Fotografering med Ronja..

Jag och Ronja tog ju som sagt lite bilder i Fredags.. Här kommer några utav dom.. Vad tycker ni? Jag tycker dom blev jätte fina :) 
 

En söndag väntar..

Lilla pyjamasrumpan imorse. Jag tycker River är så söt/tuff i lite leggingsliknande byxor, skulle gärna ha lite fler sånna åt honom, med något tufft tryck kanske :)

Godmorgon Söndag! ♥
Här vaknade vi före tuppen, som vanligt.. Vi har ju vår egna lilla morgonpigga kille här hemma :) Så nu efter mys frukost och liknande så sitter vi nu i soffan, River med sitt barnprogram och jag och Marcus med varsin datorn i knät haha. Trevligt. Nu ska vi strax dra igång här hemma.. Idag ska vi fixa oss en ny säng, eller en sängstomme rättare sagt. 
 
Kram så länge! ♥

Stjänor..

 
Dom här fina omlott bodysarna har fått flyttat in i lillebrors garderob. Så fina, älskar ju stjärnor. Även matchande mössa i svart med stjänor har han fått.. Jag undrar jag om nog dessa blir hans första plagg som åker med till BB :) Jag tror det. 
 
Lördagskram! ♥
 
 

Vecka 23

 Godmorgon världen! ♥
 
 
Jag och pyret är nu inne i vecka 23. Ingen rolig tid för att säga det milt. Jag har väl mörkat lite med hur jag egentligen mått både här och för nära. Det är inte lätt att bära barn för min kropp just nu. Jag har SÅ ONT! Vid minsta lilla aktivitet så får jag sammandragningar som är vidriga. Har jag en bra dag så kan jag iallafall gå fram och tillbaka till dagis utan att behöva stanna. Det känns hemskt, när vardagen blir såhär lidande. Vissa dagar kan jag kanske klara av att flänga runt, men då kan jag istället inte sova på natten eller ta mig igenom kvällen för att min kropp värker. Värst är rumpan och ryggslutet. Det är smärta som jag aldrig upplevt. Att föda River var lindrigare än vad detta är! Det är hemskt, och då är jag inte den som "ger upp" i första taget men nu är det nära. Och det är väl just för att jag har så pass lång tid kvar. Hur ska hösten bli om jag inte ens kan gå för att lämna på dagis utan att behöva börja fundera på om jag håller på att föda eller vad tusan dessa sammandragningar tänker sig. Det är nog extra hårt också bara för att allt varit så tufft denna gång, och för jag vet hur annorlunda och bättre det faktiskt kan vara eftersom jag haft en betydligt lättare graviditet med River. 
 
Men som sagt, det enda jag behöver känner jag är förståelse och avlastning. Den enda medicinen är ju att lyssna på kroppen och även om det nu kommer att sluta i soffan de resterade 4 månader så får det bli så, det är liksom bara att facethefact och acceptera läget. Tråkigt nog :( Bläää. 

Full-rulle-fredag..

Godkväll! ♥ 
En heldag på vift har vi haft idag, jag och lillen.. Vi började dagen med att åka in till Ronja i stan och busa.. 

 
River röjde gärnat, vi käkade lunch och sen när River somnade så passade jag och Ronja på att fota lite.. Min kamera har tagit 503 bilder idag, så det är därför jag fortfarande sitter upp nu, på övertid, för att redigera och kika igen hihi :) Oj, vilken lång och konstig mening det blev hehe. 
 
Här är ett litet smakprov. Fick så många fina bilder på Ronja. Hoppas hon godkänner dem bara och inte deppar för att jag visar er denna, synd på plåtburken till vänster bara men detta var bara en provbild, som blev riktigt fin hihi :)
 
 
River vaknade sedan och vi hann en sväng i lekparken där River röjde och lekte och sen var det dags att ge sig av och åka på 50 års kalas. 
 
 
Och gissa vem som kom på kalaset för att sedan bli mest bortskämd?! I lekbacken hos mormor väntade en överraskningen. Den nutida favoriten, tågbanan! Tuff, tuff.. 
 
 
River blev ganska trött på kalaset så vi fick tacka för oss och brumma hem. Båda grabbarna somnade direkt och här sitter jag, görtrött.. Det blir en natt på soffan för mig.. Mitt sista försök till att få sova utan en värkade rumpa/rygg. Lilla pyret, bråkstake! 
 
Ja, där var en sumering av denna Fredag, ganska rörigt men alltid något hihi.
Och många hihi också haha. Aja, Godnatt kram till er! ♥

Mot vintern..

Godmorgon! ♥

Förstår ni att det är Oktober till veckan?
Visst är det galet hur snabbt hösten kom.. ? Jag älskar ju hösten som ni vet och speciellt när det går mot vinter och julmånaden. Ännu mer älskar jag hösten nu som gravid, svalt och skönt och hösten går ofta fortare än sommaren och vips så är det jul och sen är det dags att föda barn hihi. Så hösten får gärna gå fortare än vanligt detta år :) Förra helgen invigde jag vinterjackan iallafall.. Jag kör lite samma taktik som med River i magen. Jag kör på den jacka jag har så länge det går och efter det så får det bli tjocktröjor och öppen jacka när magen blir för stor. Jag tycker det känns onödigt att köpa på mig en vinterjacka bara för någon månad.. Jag tänker ju ändå inte vara såhär stor nästa år så hehe. Hur gör ni andra gravida? :)
 

Favoritfotot.

