5xRiver

Jessica tog några underbara bilder på min buse tidigare i veckan ♥

Hallå där ♥ Jag är lite urform här igen hehe, men som alltid så kommer man snart tillbaka. VI lever på. Det har varit halvkallt denna vecka så inga längre utevistelser. Mormor har kommit hem från turkiet och River var där och fick presenter och rev hennes hem idag. Den lilla herrn har även kommit in i en ytterligare fas i hans trots. Dagen idag har varit lång och hemsk. Han har gnällt, gnällt och åter gnällt. Samtidigt som han har skrattat så har han slängt ur sig några krokodiltårar. Åh, käre värld hehe. Vilken vilja dom kan ha. Jag gissar dock på tänder. Den vanliga "bortförklaringen" till en gnällig unge. Dock så var det 8 månader sedan den senaste tanden ploppade upp, så det börjar nog bli dags :) Sina tidiga 6 stycken visar han upp fint här ovanför hihi :)

Nu ska mamman proppa sig med lite godis och hoppas på sockerkick så jag orkar vara vaken lite längre. Imorgon hoppas vi på sol, isf blir det poolen här utanför hela dagen.

Kram så länge! ♥

På badhuset..

Påväg..

Idag gjorde jag och River premiär på badhuset. Eller ja, River har ju varit där några gånger med sin farmor, men det var premiär på badhuset för oss tillsammans. Jag undrar varför vi inte varit där tidigare? River älskar det ju. Hela äventyrsavdelningen har grunda pooler som River kan springa runt i bäst han vill. Han plaskar och kastar sig hejvilt framåt för att dyka. Ja, man har nerverna utanför kroppen när man har ett barn som River. Minst sagt. Jag börjar vänja mig att ha hjärtat i halsgropen halva dagarna. Galna unge! Så full av energi. Precis som ett barn ska vara. Det ska vara full rulle hela dagarna och jag är så stolt över den River är. Han är så framåt, go och oblyg. En riktigt social kille som redan nu tar sig fram helt fantastiskt bland människor.

Behöver jag nämna vad som hände efter vi badat? Jag dööör. Jag tittar bort en halv sekund medan jag ta på mig mina byxor. En naken River har då stuckit ut från omklädningsrummet och springer i full fart med rumpan i vädret rakt ut i cafeterina. Jag springer efter i bara handduk. Är tvungen att krypa under bommarna vid ingången för att komma ikapp River och vad tror ni händer? Mitt framför folket i kön? Jo jag tappar handduken!! Alltså jag döööör. River aka Emil i lönneberga har nu utegångsförbud och mamma skäms :)

Med munnen full med gubbar..


Godmorgon u.n.d.e.r.b.a.r.a morsdag! ♥

River har precis ätit mumsfrukost i form av sina favoriter, vaniljyoughurt och jordgubbar. Dessa har han ätit framför sina andra favoriter, vännerna på Nick jr. Vi har varit ute sedan 7 imorse. Det är så härligt att man kan öppna upp altanen så fort vi kliver upp och gå ut och leka redan i pyjamas.

Vädret är minst sagt underbart idag, för att inte tala om min son. Underbara unge, minst sagt.
Idag firar vi att jag får vara din mor. Jag kunde inte vara mer tacksam. Vilken ära! Som jag älskar, älskar, älskar dig Per Bror River ♥

Kramar till alla andra mammor idag! ♥

HEEEJA SVERIGEE!

Liten är nattad och jag har krypit upp i soffhörnet tillsammans med mängder av godsaker. Nu ska jag heja på Loreen. Jag skulle bli förvånad om det inte blir en pallplats ikväll, jag tror till och med på 1a platsen. Men då kan hon ju inte sjunga så dåligt och i otakt som i Torsdag? Fan så det lät på ren svenska hehe. Jag älskar iallafall låten och har gjort sedan den första gången jag hörde den. Grymt.. Heja Sverige! ♥


Poolhäng..

Pool-invigning i eftermiddags..

Det var fortfarande galet varmt sent i eftermiddags så istället för ett vanligt bad inne så invigde vi Rivers pool. Oj, så uppskattat det var. River satt länge och plaskade ( trots att den var ganska trång, babypool) innan han hittade en hammare på altan som han sedan kastade i hårt i pool. Pang så var det ett hål och allt vatten försvann igenom botten. Haha.. Ska man skratta eller gråta över allt den här lilla killen hittar på ;-) Lite eltejp senare, så kunde vi fortsätta att bada :)

Poolen har ju även ett perfekt grod-tak som följer med. Perfekt, för att skydda sig från solen.

Littlepink..


Jag älskar kombinationen av vitt, grått och rosa.
De färger som just nu dominerar vårt hem.

Slappmamma..

Här ligger jag och har gjort hela dagens.. Ursäkt svängdörrarna på garderoben ;-)

Hej Lördag! ♥ Min kropp är ju typ paj som ni förstått, så idag när grabbarna är på lekland så försöker jag vila och återigen vila. Jag har sovit länge, som alltid och sedan slappat och kikat på film. Endast rest mig från sängen då jag behövt gå på toa eller hämta frukost. Nu börjar jag dock bli ganska rastlös så jag hoppas att grabbarna kommer hem snart så det blir lite liv i huset. Just nu bryter jag tystnaden med massor av musik från spoitfy.. När hände det sist, hade till och med glömt bort lösenordet liksom :) Jag spelar en gammal favorit om och om igen.

