Taklampa..

Den här fina taklampan i vitt klickade jag hem från Campadre. Fick det för 199 kronor (595 ord), så nog fyndad jag allt :) Tänkte ha den över vår matsalsmöbel i vardagsrummet.. Bordet är på målning och ska bli vitt och stolarna har jag ju även klätt i vitt, så det blir väldigt vitt, men jag gillar det.. Marcus får fortsätta att bli bländad. Ja, det är så han uttrycker sig över allt vitt här hemma.. Karlar ;-) 
 
 
Och på tal om shopping så kom min fina mammajacka idag. Det var SÅÅ fin, men jag hade tagit till storlek L för att vara säker på att magen skulle få plats hela graviditeten. Tyvärr var övriga jackan som ett tält :( Så jag hoppas jag hinner byta den till en mindre innan den tar slut.. Måste ha den iallafall! :) 

Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin & Bebis i magen

Hahaha bländad! Killar är ju för roliga ibland! Och vad sugen jag blev på att måla vårt bod vitt nu också! Jag velar lite fram och tillbaka om jag ska måla det eller inte, vet ju inte riktigt vad som blir finast och så och allt annat är ju svart så blir kanske fult med svart matta och soffa? Men de har vi inte råd att byta ut nu om vi måste betala dubbelhyra :( Men det är såå fint med vitt ju! Fräsch och härligt :)

Tråkigt med din jacka förresten, hoppas den finns i mindre storlek!

2012-10-09 @ 13:26:10
URL: http://jsantinelli.blogg.se
Postat av: Anna

Var med och tävla om två nappar och en steriliseringsbox från MAM tävlingen avslutas imorgon!

http://annatengelin.blogg.se/2012/september/vinn-mam-steriliseringsbox.html#comment

2012-10-09 @ 13:35:08
URL: http://annatengelin.blogg.se
Postat av: Stina

Jättefin lampa! En sån blev jag mkt sugen på! Tack för tipset! :D

2012-10-09 @ 20:31:42
URL: http://stinatrasselsudd.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0