Godkväll! ♥
Jag skrev ut favoritbilden tidigare ikväll så nu ska den bara få sig en fin ram och sen upp på någon fin plats :)
 
 
Då var Torsdagen snart över. River har tagit helg och imorgon har vi en fullspäckad dag med bland annat 50 års kalas. Vi hoppas att det ska bli bra väder också, för om det blir det så har vi en fotodejt med Ronja! :) Ska bli kul. Hoppas på många fina bilder. Jag drömmer om en massa orange löv att fota mot, men tyvärr är det mesta ganska grönt här än så länge :( typiskt hehe. 
 
Aja, nu är det dags att avsluta denna dag. Har precis sett klart det nya favoritprogrammet "Hela Sverige bakar".. Fler som kikar? :)
 
Kvällskram! ♥
 

Silver..

Här sitter jag och vräker i mig lite lunch innan hämtning av klimp. 
 
Oj, så fort denna dag gick.Helt plöstligt så var det dags att kasta i sig lite lunch och strax gå och hämta mitt lilla hjärta. Jag åkte in till stan en snabbis för att komma ut och på andra tankar, blev så irriterad på allt imorse att jag lära göra någonting. Hittade lite fint till hemmet. I silver, precis som jag vill ha det just nu. Bland annat jätte fina ljuslyktor som ska få stå på golvet i vardagsrummet, eller ja, förhoppningsvis ska dom få stå där.. Har jag tur så står om hel iallafall till helgen ;-) 
 
 
Och sen fina ljusstakar. Köpte två igår men var tvungen att köpa fler idag, vill ha dom i varje rum, typ hihi! Så fina! Och billiga.. 
 
 
Nej dags att tugga färdigt och sen gå mot dagis. 
Kram så länge! ♥
 

SÅÅ glad..

Mormor har shoppat nappar åt lillebror ♥
 
Jag har precis lämnat av River på dagis, utan en enda tår. Han hoppade ner glatt och var mer leksugen än någonsin. Jag känner att den här jobbiga dagisångesten som jag upplevt börjar gå över lite. Nu har River snart gått en månad och jag har börjat vänja mig vid att lämna ifrån mig honom. När jag känner efter så är det inte just tårarna vid lämningen som har varit jobbigaste, just med tanke på att allt går så bra när det 20 sekunder senare går över, han brukar ju till och med gråta när jag lämnar honom hemma med Marcus liksom. Utan det är helt klart den här omställningen och att lämna ifrån mig honom som har varit jobbigt. Givetvis är det så, iallafall för mig, att det är jätte jobbigt och konstigt efter 1,5 år hemma med honom att plötsligt lämna över honom till någon annan. Men för honom skull så var detta nödvändigt. Han har lugnat ner sig enormt efter dagisstarten. Ett tag var han nästan hyper för att han var så energifylld. Nu är han en mer harmoniska unge, men fortfarande med energin på topp, fast på en mer normal nivå eller hur man ska uttrycka sig. Nej, detta är kanon för oss alla. Speciellt denna höst och som läget är nu med en jobbig graviditet så är faktiskt dessa 15 timmar i veckan en underbar "avlastning".. Så glad! ♥

Ur balans..

Jag och min lilla favoritkille har morgonmys innan dagis. Vi lyssnar på stiftelsens nya låt och har kommit överens om att vi måste köpa deras nya album.. Synd bara att radion upptäckte dom, så att dom redan fått mig att tröttna på låten som skulle vara lillebrors doplåt hehe. Det kommer den fortfarande vara iofs, bara det att hela sällskapet kommer pusta och stöna då alla hunnit tröttna på den hehe.
 
Vi äter kaviarmackor som vi båda älskar och dricker blåbärssoppa. River kom nyss gående med något svart i sin hand och sa "wooow, mamma!". En spindel. Underbart.. 
 
Godmorgon! ♥
 

Nova 1 år..

Godkväll! ♥
 
Vilken fullrulle dag. Först nu sätter jag ner min ömma gravida rumpa efter en fullspäckad dag. Massa ärenden och sen kalas för lilla Nova som fyllde 1 år igår. Nu är alla Rivers vänner fyllde 1 år och det blir bara roligare och roligare och dom får ju mer nytta av varandra för varje dag som går och ju äldre dom blir :) 
 
Nu är det kväller hos oss och jag och Marcus ska vräka i oss några liter glass, det behöver vi efter att ha brottat ner 13 kg unge för natten.. Viljan är det inge fel på, den har River så det räcker och blir över med :) Hihi..
 
Kvällskram! ♥
 
 

Till pyrets rum..

Allt detta vill jag ha till lillebrors rum. Liknande den inredning som River har i sitt bara att River har grönt som sin huvudfärg. Pyret ska få ljusblått som sin, som ni ser :)
 

Redigering..