Nytt till River.

Nu när vi är iväg hela dagen så kan jag passa på att visa lite av det nya i Rivers garderob. Det har flyttat in en hel del där den senaste tiden. Lite av det kommer här..

Det här fina setet fick han faktiskt i present av sin faster.. Så fint och passar River perfekt, både när det kommer till stilen och texten :) hihi.


Ett stycke döskalle och lite blårandigt. Sommarfräscht!

Kram! ♥

Finally IKEA

Mamman igår..

Finally är fredagen här. Skönt att ha den här veckan överstökad med läkarbesök och allt vad det nu har varit. Nu ska vi iallafall unna oss en shoppingdag. Som sagt, jag längtar till Ikea, mitt heaven on earth ;-) River ska förhoppningsvis få en gugu och kanske en och annan kossa. Pappan, ja han blir nog gladast av att sitta i bilen på väg hem senare.. Karlar ;-)

Kram och trevlig fredag på er! ♥

Underbara trots

Underbara trotsunge..

Sådärja, då har man överlevt ytterligare en dag.. Haha, det kan låta hemskt, men det är ofta så jag och Marcus känner på kvällarna. Vi lever ju tillsammans med Emil i Lönneberga med trots. Lilleman har en sån enorm vilja och energi som ja, ingen annan kan begripa. Han är så envis att så fort man inte gör som han vill, så blir det skrik och protest.. Ingenting får dröja en sekund för då blir han förbannad. Och nu när han sover för dagen så kommer man nästa på sig själv att fundera över ifall kroppen håller på att lägga av, det är så tyst så öronen nästan får en chock haha.

Trots denna enorma vilja så älskar jag på någotvis hur trotsig och envis han är. Det finns inget gulligare än att se bus i ögonen på han. Hur han i alla situationer försöker forma fram ett bus eller jävelskap och gör allt som innebär ett nej, en gång extra.. Det är ju faktiskt det roligaste som finns att provocera mamma och pappa.

Att vara Rivers mamma är väldigt svettigt just nu, men också fruktansvärt underbart.. ♥

En dag i bilder..

Nu är vi hemma efter en heldag ute och full i ärenden. Jag låter bilderna, plus lite text tala för vår dag..


Vi grillade kyckling till lunch och snart blir det rester till middag.. mums..


Med solen i ögonen. Påväg ner på byn och köpa glass.


Nya favoriten..


Lillen fick testa en sandwich för första gången.. Tur att mamma hade en haklapp under vagnen hihi.


Det var ju riktigt mums såklart..


Nu väntar som sagt middag, bad och en sista sväng ute.. Sen ska vi äntligen heja på Sverige i Eurovision. Weho. skoj =)

Kram! ♥

Roses

Rosor!!!

Jag tror att jag har nämnt det tidigare, att jag är helt nerkärad i rosmönster? Det är ju galet. Det är tur vi har tapetserat de flesta rum redan för annars hade det åkt upp rosor på varje vägg. Vi sover i rosor och dom finns lite här och var i hemmet. Underbart fint är det. Och härligt nog så har jag ju ett skal till telefonen, också i rosor. Kanon! Rosor it is, just nu..

Ut och iväg..

Hey från i helgen..

Åh, jag vill bara spola förbi denna dag. Imorgon ska vi till IKEA och det känns ungefär som att jag ska iväg på världens resa.. Har väntat på att få åka ner och handla till vardagsrummet.. Hade gärna åkt tidigare i veckan, men hela denna vecka har varit full med måste, så jag får bita ihop och vänta ytterligare en dag hihi. Det lär dock inte bli svårt då vi har fullt upp även denna dag. Jag ska till doktorn nu, igen.. Önska mig lycka till :)

Kram kram! ♥

En hemmagjord kana..

Wehooo!

Vi har satt upp en gammal kana på en sten här på gården. Så gammal att även Marcus har åkt på den för många, många år sedan. Den passar ju kanon där på stenen och River har nog åkt 500 gånger på två dagar. Den kommer komma väl till användnig i sommar. Det är faktiskt en gammal diskbänk och några träskivor, plus att den har några år på nacken. Detta är ju återanvändning med stort Å, hihi. ♥

Iväg..

Dagens mami.

"Godmorgon".. Här är det lite svalare idag, så vi försöka att fördriva en lång dag med annat än att hänga på en filt i solen. Självklart ska vi göra några 100 vändor i kanan och "gugu" som River säger. Gunga alltså.

Kram så länge! ♥

Solen är ens fiender

Det är ju verkligen sanningens ord, att solen är bloggarens värsta fiender hehe. Vi har varit ute heeeela dagen idag och njutit av den allra första sommardagen. Finally. Jag längtar efter sommarn men är inte speciellt mycket för att vara i solen. Att ligga och sola är bland det värsta jag vet.. Det kanske förklarar varför jag alltid är likblek.. :)

Det är iallafall otroligt underbart att bara kunna öppna upp dörren och låta dom små benen springa fritt. Åka massor med kana och bara njuta på gården.. Jag låg på en filt halva dagen idag och såg hur River lekte och då inser jag verkligen hur underbart livet är denna tid.. Och underbarare kunde inte denna dag bli.. Vi är överlyckliga efter denna dag och laddar för en ny imorgon.. Gissar på regn imorgon. Det är ju lite varannandag som sagt.. Håller tummarna för att det mönstret bryts.

