkte jag skulle fortsätta med fotoframkallningen som jag började med igår. Photobox hade ett erbjudande på 150 gratis bilder. Perfekt tänkte jag. Då kan jag äntligen ta tag i att framkalla lite bilder. Har inte framkallat en bild sen River föddes nämligen och hur kunde jag tro att 150 bilder skulle räcka till det första året? haha. Jag kom till maj (när River var 3 månader innan dom var slut). Så ja, man kan ju säga att jag har att göra.. 
 
En av alla favoriter jag stötte på.
 
Man kan ju lugnt säga att jag har blivit lite bättre fotograf sen River var liten hihi.. Hade ju inte ens en bra kamera, utan en halvskruttig digitalkamera eller mobilkameran.. Får nästan lite ångest över att jag inte köpte en bättre kamera.. Bilder är inte alls fina, eller jo fina är dom ju för dom har ju det finaste motivet, men dom är inte bra och mest skruttig.. Men bättre det än ingenting.. Bilder från förlossningen och Rivers första tid här i livet är oersättlig.. Från och med nu ska jag sätta mig varje gång det blir en ny månad och framkalla den senaste månadens bilder, då slipper jag sitta här med 15000 bilder av välja mellan. Kram! ♥

 

 








 

Kommentarer
Postat av: Malin Westman

Sv; jaha ^^ Vi bor i Ljusdal, eller rättare sagt i Hybo :) Så vi har inte så långt till varken bollnäs eller hudiksvall!

2012-11-04 @ 08:52:49
URL: http://malinwestman.blogg.se
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Supermys och Elliot tyckte det var SÅ roligt! :)

Åh nu ger du mig ångest, har inte framkallat en enda bild sen Elliot föddes och känner paniken att ta tag i detta men ooooorkar aldrig. Får jag havandeskapspenning blir det mitt mission dom dagar E är på dagis, hihi

2012-11-04 @ 10:15:54
URL: http://hannaz.se
Postat av: Mamma Wild ❤

vilken söt bild :}

2012-11-04 @ 11:38:08
URL: http://mammawild.blogg.se
Postat av: Jessica - mamma till Joline & gravid

Oavsett hur kass "fotograf" man är är eller vilken värdelös kamera man än har så är alla bilder på ens barn så otroligt värdefulla!
Och det är tusen ggr roligare att sitta och bläddra i album än att sitta och scrolla på datorn! :)

Här hemma lär vi också bra bättre på att framkalla bilder!

2012-11-04 @ 15:47:37
URL: http://jessiplusett.blogg.se
Postat av: Ida

Hej :)
Hur fick du så mång gratis foton? När jag surfar in där står det bli medlem och få 20gratis? Tack på förband :)

2012-11-04 @ 20:08:18
Postat av: Emma Walfridsson

Naaw, vilken liten gos! Jag håller också på att sortera foton för framkallning, drygt när man gör det så sällan. Men skönt när man fått sorterat lite och tagit bort bilder som ändå inte är bra.

2012-11-04 @ 20:48:11
URL: http://akeroe.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag håller med, det är skönt att få beställa hem nya bilder men nu var det evigheter sen jag gjorde det så får beta av nån månad i taget :) sv: washitejpen har jag köpt bland annat från mokkasin.com, men de finns säkert i de flesta hobbybutiker! mvh Elin

2012-11-05 @ 10:21:32
URL: http://elinochalva.blogg.se
Postat av: Sara - Tripp, Trapp & Trullsan

Men åh vilken vacker bild!
Det är samma för mig. Bilderna blir bättre och bättre för varje barn. Men jag antar att huvudsaken är att man iaf har bilderna, oavsett kvaliten =)

2012-11-05 @ 11:35:16
URL: http://glamina.blogg.se
Postat av: Mammawendela

Mysigt namn killen har!

:)

2012-11-05 @ 14:17:52
Postat av: Mammawendela

Mysigt namn killen har !

2012-11-05 @ 14:18:12
URL: http://mammawendela.blogg.se
Postat av: Johanna - Life by Me

Vi har inte heller framkallat nåt sedan Charlie föddes.... Måste ta tag i det nån gång! Men jag kan bara sitta vid datorn på kvällstid (på dagen går inte, Charlie ska bara knappra på datorn om jag tar fram den, och han får inte använda den. Återigen lite avundsjuk för att du kan sitta vid datorn när River är hemma!) och då är det alltid en massa annat som jag gör före. Typ kollar mailen, facebook, bloggen, läser bloggar..... Måste avsätta en kväll speciellt för detta tror jag!

2012-11-05 @ 22:31:25
URL: http://lifebyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0