Shoppis

2 x nytröja.

Skulle in på lindex och köpa lite nya strumpor till River och kunde inte låta bli lite nya tshirts när Lindex ändå hade 3 betala för 2 på barnavdelningen. Det är ju en hel sommargarderob som ska fyllas så allt är nyttigt. Randigt är ju vår melodi på River, men jag har verkligen svårt för barnkläder med stora tryck, som den gröna med bilen. Det kanske låter konstigt men jag gillar bara stilrent. Det ska vara naturliga och enkla kläder, helst randigt och som sagt.. stilrent. För mycket färg och tryck går bort direkt. River dock, han avgudar när han får bilar på sina tröjor. Han gick runt med den gröna i sina händer hur länge som helst och bara brummade och beundrade bilen.. På grund av detta så får mamman släppa på sina matchningproblem och låta mannen som ska bära kläderna få det han vill ha ;)

Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Benjamin Och bf 120709

Jag har lite samma tankar däremot gillar jag kläder med text gärna stora men ett stort biltryck på magen är inte riktigt min stil på B ;) den blå/vita var jätte fin :) ska kolla på vårat lindex om vi har en sån!

2012-04-22 @ 14:26:21
URL: http://snartenliten.blogg.se/
Postat av: Daniella

Hej tack så mycket :)



Vilka fina bilder du tar :) Vilken kamera använder du? Är på jakt efter en systemkamera nu när man ska bli mamma men har ingen aning om vilken som är bra :)



Kram Daniella

2012-04-22 @ 18:22:10
URL: http://mamaliv.blogg.se/
Postat av: Lilla Elin [drömmen om ett barn]

Vilken trevlig blogg :) <3

Själv skriver jag om min dröm om att få ett barn.

kram

2012-04-22 @ 19:59:46
URL: http://lillaelins.blogg.se/
Postat av: frida

Kollade oxå efter polis tröja å även en me brandbilar på till Noel på lindex idag, men icke då .. den me brandbilar va alla små storlekar slut å polis bilen såg jag inte alls...

så ja de fick bli en pyjamas ist haha! Svårt att gå ut tomhänt ;)

2012-04-22 @ 22:50:33
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Lovelyeverafter - Mammaliv, foto & design

Älska den blå randiga :D

2012-04-24 @ 21:54:57
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0