Kram så länge! ♥

Ny kana

Vi är ute och njuter av kvällssolen och testar nya kanan. Weho, hälsar River :)


Godnatt & fotofråga..


Då är det dags att säga godnatt och hejdå till denna vecka.. Jag sitter trött i soffan och pustar ut.. Tusan vad svettigt det var på bigbrother ikväll.. haha ;-)

Innan jag lägger mig så ska jag sitta och kika på lite objektiv och filter till kameran.. Jag vill ha något nytt :) Är det någon som har något tips på något filter till kameran som fångar färger på t.ex himlen osv? Jag vill ju kunna ta fina bilder i sommar.. Just nu blir himlen bara vit för mig.. Titta bara på bilderna här nedanför när River hälsar på hästarna.. Då var ju himlen klarblå men kameran vill inte fånga upp det..

Kom gärna med tips så hörs vi imorgon!
Kram & Godnatt! ♥

Gnägg...


Ja, det krävdes en liten biltur
och en hästhage med några djur där till för att göra River till en mycket lycklig pojke! Djur är verkligen något han förälskat sig i, utan att varken sett eller träffat speciellt många. Det finns inte ens katter och hundar hos våra släktingar, men ändå så fattar han tycke för dessa varelser.

Gud vad jag ser fram emot sommaren och alla dess äventyr. Tänk den dagen det är dags för att besök i en djurpark. Lyckan kommer vara total :) ♥

Gårdagskvällen..

Gårdagens mami såg ut såhär. Spets och det gula är billiga fynd från H&M..

Jag tog en rejäl sovmorgon idag.. Som alltid de senaste veckorna. Väl förtjänt av det kan jag tycka hihi. Det var trevligt igår. 3 trötta mammor åkte hem vid 23 tiden med tanken över hur resten hade ork till att gå mot krogen haha.

Nu är det lunchdags här hemma, sen har vi en söndag att fördriva. Vi behöver rasta en 1åring här hemma så något äventyr blir det.

Kram så länge! ♥



Girls night out..

Sådär. Då har jag duschat och fräschat upp mig lite. Ikväll ska jag iväg med 3 av mina vänner. Äta gott och kanske en runda på stan? Vi får se vart kvällen tar oss. Trevligt ska det bli iallafall! :)


I gult och spets klär jag mig ikväll..

Ha en bra kväll allihopa ♥
Kram så länge! ♥

Soligt & shop.

River tog två bilder på mamma imorse. Superroligt tyckte han såklart.

Nu är vi hemma efter några timmars shopping. Det blev en snabbrunda idag och mamman lyckades hålla sitt River köpstopp.. Fan va svårt det var på ren svenska.. Skulle kunna ta med mig hela h&m hem..

Idag steeeker verkligen solen här utanför. Det är glödhett i solen, men så fort det försvinner så är det iskallt. Så det är av och på med tjockare tröjor hela tiden. Men det är verkligen härligt. Jag och River kör solfaktor 50.. Det är ju sorligt, men jag kan inte ha något mindre. Då får jag brännskador.. Hoppas inte River ärver mina röda och känsliga toner i huden.. Det lite halv orange håret har han ju redan ärvt ;-)

Nu skulle jag behöva två kannor med kaffe för att orka resten av dagen, men jag är ju ingen kaffedrickare så det blir svårt.. Ska ta en iskall dusch och försöka pigga på mig lite på det viset.

Soliga kramar från oss! ♥

En shoppingtripp

Jag köpte söta små chokladbitar på lagerhaus enbart för att dom var så söta... Och även för att fjäskan för Marcus lite hihi ;-)

Godmorgon Lördag! ♥
Nu har jag och lillen precis gjort oss i ordning. Idag ska vi följa med mormor då hon ska shoppa inför sin utlandsresa. Vi följer med som stöd.. Det är ju aldrig speciellt tråkigt att gå i affärer, så jag klagar inte hihi :)

Hoppas ni får en fin lördag allihopa!
Här blir det fullt upp hela dagen.

Kraam! ♥

Ett B och ett K..

Jag har länge velat ha ett litet bokställ eller någon enkel och fin inredningsgrej till Rivers böcker men jag har inte hittat något. Jag gjorde därför en egen. Ett enkelt litet b, en svart penna, lite klotter och sen var det klart. Enkelt och snyggt. Precis som jag gillar det :)


Jag gjorde även samma sak med ett litet K.
Det fick stå på fönsterbrädan så länge, men det ska sedan få plats på en kommande hylla i köket. Enkelt och snyggt, återigen :)

Nu önskar jag er en trevlig kväll :)
Kraam ♥

En dag i stugan..