 
Åh, jag kan fastna i timmar bland bilder och redigering. SÅ roligt. Nu är det inte nå avancerat eller liknande, men nånting pillar jag alltid på mina bilder. Konstrast, färger, ljus och liknande. Allt gör jag enkelt i photoscape, photoshop har jag provat men aldrig förstått mig på. Detta funkar minst lika bra! Detta är min favoritredigering.. Enkelt genom att först ljusa upp ordentligt, lägg på ett svartvitt lager och sen en rödton..  Skulle kunna göra alla mina bilder såhär om det inte vore för att det blir lite färglöst här i bloggen hehe. Fint är detta iallafall, speciellt när man skriver ut och gör det till förstorningar. 
 
Nej, nu blir det en sväng till stan som sagt. Fastnade här men nu är det dags att pysa. 
Kram så länge! ♥

Ny jacka..

Godmorgon! ♥

River är på dagis nu
och jag ska strax åka in till stan för att leta en present åt Rivers kompis som har kalas idag och även handla lite. Titta förresten vilken fin jacka River fick köpa av sin långvägavän Liam :) Vi behövde ju en ny skaljacka och nu när vi har en i rätt storlek så tycker jag nästan synd om ungen som behövde leka i den han hade tidigare, han måste ha känt sig som om han hade på sig ett korvskinn haha. Men nu har vi en i rätt storlek som sagt och den var verkligen superfin på honom :) Härligt! 
 

Ett kvällstips..

Ett litet kvällstips innan jag hoppar i säng. H&M har just nu 50% erbjudande på flera utvalda produkter. Jag passade på att klicka hem två par jeans åt River för bara 49 kronor styck. Perfekt basplagg till dagis och hösten. 
 
 
Godnattkram! ♥

Det fortsätter..

Bästa skrattansiktet i hela vääärlden.. :) 
 
Idag blev det vab för pappan. River är frisk och kry och sig själv idag men han har smittat ner sin mamma. Helt otroligt.. Sjuk förra veckan och sjuk igen.. Fler gånger på två veckor än i hela mitt liv haha. Så tjatigt, men det verkar verkligen gå nånting nu. Det var många sjuka på dagis sa dom när jag sjukanmälde River. Imorgon ska han gå igen, vilket tur att han blev frisk fort så att vi inte missade dagisfotograferingen :) Så som ni förstår händer det inte mycket här hemma.. Jag längtar mest efter att komma ut och lite friskluft, så imorgon ska jag tanka massor :) Nu parkerar jag mig i soffan och ska fortsätta i vagndjungeln.. Jag blir inte klok, än alltså.. Hittar ingen syskonvagn som passar våran önskemål.. Gaaah. Stress.. Det är ju bara 4 månader till BF nu ;) hihi. 
 
Kram så länge! ♥

Lite bättre..

Usch, så dålig River blev under dagen. Hans feber gick ganska snabbt upp i 40 grader och feberkräkningar kom som på löpande band över honom, mig och sängen. Ett tag var det kaos här hemma och jag kände mig hjälplös när han var så dålig. Men efter att ha sovit hela dagen förutom korta studer där han tankat med lite saft så vaknade han i eftermiddags med en mycket lägre temp. Så skönt och sen dess har han lekt och härjat som vanligt. 
 
Nu sover han och jag sitter och tuggar på några godisbitar, och jag som sa igår att jag skulle tejpa igen munnen efter att ha vägt mig haha. Men att äta det man är sugen på under en graviditet är A och O.. Iallafall för mig, ska be Marcus ta ut vågen i garaget eller nåt sånt istället ;-) 
 
Godnattkram! ♥
 

Sjukstuga..

Hej på er! ♥

Det var lite tyst från oss i helgen
. Jag var iväg och kikade på Marcus hockeycup hela helgen och River hade sleepover hos sin morfar. Första gången han är borta en hel helg, men det gick ju såklart kanon :) Sämre går det för honom idag. Han vaknade med 39 graders feber och är dålig :( River har klarat sig så bra från att bli sjuk, någon täppt näsa hit och dit och förutom sjukhusvitelsen för krupp så är nog detta det värsta. Peppar, peppar! 
 
Och på tal om krupp så somnade han precis i vår säng och jag har nu lagt mig bredvid med två täcken och tjocktröja. Varenda litet fönster är öppet och det är svinkallt.. Allt för att det ska bli lättare att andas, och han ska slippa fler anfall. Morsan kan ju tina någon annan gång :) Så ja, jag får sätta på en film eller något och hoppas han sover länge och vaknar piggare. Håll tummarna för min lille River! ♥
 
 

Godmorgon fredagen..

En instragram tjockis från igår.
 
Godmorgon på er! ♥
Jag och River ska snabba oss här hemma nu. Vi ska iväg och umgås med lite vänner i stan och även försöka hinna ta en tur till barnenshus, håller lite tummarna för att det trillat in några nya syskonvagnar som ska falla oss i smaken. Så svårt. Så alltså, bråttom här hemma så jag kikar bara in snabbt.
 
