Till pyrets rum..

Igår kikade jag som sagt lite på tapeter till pyrets rum. River har ju grönt som dominerade i sitt rum även om det är blandat med mycket ljusblått. Den kombinationen älskar jag, men jag skulle ändå vilja ha lite annorlunda i pyrets rum. Jag hittade dessa två ljusblåa tapeter. En randig, och randigt är ju en favorit och sen en med stjärnor. Jag vill ha dom som två små fondväggar. Jag hittade även en jätte fin med bilar, men den var nog lite för mycket. Vill gärna ha stilrent och enkelt, även om det är ett barnrum :) 
 
Nu blir det dock inga tapeter än på ett tag. Det är ju ingen brådska med det. Först vill vi nog gå på ultraljudet i vecka 32 och få en pojke bekräftat, men när det blir, så blir det nog dessa :)
 


Kommentarer
Postat av: Frida Wigren

Superfina tapeter! Kul att allt gick bra på UL... för mig som väntar första barnet - är de alltså ett till ultraljud i vecka 32 för alla eller är det bara om det är något strul man får de? Hört så olika beroende på vilket landsting man tillhör... men vi hör ju åtminstone till samma!

2012-08-30 @ 12:02:32
URL: http://www.fridawigren.blogg.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Supersnygga! Gillar verkligen din stil och smak! :P Och VAA?! Ska ni på ett till ultraljud? Får man boka det själv då eller? Vad kostar det? Så spännande! :)

2012-08-30 @ 12:58:29
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: Wilmers mamma... Gravid i v.19 med nr:2

Nu vet ju inte jag vart du bor någonstans. Men har du M-huset där du bör då finns One piecen att köpa där för 299kr.

Svar: Åh, tjatigt.. Vi har inte mhuset här :(
Mandy & River

2012-08-30 @ 15:41:52
URL: http://www.erinatomasson.blogg.se
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander & bebis i magen

Så fina! Jag vet inte alls hur vi ska göra Alexanders rum bra sen. Han ska ha det som vi har tillsammans idag och det är rätt stort. Så kommer ju inte bli lätt med möblering och så snedtak på båda långa väggarna. Kram

2012-08-30 @ 17:49:36
URL: http://imm0rtelle.blogg.se
Postat av: Johanna - Life by Me

Så grymt fina! Vi har typ samma smak, jag älskar Rivers rum och vill ha Charlies i samma färgskala. Har gillat den kombinationen, grönt och blått, sedan långt innan han fanns till :) Vart hittade du dessa tapeter? Alltså, vad är det för märke?
Jag var och kikade på tapeter för någon dag sedan och såg också en med bilar. Den skulle nog Charlie gilla, men jag kände också att den kanske skulle bli lite mycket :)

Får ni gå på två ultraljud? Fusk :)

Svar: Ja. jag har sett att vi har lite samma smak, även på kläder oså hihi. Hmm, nu kommer jag dumt nog inte ihåg vilket märke detta var, men jag kollade upp vilket märke Rivers tapet var då många frågat och det är från märket " What a hoot".

Ja, det blir ett extra kontrollulraljud då moderkakan ligger tokigt.. Otur ;)
Mandy & River

2012-08-30 @ 21:22:28
URL: http://lifebyme.se
Postat av: Johanna - Life by Me

Ja, tur i oturen kan man väl säga då :)

Ja, det är den tapeten jag kikat på, What a hoot från Midbec, haha :)

2012-08-30 @ 21:32:40
URL: http://lifebyme.se
Postat av: Nina

vart köper ni tapeter nånstans? =)

2012-09-04 @ 11:00:06
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0