Nu har vi ganska precis kommit hem från en heldag i stugan hos Morfar och Anneli. Vi har ätit god mat och efterrätt och självklart lekt och busat. Det har regnat halva dagen och halva dagen stekhet sol. Man blir ju inte klok på vädret.. Det verkar varken bli vår eller sommar här tyvärr. Det är varannadag spöregn och ibland en dag med sol.. Hoppas det tar sig snart och att sommaren istället blir lååång.. Typ till oktober ;-)

Jag och kameran var inte kompisar idag.. Jag lyckades knappt skramla fram några bilder, och då tog jag ändå typ 150 stycken haha. Här kommer några ändå..

Kram så länge! ♥
Vad har ni för väder förresten?



3 nya..

Även River fick lite kläder från lager157. 3 supersnygga tshirts med en söt ficka på bröstet.

Godkväll! ♥
Här hemma hänger vi i tv soffan framför hockeyn. Antagligen samma visa som i de flesta svenska hem ikväll :) Jag brukar hänga framför varje sportevenemang på tvn men idag är jag inte alls speciellt sugen.. Längtar mest till filmen vi ska se efteråt :) Och som jag skrivit tidigare så förlorar alltid sverige eller laget jag hejjar på när jag tittar, så jag sitter här bakom datorn och försöker att gömma mig. Då kanske dom kan vända det här ;-)

River hade förresten haft det kanon på badhuset och han hade gillat det massor. Jag trivs inte alls i badhus.. Eller ska jag säga sanningen så trivs jag väl inte i outfiten man har i ett badhus ;-) men jag ska verkligen ta tag i det där och ta mig och bada med honom.. Det ska bli så härligt när utebadet här nere öppnar i sommar, då kan vi vara där och bada och jäsa varje daag. Det ska bli underbart med sommar! ♥



Stars..

Jag och min andra,stora halva har legat på soffan hela dagen, käkat godis och kikat på hyrfilm. Lugnt och alldeles lagomt en helgdag som denna.

Nu däremot så är det slut på lugnet. Nu ska vi åka och hämta hem River som har haft en betydligt vildare dag, han har varit på badhuset med farmor. Första gången för honom faktiskt, förutom babysimmet då :) Jag tror han har haft det riktigt roligt!

Idag inviger jag nya sjalen från lager157 också. Får se hur länge den får sitta på, jag brukar tröttna fort på sjalar.. Tycker mest dom är ivägen hehe.

Kram så länge!♥

 


15 månader..

I måndags blev vår River 15 månader gammal och jag har tänkt hela veckan att jag ska ta mig tid att skriva en liten uppdatering om honom. Det var längesedan jag gjorde det så jag tycker att det är dags.

15 månader gammal
och så otroligt smart och go. River är nu verkligen ett barn. Det har jag sagt många månader förut men nu är det verkligen sant. Han förstår numera ALLT och han är verkligen som en liten kompis som man kan kommunicera med. Han är social, framåt, orädd men ändå försiktig och otroligt lättlärd och smart. Och såklart charmig som få! 

Han älskar alla djur och brumm brumm (bilar) och vet hur alla djur låter och som jag redan skrivit så är kossorna en favorit. Han börjar att spruta ut sig ord, även om alla och det mesta förtillfället heter mamma. Jag vet inte hur många mammor han har då han kallar alla nära och kära för "Maaaaaaaaamma" hihi. 

Han äter som en fluga och vi har svårt att förstår hur han kan vara mätt eller gå upp i vikt, så lite är det. Han stora trygghet här i livet är flaskan, helst med välling i. Den vill han fortfarande ha några gånger per natt, ibland duger flaskan tom, bara han får ha den i sin söta mun. Han somnar oftast vid 18-19 tiden och kliver sällan upp efter 06 (gäääsp).

Annars gillar han att titta på Nick jr och alla deras 3 program så går om och om igen, vecka efter vecka hihi. Han dammsugar fortfarande flera gånger per dag och han ÄÄÄLSKAR att bada. 


Helt enkelt en charmig liten kille med myror i brallorna som har blivit overkligt stor. Han är min lilla lyckosten och jag påminns flera gånger per dag om hur fantastisk han är. Min fina lilla River! ♥




Det blir ju sällan River inlägg nu för tiden.
Gillar ni dom när dom väl kommer?

En liten frååååga... och ett svar..


Hej, jag heter Amanda och är 24 år.
Vem är du? :)

Rosa, grönt, blått..

Jag älskar verkligen den här färgkombinationen. Pastellrosa, grönt och blått.
Nu har tyvärr inte River något rosa i sitt rum men jag funderar på att köpa 2-3 stycken av dessa mattor i grönt och blått och lägga ut lite i hans rum. Tror det skulle bli superfint.
Vad tror ni? hihi.

Såhär ser det ut nu...

Här kommer en liten update från vardagsrummet där vi håller på och stökar... :)



En vägg målat och mycket mer än så hade inte detta rum att komma med. 



Booooring..



Vi ville inte ha rummet sådär stort och svårmöblerat, så vi byggde en vägg för att forma en mysig soffhörna och på andra sidan ha en matsalshörna..



Bakom soffan, väggen längst ner har fått en panelvägg. Supersvår att få på bild för att den är så ljus, men den är sååå fin hihi :)



Och här ser ni den nya lilla väggen.. Än har vi en hel del kvar, men just nu ser det ut såhär och det är redan ett mycket mysigare rum och då har vi inte ens inrett än :)

Kram! ♥



Maxi igen..