Fredagskram så länge! ♥

Chirre & Dirre.

Så var det ju det här med gravidcravings ;-)..
 
 
Jag var bara tvungen att springa och köpa lite chips och dipp. Blev obeskrivligt sugen och när det där gravidsugen sätter in så kan ingenting stoppa mig. Skulle kunna gå mil för att få det kroppen kräver ;-) Så nu efter en stund med en jobbig nattning med en liten kille med magknip, en mamma med sammandragningar och en sambo som jobbar så hoppar jag nu upp i soffan med gott samvete och vräker i mig. 
 
Kvällskram! ♥

Härliga unge!

Precis hemkommen efter att ha hämtat hem en unge som v.ä.g.r.a.d.e följa med mig hem. Jag fick bära ut honom skrikandes från dagis och sen gömde han sig bakom händerna hela vägen hem och blev jätte arg så fort jag försökte att prata med honom.. Jaja, det är väl bra att han trivs :-)
 
Imorse var det 2 grader och kallt.. Nu är det svinvarmt igen, inte lätt att klä dom små inte.
 

Varje gång vi har gått över "stora vägen" mot dagis och vi har varit tvungen att stanna vagnen för att det kommer bilar så har River alltid blivit otålig (noll tålamod, ni vet) och jag har varje gång förklarat att "nej, nu måste vi vänta tills bilarna har åkt förbi innan vi kan gå över", "Nu är bilarna borta, då kan vi gå". 
Imorse när vi skulle gå över så kommer det en bil långt uppe i backen så jag gick över iallafall då den var långt borta, vad gör River då? Jo han slänger upp händerna för ögonen och skriker "MAMMMA... BRUMM!!!!".. Haha, trodde jag skulle dö. Han är i en sån rolig ålder nu alltså.. Självklart ska man inte gå över förrän det är helt tomt på bilar :) Hihi.. 
 

Färdigblandat..

Godmorgon! ♥

Efter att ha lämnat lillen på dagis gick jag en sväng på affären, var sugen på att baka men visste inte riktigt vad. Jag gick förbi en färdigblandning av cupcakes och även om det är tråkigt så läre jag testa allt nytt jag ser, så sagt och gjort.. Hem och tillsätta lite vatten och sen in i ugnen. Dom blev rätt tråkiga och platta och inte speciellt smakrika, men nu har vi provat det hehe. Om inte annat så kommer det väl hem två grabbar senare vars magar gärna blir fulla med torra cupcakes :-)
 

Dagisfoto och hockeypremiär..

Nästa vecka vankas det dagisfotografering och då lär man ju vara snygg såklart :) Jag gick igenom Rivers garderob utan att hitta något sådär fotosnyggt. Jag funderar på om han ska få ha den där fina stickade tröjan med lappar på armbågarna. Så snygg tycker jag, och att sätta den på en snygg kille borde ju bli succé :) 
 
 
Nu har vi myst, städat och lagat mat.. Nu ska mamman hoppa in i en dusch sen ska vi dricka välling och sedan vandra ner mot pappans match. River var inte så sugen på hockey, så han lovade att somna snällt i vagnen så att mamman kan kolla i lugn och ro.. Eller? ;-)
 
Kraam! ♥

Vecka 22

 
Idag går jag och lillebror in i vecka 22 ♥ 

Jag mår bra nu, jag har inte kräkts på över 2 veckor nu och njuter av min växande mage. Jag har börjat längta sådär rejält mycket efter pyret nu. Nu har man tagit sig igenom dom första jobbiga veckorna, man har varit på ultraljudet och allt börjar kännas mer verkligt. Jag känner honom varje dag och blir lika paff varje gång jag får en spark. Jag är så nyfiken på hur han ser ut.. Ser han ut som River eller på något helt annat vis? Enligt UL bilderna så är dom kopior. Samma lilla näsa, söta putande överläpp och sin pappa/farfars haka med grop i. När River föddes var han så galet lik sig farfar, nu blir han bara mer och mer lik mig och framför allt min lillebror. Han är en tydlig blandning av mig och Marcus, både inuti och på utsidan.. Kommer lillebror blir likadan? Kommer han bli lika vild och viljestark som sin bror, eller blir han som sin mor, blyg och lugn? Det är nu man börjar bli mer och mer nyfiken och bara lääängtar efter honom. ♥

Ytterligare en sjukdag..

 
Åh, hur fin var inte denna lampa?? Jag älskar silvriga detaljer till allt det vita vi har hemma.. Nu när matsalsmöbeln i vardagsrummet ska bli vit och det äntligen ska bli lite ordning framför vår fina blommiga tapet, så vill jag ha dessa lampor hängandes över bordet.. Synd att dom inte säljs på IKEA i Gävle.. Men dom skulle nog lätt vara värd en längre tripp hihi. Någon som sett dom i butik? Är dom lika fina då? 
 
