Nya brallor till vår långa kille..

Innan vi åkte för att besikta lillebror i magen igår så åkte vi för att besikta vår stora 1,5 åring. Sprutan gick bra, allt annat sög tyckte River. Sätta sig på en våg och sitta stilla där, ligga raktlång för att mätas, eller få ett jäkla måttband runt huvudet, nej fy tusan.. Inget för mig sa han genom några rejäla vrål :-) 
 
River har växt rejält på både längd och vikt, så inte är det så konstigt att alla kläder bara blev små över en natt. River väger nu 13 kg och är 86 cm lång. Han fick mycket väl godkänt i både tal och det övriga. Det konstaterades även att vår lilla kille både har trots och ett jäkla humör, men vem hade missat det? ;-) ♥
 
Växer man så det knakar så måste det fyllas på i garderoben. Bland annat dessa snygga brallor från Ellos. Jag kan tycka att det är lite tråkigt att det oftast bara finns mjukisbrallor på pojkavdelningen men dessa är ju lite roligare iallafall med stjärnor på :)
 

Kommentarer
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander & bebis i magen

Hihi skönt att läsa att det inte bara här hemma det trotsas ;) Skönt att han fick godkänt på besiktningen! Jättesnygga byxor minsann! :)

2012-08-29 @ 13:00:56
URL: http://imm0rtelle.blogg.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Men åååh jag vill också veta hur stor vår grabb är nu *avis* hehe :P Men vi har inte ens fått en tid än.. Hoppas de inte glömt bort oss, men de ringer väl får vi hoppas.

Sjukt snygga byxor. Jag måste beställa hem likadana, haha! Tog ni strl 92 eller? Jag tycker det är svårt nu, endel 86:or är stora på Edvin och endel är för små.. Vill inte köpa hem för små kläder, men inte för stora heller ju.. Fast då har han ju nåt att växa i iaf..

2012-08-29 @ 13:34:52
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: Johanna - Life by Me

VI var på BVC idag, Charlie är lite kortare, "bara" 82,5 cm :)

2012-08-30 @ 22:22:47
URL: http://lifebyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0