Hej på er alla fina! ♥
Första gången på flera dagar som jag har tagit upp datorn. Jag kommer ju ganska långt med min iphone men datorn är utan tvekan ett av mina största beroenden, så det har varit skönt att känna att man överlever några dagar utan hihi ;)

Kul att många av er gillade klänningen jag visade igår. Det är sååå fin.. Här kommer lite bättre bilder som är tagen med kameran.. Visar även en sjal som kom i samma leverans. Superhärlig och fin. Marin och stjärnor är en favorit här :)


Jag gillade den så mycket
att jag kunde inte låta bli att köpa en rosa också. Jag köpte även dom randiga som jag visade bild på i helgen men dom gillade jag inte alls. Dom var lite för tajt och kort för mig men annars superfina.


Klänningarna kommer från lager 157 och dom säljer just nu alla maxiklänningar för 100 kronor!!
Ja, det är faktiskt sant.. Så billiga är dom :D In och shoppa på er underbara klänningar till sommar vetja! :)

Nu ska jag fortsätta städa bort byggdamm här och efter det visa lite bilder från vårt nya vardagsrum :)  och btw. Marcus busar med River där bakom.. Om ni nu undrade vad han höll på med ;)

Kram så länge! ♥

Less

Åh, vad jag är trött på att vara såhär trött. Jag har verkligen svårt att acceptera att jag lever i en orkeslös kropp. Jag hoppas verkligen att jag finner en vändning snart, så att jag kan njuta av de sista månaderna hemma med River. Min lilla älskling har nämligen fått en dagisplats idag. Det känns skönt, samtidigt som det känns lite halvjobbigt. Jag har lite svårt att se att det snart är slut på den här gravid/mammaledig resan. Samtidigt så vet jag att min lilla sociala och spralliga kille kommer få det så bra på dagis. Kram och godnatt från mig :)



En röd maxi

Ett lite shoppinginlägg var längesedan, inte sant?:)

Här är iallafall det senaste som flyttat in i mammans garderob. En röd maxiklänning. Underbar. Som jag letat. Den blir nog kanon i sommar då även jag (förhoppningsvis) får lite färg på kroppen. Kram!


Dåligt flyt..

Gounge.Byggdamm.Fint vardagsrum. Mycket soffvila för en trött mamma. Pappa hemma. Lek och bus. Och lite mer rustning.


Det är väl några ord som beskriver de senaste bloggfria dagarna. Följ oss på instagram så länge, där uppdaterar jag flera gånger om dagen :) bymandyy heter jag där som sagt :) Kram



Panelvägg..

Det har varit en dag full med kalasande och mängder av god mat och fika. Nu har jag och Marcus precis flyttat oss till sängen efter några filmer i soffan. Vi har fått upp en ny vägg i vardagsrummet som gjort att vi fått en mysig lite soffhörna istället för ett stort öppet rum.. Det blir superbra och här får ni en lite sneakpeak på vår fina, nya panelvägg som sitter bakom soffan.. Så nöjd med den.. Imorgon ska den målas.. Puh.. Inte lika roligt ;-) Kram och godnatt! :)



Ränder..

Såhär ser gärna jag och River ut i sommar..
Randigt är så snyggt!

Vi har haft kalas för vår Marcus och nu drar vi vidare på ett annat kalas några mil bort.
Kram på er så länge! ♥

Pappans födelsedag..

Hipp, hipp, hurra! Idag är det Marcus födelsedag..
Världens bästa sambo och pappa!
Vi älskar dig såååååå mycket!

Rosmys..

Åh, sen jag nattade River vid 7 tiden så har jag suttit i soffan och mumsat på något gott. Jag är så jävla mätt på ren svenska att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Haha.. Känns så ovant.. Det är typ 6 veckor sedan jag började med viktväktarna och sen dess har jag ju inte frossat!

Ni är många som frågar hur det går med viktväktarna och det har gått kanon. Jag gick ner till min målvikt, nästan iallafall.. Saknade 1,5 hg. Jag hade då gått ner 7 kg på ca 4,5 veckor. Jag var ändå inte nöjd då det bara var mitt första målvikt och jag kommer ta nya tag. Dock så har jag nu varit tvungen att slutat av olika anledningar som gör att jag inte kan gå på diet utan behöver få i mig mat. Dock ska jag försöka att inte falla in i det här frossande jag tidigare levt i utan fortsätta tänka på storleken av protionerna. Viktväktarna ändrade verkligen min syn på kost och jag rekomenderar det fortfarande starkt.

Nej, nu ska jag fortsätta att gosa ner mig i mina nya söta roskuddar.. Här i soffan lär man bli kvar ett tag till innan man kan ta sig upp hihi.. Kram! ♥



Hey you..

Myser runt i Marcus alldeles för stora jeans hihi. Kan tycka det är lite snyggt med baggy jeans, ibland.. Men till största delen är jag nog lite för giiirlie för det ;p

Med en vild 1åring här hemma så kan man ibland bara drömma om ynka 5 minuters lugn och ro, där man kan kasta sig på sängen för en kort vila. När man sedan har det möjligheten, som nu när River är hos mormor så känns det bara konstigt. Tyst och ovant hehe.. Vi har hunnit målat panel och grejer idag och nu ska jag sätta mig och knåpa ihop en lååång önskelista över allt som jag vill ska flytta in i vårt nya fina vardagsrum. Det roliga med det hela är ju givetvis att inreda.. Men det är jag väl inte ensam om att tycka.. Mattor, gardiner, tavlor, ramar osvosv.. Måste förstora en massa fina bilder också.. Undra vem som blir motivet? ;)

Chillarn.. eller?