Här hemma blir det inte roligare än så att jag även idag ligger i soffan, klen och tråkig. Det är ju så tjatigt att jag nästan dör, men nödvändigt för att bli frisk. Tacksam över att River har sitt dagis veckor som denna iallafall.. En sån tråkig sommar som han hade då han fick sitta inne nästan hela tiden då mamma låg i soffhörnet och kräktes så skulle inte mitt dåliga samvete klara av att han får sitta och tycka synd om mig nå mer. Kram så länge! ♥

Sammandragningar?

Dagens jag i ny mammatröja från H&M.. Världens skönaste över magen. 
 

Ännu en dag är snart över. Jag har jobbat och hunnit kvällsgosa med River. Nu sitter jag i soffan med den där jäkla (pårensvenska) krampen jag har i magen.. Sammandragningar sa några av er på instagram, så det är kanske det. Jag har ingen aning. Det är ganska besvärande faktiskt men imorgon är min BM tillbaka igen så jag ska fråga henne. Att bära hem River från dagis idag var väl kanske inte så jätte smart, men jag min klant glömde vagnen och det spöregnande och River väääägrade att gå själv, så jag hade inte så mycket val.. Är huvudet dumt får kroppen lida heter det ju :-) Nu känns det lite som om att jag upprepar mig själv, skriva lite samma sak hela tiden hehe, men så kan det bli. 
 
Nu ska jag avsluta min dag med lite Hollywood fruar.. Får inte nog av Maria hihi. 
Kram & Godnatt! ♥
 
 
 
 

Färgglada favoriter..

Satt mig ner för att kika på en ny jacka till River. Hans skaljacka har sagt tack och hej så han behöver en ny. Hittade ingen jag gillade men jag hittade istället massa fint till mig själv. Jag växer ju som en fyrkant denna gång, med River så kunde jag ha mina vanliga kläder väldigt länge då magen bara stack rakt ut, denna gång växer jag överallt, så jag måste ha nya kläder!! Dessa fina tröjor fastnade jag för. Vill ha in lite färg i min annars så svart/vita garderob. Gillar den gula, men tror inte riktigt det är min färg.. Kanske den blåa?
 
 
 
Ni hittar dom HÄR! 

Så SKÖNT!

Godmorgon på er! ♥
Åh, jag är så glad över att för en stund sen ha lämnat en liten kille på dagis utan gråt. Idag kände jag igen min River igen. Jag sa hejdå och han tittade inte ens åt mitt håll utan ville bara ner och bygga lego. Sen kanske han blir ledsen när han upptäcker att jag faktiskt försvann, men om det händer så litar jag fullt ut på fröknarna, det är bara så skönt att kunna gå därifrån utan att se hans tårar spruta. U.n.d.e.r.b.a.r.t!

 
Laddar för dagis på vardagsrumsbordet. 
 
Jag blir helt svettig så fort jag startar datorn. Den sjunger på sista versen känner jag och det går knappt att göra något utan att fel meddelande kommer upp. Hårddisken är smockfull och jag får panik av bara tanken på att datorn ska dö innan jag hinner rensa och spara alla bilder. Jag har 73 GB med bilder i bara min kameramapp, plus att jag har massa andra bilder.. Det är ju helt sjukt egentligen men oj så viktiga dom är. Det är verkligen en mardröm om en endaste liten bild skulle försvinna, så detta lär jag ordna bums. Måste bara hitta sladden till den andra hårddisken först.. pust.. 
 
Nej, nu ska jag kurera mig i soffan med lite rostmackor och samtidigt kika på "det okända" från igår. Dom hängde ju i mina gamla hemby igår. Precis utanför den där tvätten har jag klivit på bussen i ca 18 år. 

Bästa köpet..

Då var kvällen här. Minstingen sover och vi ska krypa upp i soffan och se en film. En film som jag typ kan säga att jag gillar bara genom att läsa namnet, jag återkommer om jag fortfarande gillar den efter att ha sett den ;-) 
 
 
Åh, jag kan ju utan tvekan säga att en självutlösare är nog mitt bäst köp på väääääldigt länge. Tänk så jag kommer peppra er med ego bilder nu hihi. Nämen det blir så mycket roligare att ta lite sånna bilder nu när det är så lämpligt.. Och idag testade jag på att fota River med stativ och självutlösare och även det blev ju så mycket lättare och finare bilder. Då kan man liksom roa han och lura han in i fotandet istället för att köra upp en irriterande kamera i hans ansikte :-) Nä, det är mitt tips till er. Ni som fotar/bloggar mycket. KÖP en självutlösare. Ni kommer inte ångra er! 
 
Trevlig kväller på er! ♥

Dagen och dagens..

Här har ni dagens mamma.. 


 
Efter några sovtimmar tillsammans, en dusch och ett liiiite renare hem så mår jag lite bättre. River hörde min bön och har varit så snäll idag och snällt kollat på film och lekt så att mamman har kunnat vila lite. 
 
Nu ska vi vänta in pappsen och sen ska mamman jobba lite. Sen efter det är det kväller och jag ska börja gruva mig inför dagislämningen imorgon. Suck, hoppas det går bra! ♥

Sjukmami.

