Nya sängen.

Shit vad snabbt den här dagen gick. River tog en vila på 4 timmar tidigare idag och sen var ju dagen "slut" och pappa hemma från jobbet. Vi fick iallafall lite ordning på Rivers rum som jag skrev. Jag är liite nöjdare nu, jag tröck in den stackars sängen på den gamla "sängväggen" där jag ville ha den. Det blir lite svårt att stänga dörren, men Rivers dörr är ju aldrig stängd så det spelar inte sån stor roll.. Så som sagt, lite nöjdare är jag.. Och helt nöjd blir jag när jag får köpa nya sängkläder haha..
 
Min mamma tvingade mig att köpa dessa med bilar, bara för att River älskar bilar och det är faktiskt ett barnrum jag handlar till och inte ett inredningsrepotage.. Men kom igen :).. det är ju knappast bara jag som blir yr av alla dessa färger och gärna matchar. Haha.. Jag måste hitta ett grönt eller blått påslakan, gärna prickigt som hans kuddar sen är jag nöjd hihi.. 
 
 
Det är ju samma sak med dom här bilmattorna.. River fick en av sin mormor i helgen.. För som sagt, River älskar ju bilar så då ska han ju ha en sån.. Okejdååå.. Men åh, dom är ju såååå fula och hans gröna med stjärnor är ju mycket finare buhu.. men men .. och kom igen nu.. Många tycker säkert att jag är helt galen, men jag VET att många är lika som mig hihi.. Matchningsfreak.. Stilrent ska det vara och samma färger annars blir jag snurrig :)
 

Kommentarer
Postat av: Louisefoto

Jätte fint men är de inte lite farligt och ha den där skylten här sover en prins. ? är inte lätt för han att riva ner den ?

2012-10-22 @ 18:50:36
URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Postat av: Joanna - Mamma till Willem och bebis i magen

Åh, du får uppdatera sen hur han trivdes i sin nya säng :) vi planerar också att köpa en ny till W så bebis kan få ärva.

2012-10-22 @ 19:40:37
URL: http://mittunderverk.blogg.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Hahah du är ju rolig du! :) Jag tyckte det blev himla bra med sängen och sängkläderna var ju helt okej, roligt för River så håller med din mamma där :)

2012-10-22 @ 21:39:36
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira - syskon på väg

tänk va svårt det kan vara att fixa i ett rum. Viras rum är så litet så kan inte göra på nä annat sätt. men hon ska sen få ta det stora rummet som vi nu har allt skit i, så som dator osv. men det är i varandsrummet så vi är lite rätta att hon kommer störas av tvn som är mot väggen till hennes blivande rum.. men vi får se.. hehe

kram

2012-10-22 @ 21:54:04
URL: http://www.josephinewestling.vimedbarn.se
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander och bebis i magen

Åh den sängen funderar vi på med till Alexander! Såå fin! :) Kram

2012-10-22 @ 22:05:32
URL: http://imm0rtelle.blogg.se
Postat av: Emma Walfridsson

Jag är precis som du, allt måste matcha. Faktiskt så att jag önskar i smyg att inte Maya får en massa omatchande saker i julklapp. Det kan vara ett barnrum med saker barnet gillar utan att det behöver se ut som en picasso-målning ;)
Fin säng, vi ska nog också byta snart men just nu är nätterna kaos så jag tvekar. Till våren kanske :)

2012-10-22 @ 22:23:17
URL: http://akeroe.blogg.se/
Postat av: Elin - Melvinsmamma och gravid med mini

Du får skaffa överkast till sängen ;)

2012-10-23 @ 07:52:14
URL: http://summermom.blogg.se
Postat av: Elin - Melvinsmamma och gravid med mini

Du får skaffa överkast till sängen ;)

2012-10-23 @ 07:53:03
URL: http://summermom.blogg.se
Postat av: Sara och Charlie

Haha, jag hade känt exakt likadant som dig angående sängkläderna i alla fall :) Får inte bli för mycket! Bilmattan har vi i Charlies hörna i vardagsrummet nu, eftersom han inte har något eget rum än. Jag vill också ha det stilrent men ibland har jag fått släppa på det på senaste tiden. Bävar för när Charlie blir stor nog att vilja bestämma själv, haha!

2012-10-23 @ 20:55:19
URL: http://sarasland.com
Postat av: E - Gravid i v 32 ♥

Vad fint det blev =)

2012-10-24 @ 12:52:35
URL: http://dontholdyourbreath.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har också ett matchningsfreak ( och min sambo är likadan), det gäller allt :)
Min mormor tycker att jag är knäpp för att jag matchar dotterns strumpor med färgen på övriga kläder :P

2012-10-24 @ 20:59:34
URL: http://bluebirdfairy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0