Godmorgon! ♥
Här ligger jag och tar det lugnt, chillar som mamma brukar säga. Jag är riktigt duktig och snäll medan mamma och pappa får rusta och fixa i fred.. 



Hahaha.. eller?? Vem försöker jag lura! Ingen gick väl på att JAG, River vilddjur skulle vilja sitta still i en sån här jäkla tråkpuff.. Här ska de hamras, trampa i byggdamm och doppa händerna i färgburkar.. Röja livet med andra ord.

Åh, hur tar jag mig hääääääääärifråååååååååån??
Ingen lugn och ro med andra ord.. Det blir en dag i vardagsrummet idag också!
Trevlig Fredag önskar jag er! :)

Som pappa..

Sådan far, sådan son..

Galet vad fort denna dag gått, även om jag varit så sjukt trött att jag knappt vetat hur jag skulle överleva till kvällen. Vi har mest suttit inom vardagsrummets 4 väggar där vi hållt på. Åh, det kommer bli sååååå bra!

Nu har jag precis haft världens roligaste nattning.. River somnade ganska snabbt när jag la honom i sängen och låg och snarka och samtidigt så pratade han i sömnen. Han pratade och pratade och brumma och körde bil.. Trodde jag skulle dö av skratt när det helt plöstligt kom några snarkningar, för att sedan fortsätta i snabbt babbel :D Nej, mina vänner.. Nu ska jag vräka ut mig ännu mer på soffan, titta på Marcus som snickrar här vid mina fötter och samtidigt äta chocklad som Marcus köpte hem till mig. Han vet hur man får mig på bättre humör han! :) Kram och Godnatt! ♥

Ett litet resultat..

Tapet och målning, klart!

Åh, visst blev det bra? Hela huset blev liksom annorlunda nu när det största rummet fick sig en makeover. Jag kunde inte bli mer nöjd. Nu fick rummet en varm och härlig ton istället för som innan, gammalt, slitet och omysigt. Nu är vi inte klar så jag visar bara ett hörn såhär. Det ska upp en panelvägg, det ska målas matbord och kläs om soffan, som nu är brun.. Det går ju inte med en matchningsjuk mamma hihi.. Sen så :) Vågar jag visar hur det såg ut innan? Okej då, titta här!! 

Hjääääälp!


Här ser ni skillnad igen när bara halva väggen var målad.. Visst var den andra tapeten fin? ;-)

Kaos

Så sant som det är sagt.. Det enda roliga med att rusta är när det är färdigt :) det är kaos i vårt kök just nu, det får agera förråd.. Lillen är supertrött och somnar nog tidigt ikväll, nu snart alltså. Så för oss blir det målning och tapetering hela kvällen lång.

 


Foto & läkaren..


Godmorgon Onsdag ♥
Här ska vi strax dra på oss ytterkläderna och sedan packa in oss i bilen. Idag står både fotografering och läkarbesök på schemat. Synd att jag inte hann frisera min lille klimp som ska agera framför kameran idag. Han är minst sagt låååånghårig. Men lika söt för det iofs :) Blir nog kanon vilket som. 

Såja, dags att dra alltså.
Trevlig onsdag på er! ♥



Blått är inte flått...

Idag påbörjade vi alltså målning och tapetsering i vårt vardagsrum. Det är egentligen det rummet så varit fulast och i mest behov utav rustning men ändå så har det fått vänta till sist. Nu var vi rätt så trötta på att ha ett tråkigt och ointrett vardagsrum, det är ju ändå där inne man är mest av tiden hemma, så idag när vi stötte på fina tapeter bara sådär så slog vi till och började. Vi ska göra en blommig fondvägg, en panelvägg och två ljusgråa. Tyvärr blev inte den gråa alls som vi trodde utan det blev ljusblått!! Inte alls bra, men vi visste ju innan att grått verkligen är en svår färg att få till.. Vi hoppas vi ska hitta någon ny gråfärg som passar tapeten och det är fort.. Nu när man är igång så blir man ju sååå otålig, hihi :)

Nu tackar den här mamma för idag och med lite sömn ska hon ladda inför en dag med ett fullt schema. 

Kram & Godnatt! ♥




Just nu


Busdag

Hej hej såhär på eftermiddagen! ♥
Idag har vi varit iväg på buspalatset hela dagen. River vilddjurs paradis :) Där kan man röjja, springa och busa precis som man vill. Dessutom var vi ensam där största tiden så vi kunde verkligen leka hur vi ville! Det är verkligen en perfekt sysselsättning att åka dit en dag. Både stora och små är trötta och glada när man åker därifrån! :) Kanon.. Nu är det dags att slira om lite bara så ska jag avverka två timmar på jobbet. Kram! ♥



Med solen i ögonen..