Godmorgon från vår sjukstuga! ♥
Jag har åkt på feber och nåt i sjuk form. Är så seg och halvdöd. Får inte sova något heller pga alla drömmar jag drömmer nu för tiden. Är det någon som har någon erfarenhet av dessa drömperioder i en graviditet? För jag hoppas verkligen att det bara är en period!? Nu sover jag högst 1-2 h per natt, resten av tiden drömmer jag i någon halvsovläge och vaknar hela tiden då jag drömmer otäckt.. Jag hoppas det slutar snart, eller ska man sova såhär lite i 20 veckor till?.. Puuuh. 
 
Annars så håller jag mest tummarna idag att River ska finna något barnprogram eller varför inte ett pingu avsnitt tillräckligt intressant så jag hinner vila mellan varven. När man är sjuk med en sjövild unge så känner man verkligen att man lever så att säga :) Krya på oss så hörs vi sen ♥
 

Två nya kompisar..

Hemma igen efter mötet i stan och nu ligger lite tacomiddag i magarna. Vi ska snart packa väskan och åka iväg över helgen. Vi ska ner till Marcus syster som fyller år och fira henne osv. Förhoppningsvis somnar vilddjuret så bilresan går smidigt :)
 
Jag köpte två nya kompisar idag förresten.  Två efterlängtade kompisar, nämligen ett stativ och självutlösare till min käre kameran. Har redan gått lös med dom och jag älskar dom, förstår inte hur jag klarar mig utan dom? Om det nu är möjligt så blev jag ännu mer kär i min lilla canonvän efter dessa köp. 
 
Aja, packa väskan var det. 
Trevlig helg på er om vi inte hörs nå mer under vår tripp! ♥
 


Överlycklig..

Möt Blixten.. Rivers nya elbil och stora kärlek.. Brum, brummmm...
 


Även om det inte handlar om materiella ting här i livet så finns det väl inget bättre än att se sin unge överlycklig över en present? Han grät floder igår kväll när han var tvungen att vinka godnatt åt bilen och imorse när han vaknade så hann vi inte ens öppna ögonen innan han var vid bilen.. Så fort det slutar att regna så ska vi ut och brumma..
 
Just nu ser det nämligen ut såhär här hemma, så jag ska passa på att duscha och sen blir det av in till stan för mötet. Kram! ♥
 

Nya dojjor och helg..

Godmorgon! ♥
Igår kom Rivers fina vinterskor från Campadre.
Så fina och sköna att man nästan skulle vilja ha ett par egna i vinter :) 
 


Idag har vi en mysdag här hemma. Vi var uppe tidigt som vanligt och började direkt leka med Rivers nya jätte leksak. Han är lyrisk, ni ska få se den sen. Nu är mormorn här och roar lite och sen fortsätter dagen lugnt bara med massa barntv och gos. Det regnar ju ute och är grått och tråkigt. Ett viktigt möte i stan väntar för mamman senare, men det försöker jag att inte tänka på just nu hihi.
 
Fredagskram! ♥

Helg..

Åh, jag var så sugen på att fota igår efter att ha haft kameran bara liggandes i flera veckor. Jag knäppte av några 100 bilder på River innan han gav kameran en rak höger ;-) Här är favoriten på favoritmotivet ♥
 


Så skönt med helg nu. River är ju ledig imorgon så vi tar ju helg på Torsdagar så att säga. Superskönt som sagt att denna dagisvecka är över. Det går jätte bra för River när han väl är där, men det har varit mycket tårar vid lämningarna idag. Hjärtskärande tårar, så himla hemskt.. Men ändå tryggt att veta att hans trivs så fort han kommit på att det inte var så farligt att mamma faktiskt gick. Han får också så mycket beröm för att han är så duktig och det värmer så i mig.. För mig är han ju världens bästa men när andra berömmer honom för att vara så stor och duktig så blir man helt varm. Nu tar vi helg som sagt, och mamman ska vila sitt ledsna mamma hjärta innan det är dags för en ny dagis vecka.. Förhoppningsvis med lite mindre tårar. 
 
Nu ; Jobb. 
Kram! ♥

Svar på frågorna..

Godmorgon vänner! ♥

Här börjar vi dagen med svaren på frågorna.. 
 
 
Kul :-) jag har några frågor. Hur ser rivers nattningrutiner it? Sover han bättre nu, för visst hade ni problem med det förut? Var lillebror och River planerad? Hur lång tid tog det isf att bli gravid?
Svar : River sover mycket bättre nu. Det var när han fortfarande ammade som han krånglade lite och sen hade han ju en period där han hade svårt att komma till ro. Nu ser hans nattningrutiner ut enligt följande ; Han äter middag vid 17, sen leker han och kikar på barntv tills det slutar kl 18. Då tar han en snabbduscha, borsta tandsingarna, får en pyjamas och sen lägger vi oss i våran säng och dricker välling och sen somnar River runt 18:30.  Lillebror var planerad, in i minsta detalj.. River var en positiv överraskning. Han var inte planerad men inte oönskad. 
 