U.n.d.e.r.b.a.r.t

Åh, det är sommar ute! Vi fick plocka av oss tjocktröjorna innan vi ens hunnit ut och solen brände rejäääält idag. Vi var ute en sväng innan tandläkaren förut. Vi har en heldel att göra på våran gård. Det kryllar av ogräs och jag ser inget mål på det haha. Mina annars så gröna fingrar existerar inte just nu!

På tal om tandläkaren så gick det kanon. Tanden sitter fast igen :) Weho.. Så skönt! Så nu kan vi börja äta lite mat igen och inte bara flytande och gröt. Vi tjuvstartade lite igår med spagetti och River åt som aaaldrig förr. Jag har aldrig sett honom ätit tugga efter tugga efter tugga. Det brukar ju stoppa med 1-2 tuggor här men nu åt han massor. Gissar på att han faktiskt hade saknat maten, tror det eller ej :)

Hårring

Ett stycke hårring fick följa med hem för någon dag sedan.. Supersnyggt för att piffa upp en annars enkel hästsvans. Nu hamnade en ful snodd ivägen men jag orkade inte ta om bilden hihi.

Nu ska vi bege oss mot tandläkaren. River ska på återbesök och kolla om hans tand vuxit fast. Vi är osäker på det eftersom den fortfarande sticker rakt ut nästan, men vi håller tummarna. Gör det ni också! ♥


En blandning

Favoriten på frukostbordet.


Nymålade stubbar.. helt galet hur mycket jag skäms över mina total okvinnliga händer och sönderbitna naglar.. Att man aldrig lär sig :p


Favoriterna just nu. Kossorna.. Den 3e kossan är ungefär 80 cm lång och väger 11 kg och låter mest "muuuuu" hela dagarna hihi.


Ett stycke kärlek på vår hallvägg..

Godmorgon måndag! ♥

Full rulle

Återigen beroende.. Av instagram.. #bymandyy

Hej såhär sent på Söndagskvällen. Idag har jag öppnat ett nytt inlägg 100 gånger för att sedan bli upptagen av något annat mitt i. Först nu kan jag ta mig tid till att skriva några små ord hihi. Har väl inte så mycket speciellt att säga nu heller då vi bara varit hemma även idag. Längtar efter en ny vecka nu faktiskt. En vecka utan söndagsångest.. Ska bli såå skönt med lite förändringar. Jag pratar i gåtor jämt, jag vet.. men men.. It´s one thing to be personal, another to be private.

Nej, nu ska jag kika på partyt i bigbrother huset. Bigbrother 24/7 är ju utan tvekan vårens bästa investering hahah! Suck!! ;) Kram & Godnatt! ♥

En dagens mami

Idag letade mamman fram en oldie.. Baseballjackan..

Marcus filmval var inte så tokigt ändå. Filmen var faktiskt riktigt bra. Sådär overklig och full med superkrafter, en sån film som jag inte alls brukar gilla men denna gick hem. Det var också helt klart den bästa 3d filmen jag sett. Det var inte mycket i denna heller men mer än dem andra jag sett, då har man knappt märkt av att det är en 3d film. Så nöjda och glada åkte vi hem igen och nu snarkar den ena ifrån sitt rum och den andra snarkar på soffan. Ska njuta av ytterligare lite lugn här framför burken innan även jag gör kväller. Kram & Godnatt! ♥

Biobesök

Hej hej från iphonen :)
Idag har vi verkligen myst... Och ätit! Mumsat fika, fetmat och annat götta. Samvetet är på topp ;) Jag och Marcus har nu förflyttat våra mätta kroppar till bio salongen. Idag väljer Marcus film och det blev någon superhjälte film. Weho säger jag. Tur jag har popcorn som jag kan fylla min mage ytterligare med.. Om inte annat så blir det 2 timmars avkoppling iallafall hihi.



Kram och trevlig lördagskväll på er.
-


En lördag..

Hej Lördagen! ♥
Vi pysslar bara hemma idag. Det regnar ute och är grått och trist så det finns inte så mycket annat att göra.

Vi bytte ut den svarta spegeln i hallen till den vita fina från jysk. Kanon.


Dom är ju sååå fina.. 300 kronor kostar dom just nu (ord.699). In på jysk och fynda.


Sen har vi lekt på lillens rum och äääntligen fått upp hans namntavlor. Lite svart i hans annars vita rum blev jättebra ♥



Nu ska vi läsa böcker i soffan och fortsätta mysa.
Kram på er! ♥

Mot bättre tiden

Här sitter jag, mitt i natten. Jag har sovit sedan 16 idag och till sena kvällen så jag har ju lyckas vända på dygnet lite. Icke bra. Men ärligt så är det så otroligt skönt att kunna sova sådär på eftermiddagen. Att jag nu får ha Marcus hemma några dagar känns underbart. Nu kan jag vila, vila, vila.. Slippa känna mig som ett vandrande lik och förhoppningsvis slippa känna att jag går på luft, att jag lever i en bubbla.. ♥ Nu blir det bättre..

Kram & Godnatt!

Ändringar

Fina blommor som jag fick av mina killar tidigare i veckan.

Redan fredag. Känns ganska knasigt med helg redan då det varit helg mitt i veckan. Ska försöka njuuuta men har hört att det ska snöa i helgen? Det kan väl inte vara möjligt? Jag ska iallafall starta denna fredag med ett besök hos läkaren. Något jag borde gjort för längesedan. Men är man stolare än tuppen så drar man ju ut på sånt där när man ska visa sig svag. Värsta känslan. Men nu kan det ju bara bli bättre, förhoppningsvis. Nu ska jag få tillbaka min ork, orken till att vara världens bästa mamma för min son. Allt för min prins ♥

Green

Här hemma hostar en liten, en sväng av feber och en nästa som forsar.. igen! Trodde det skulle vända nu när solen är framme men vi kör väl en sjuksväng till hehe. Mamman är inte heller på topp och dagarna är mest seg och långa. Hoppas på en vändning snart ♥


3

3 likadana bilder med olika redigering. Vilken är din favorit? :)

Åh, jag älskar den här bilden. Så synd att Marcus halvblundar annars hade den varit så fin. Återigen, fan på ren svenska, vad jag är nöjd med min kamera. Hela tiden lär jag mig mer och mer och jag ä.l.s.k.a.r att fota. Jag är så sugen på att utvecklas inom foto. Jag vill ut och fota porträtt och öva, öva, öva och drömmen lite längre fram är ju att kunna foto evenemang som bröllop och liknande, men då behövs nog lite mer utrustning och träning först. River är inte så lätt att fota längre. Inte när det gäller porträtt. Finns det någon, som står lite mer stilla som är sugen på att bli fotad? Hör av er, stora som små :)

Partey

Kalastime..

Nu har vi precis kommit innanför dörren efter att ha varit ut med Sarah och Leon och varit på kalas hos Milton som fyllt 1 år. Supertrevligt även om River som vanligt skulle bita och "ge sig på" varje unge.  Jag blir toookig snart. Jag vill kunna gå utanför dörren och träffa andra barn utan att behöva passa River som om han vore ett rovdjur. Jag vet att det oftast bara sker när han är övertrött, som idag.. Eller i samband med att han blir ivrig och vill kramas. Det kommer liksom ofta ett bett eller nyp efter kramen. Det är iallafall riktigt jobbigt. Jag vill liksom inte att min glada lilla gounge ska bli den där skitungen som andra föräldrar vill strypa typ hehe.

Det enda BVC säger är att det bara är att vänta ut det. Alla barn som är tidig i sin utveckling reagerar ofta såhär tydligen, att alla intryck och lära som kommer in för fort tas ut sådär. Har ju dock lite svårt att tro det jag. Har aldrig stött på någon annan som gör som River och det är ju knappast bara han här i stan som är tidig med allt hehe. Aja, nu ska jag slappa i soffan medan lillen sover. Eva hade gjort supergoda pizzabullar och sedan åt vi även rejäl lunch jag och Sarah så nu är man ju proppmätt. River fick en "godis" påse som han var nöjd med hihi :) Trevlig dag. Kram! ♥

Prickigt

Prickeliprick..

Jag kunde inte låta bli dessa små förvarningsburkar när jag stötte på dom igår. River har saknat något att ha på sin byrå och dessa blev ju perfekt :) Grönt/blåturkos och prickigt, ja det är ju River melodi som ni vet :) Fint blev det.

Nu ska vi göra oss i ordning här hemma. Idag ska River på sitt första kompis-födelsedags-kalas. Supermys ska det bli :) Nu måste han leta fram något fint i garderoben viskade han här bredvid så jag måste dra.

Kram så länge! ♥

Vår valborg

Valborg bilder..

Vi hade en mysig valborg med Leon och hans mamma och pappa. Vi tog det enbart lugnt, åt mat och kikade på brasan. River röjde runt och klappade massor med hundar och ville gärna vara mitt bland alla smällare. Jag älskar att jag har fått en unge som är framåt, social och totalt oblyg, men ibland tycker jag att det är lite jobbigt med den där oblygheten. River går fram till vem eller vad som helst. Oftast är det ju inga problem men jag önskar ändå att han byggde upp lite respekt, framför allt mot djur. Det spelar ingen roll om hunden är 2 huvuden längre än River eller hoppar upp på axlarna på honom, han går bara fram och nyper/klappar den på nosen. Man vet ju aldrig hur hunden reagerar på det, även om ägaren säger att det är en snäll hund. Jag är kanske överdriven men om jag kunde visa hur River är så skulle ni förstå  :-) Han är liksom social och framåt för 3 och alldeles, alldeles för orädd.. Iallafall enligt han mor :)

Från mobilen

Hej vänner. Jag är och hänger runt lite i Sundsvall med min mor. Vi spanar i butiker och lite sånt. Jag kikar in lite snabbt från mobilen och säger hej tänkte jag. Jag hinner aldrig med datorn längre känns det som och jag blir lite bloggstressad känner jag hehe. Speciellt när jag ser att färre och färre följer mig via bloglovin hehe. Vad tycker ni? Föredrar ni bara datorinlägg med bättre bilder och text eller föredrar ni en blandning av mobil och datorinlägg? Jag själv föredrar en väluppdaterad blogg, sen bryr jag mig inte så mycket om på vilket sätt den uppdateras.. Vad känner ni?:) kram så länge, nu ska vi göra ett sista ryck här :)
-


RSS 2.0