Hur gammal är Marcus och vad jobbar han med? Är han aldig med dig och River för du nämner honom typ aldrig utan skriver jämt bara du och river?
Svar : Marcus är 22 år och jobbar som fastighetsskötare. Marcus jobbar och tränar men annars är han alltid med oss eftersom vi är en familj. Detta är ju min blogg och mina ord och det känns ju bara konstigt om jag ska nämna varje gång Marcus är med. Det är han alltså alltid när han är ledig. 
 
Hur känns det att du snart ska bli 2.barn mamma?:)
Svar : Det känns helt galet.. har inte förstått det än, men det känns givetvis kanon också :)
 
Har ni några namn till lillebror än?:) 
Och hur var din förlossning med River, vad var värst o.s.v? Ska själv föda om 2 månader och jag är fullständigt LIVRÄDD för förlossningen:P 
Lycka till med allt:) 
Kram
 
Svar : Japp, Lillebror har ett namn, men det är såklart hemligt tills han är född :) Min förlossning med River var för bra för att vara sann.. Iallafall för mig som var så sjukt förlossningsrädd.. Det var inte alls som jag trodde och det gjorde långt ifrån så ont som jag hade föreställt mig. Det värsta med förlossningen var helt klart tiden efteråt. Jag hade så ont i svanskoten, rumpan och stygnen efter förlossningen att just det fick mig att tänka tanken på att aldrig göra det igen.. Det kommer gå bra för dig också.. Föreställ dig det värsta, jag tror det funkar, det gjorde ju jag. Då kan detju bara bli bättre/lättare :) hihi, Lycka till! 
 
Hur är det nu med din förlossningsdepretion som du skrev om? Är de extra vaksamma på mvc nu när du väntar ditt andra barn pga. det? Sjukt att det inte kom fram att det var det förrän så långt efter.. :/ vet hur det är.. Jag hade också förlossningsdepretion första tiden efter förlossningen, en mild sådan som snabbt gick över efter flera samtal och stöd. Ha det så bra!
Svar : Jag mår mycket bättre nu, men det är ju ingen lek.. Det tar tid att komma tillbaka efter att man varit deprimerad. Än så länge har jag inte hunnit prata med MVC om detta denna gång, men jag själv kommer absolut vara med vaksam.. Anledningen till att det kom fram sent sist var ju för att jag drog mig för att söka hjälp. Själv visste jag redan på BB att jag drabbats.  Vad skönt att det blev bättre för dig. Samtal som man kan få är verkligen den bästa medicinen. Kram. 
 
Vilken är Rivers bästa respektive sämsta egenskap enligt dig?:)
Svar : Oj, Rivers bästa egenskap är enligt mig att han alltid är så lätt att ha och göra med. Han är glad och anpassar sig till allt. Det sämsta, oj vad svårt.. Men det är nog att han har så kort stubin.. Eller ingen stubin alls skulle man väl kunna säga.. Han blir arg och tappar tålamodet DIREKT när något inte blir som han vill.. En vanlig 1,5 åring med andra ord kanske? ;)
 
tack för en bra blogg! Vad har du för framtidsplaner efter mammaledigheten? Vad vill du jobba med? kram
Svar : Tack själv snälla! :) Oj, jag vet inte.. Jag har inget direkt drömyrke eller liknande men jag jobbar gärna inom något administrativt.. Jag trivs också inom handelsyrket där jag har jobbat mest. 
 
Kul med frågestund :) Hur känner du över att bli tvåbarnsmor? :) Ha en mysig kväll :)
Svar : Oooh, det känns så läskigt men samtidigt förväntansfullt.. Jag har så svårt att förstå att jag faktiskt ska ha två små guldklimpar snart. Jag trodde det skulle bli lättare att förstå vad som väntar denna gång, men jag har ju faktiskt ingen aning.. Jag vet hur det är att ha 1 barn men inte 2.. Så det känns lika nytt och läskigt denna gång men jag längtar så efter pyret. 
 
Upplever du stor skillnad mellan graviditeterna i hur du mår eller hur mycket pyret rör sig jämfört med River? :)
Svar : Skillnaden är enormt.. Allt är annorlunda denna gång än så länge. Jag trodde inte jag skulle kunna må mer illa än vad jag gjorde med River men johooo du.. Det kunde jag ;) Fy tusan.. Jag var mindre trött i början denna gång, med River sov jag dom två första månaderna osv osv.. Pyret är mycket lugnare än vad River var.. Jag känner bara små sparkar fortfarande och jag är ju i vecka 21 nu. Med River så kände jag tydliga rörelser från v.14. Magen har också annorlunda form och ja, allt är annorlunda som sagt :) 
 
Vad har du för "inkomst" nu när du inte jobbar? Hur klarar ni er? Får du a-kassa? Förskoleavgiften är ju ändå nästan hela barnbidraget! :) 
Kram
Svar : Känns väl kanske lite privat va, men jag jobbar ju inte heltid men jag jobbar ju timmar och Marcus arbetar ju, så svaret är inte svårare än så att vi jobbar och tjänar våra pengar och på så vis klarar vi oss.. 
 
 
 

Vecka 21



Då var det onsdag igen, vilket nu för tiden är veckans roligaste dag. Det känns ju alltid bra att byta gravvecka även om jag inte håller lika sten hård koll denna gång som med River. Jag fotade magen idag men tycker det känns lite tråkigt att fota då jag stör mig så hemskt på bristningarna. Nu är dom ju uttöjt igen och jätte tydliga, men samtidigt så har jag vant mig och dessa är en del av mig nu och utan dom så hade jag ju aldrig haft min River ♥ Så jag bryr mig inte personligen men tycker det blir fula kontraster på bilderna haha.. 

Vecka 21 går vi alltså in i idag. Pyret är fortfarande jätte lugn där inne, inte alls som storebror. Jag känner mig inte heller speciellt gravid förutom att jag känner mig typ..klumpig.. När jag är ute och går eller bara går runt hemma så är liksom varje steg tungt, det känns som att rumpan väger 2 ton. Jag har ju också ganska lätt för att få ont i magen som jag nämnde tidigare och det har jag ju haft hela denna graviditet. Annars så känner jag mig som vanligt.. Svälld och härlig :) 

Syskonvagn..

Jag börjar känna att det kanske är dags att ge sig in i vagn djungeln.. Med River var vi ju aldrig in där då jag visste vad jag ville ha efter att ha kört en kompis vagn. Då blev det en Teutonia Cosmo som jag fortfarande är supernöjd med.. '
 
När vi blev med syskon så tänkte jag direkt på en donkey. Ett givet val då den som alla vet fungar som både enkel och syskonvagn.. Men nu vet jag inte riktigt känner jag. Donkey kostar ju inte bara 1 tusenlapp om man säger så utan betydligt många fler och egentligen spelar inte pengarna nån roll då jag bara vill vara nöjd men det är ju det att jag vet inte riktigt hur mycket River kommer nyttja en vagn vid 2 års ålder. Redan nu så åker han knappt vagn. Han vill åka 100 meter högst och sen gå själv.. Vi måste givetvis ha en syskonvagn så River måste ha möjligheten att åka ifall han vill det och framförallt om vi är iväg och han behöver sova så måste han kunna göra det. Men nu när vi har två fina enkelvagnar här hemma så kanske man skulle köra på ett billigare och annat alternativ på syskonvagnen, då jag kan använda en av enkelvagnarna vi har när jag ska iväg med bara pyret, eller om jag och Marcus tar en varsin enkelvagn när vi är iväg alla 4. Det är så svårt tycker jag.. Jag gillar inte donkeys sittdel, då jag tycker att barnet "chillar" för mycket.. men jag vet inte.. vill åka och provköra lite vagn snart.. Hur tänker ni andra gravida som behöver syskonvagn? Kul att höra :) 
 

River i sin två vagnar.. Teutonia cosmo och Crescent från Jollyroom! 

Bråkig liten..

Hej allihopa! ♥

Jag sitter i soffan och försöker döda den här dagen. Känner mig lite sådär lagom ivägen då det är en kille här och installerar vår nya värmepump, så jag kryper upp här och gömmer mig och försöker att inte störa för mycket. Det passar ändå ganska bra med dagis och vila idag. Jag kände redan igår hur jag hade lite ont i magen och idag efter en rask promis hem från dagis så small det till.. Det blir viloläge som rekomenderat så fort det här onda sätter in, ifall det skulle vara sammandragningar och dom ska ju tydligen inte göra ont.. Vet inte alls jag, hade aldrig några med River så kan ingenting om det. Ska försöka svara på frågorna ikväll också men först massa vila som sagt och äntligen ett nytt avsnitt av SOA.. fler som längtat? :-)
 
Gravid, okammad och i gamla trasor.. fashion =) 

Hålla tummarna!

Godkväll! ♥
Ikväll var det nära att det var jag som blev nattad av River och inte tvärtom :-)
 
 
På bilden en ogravid mamma och idag en mycket gravid mamma. Vi har varit iväg hela dagen och gjort en massa ärenden och sedan blivit bjudna på tacos av mormor och per och nu är min kropp SÅ trött, men jag bet ihop och skrev en jobbansökan iallafall. Det skulle glädja mig så mycket om jag fick möjligheten att gå ut och jobba lite i höst.. Men givetvis så förstår jag att man inte direkt är prio ett hos arbetsgivarna nu när man bär på en växande mage, men idag fick jag ett tips om ett jobb som kanske kan passa mig, så nu håller vi två tummar här hemma :-) Det skulle verkligen sitta kanon att få gå ut och träffa folk och samla på sig lite ny energi innan man ska gå hemma igen. 
 
Nu ska jag äta igen och ta det lugnt i soffan en sväng. Blir inte lillebror ett matvrak så vet inte jag. Med River var jag ju aldrig såhär hungrig och ni vet ju hur mycket han tycker om mat? hehe.  Kvällskram! ♥

Hej ny veckan..

Hej allihopa.. Vågar jag berätta varför det varit så tyst här inne i helgen?..



Jo det var nämligen så att jag kunde inte logga in. Det stod bara fel användarnamn eller lösenord, och jag har svurit både en och två gånger över att blogg.se krånglar IGEN.. Imorse kom jag ju på att jag bytte lösenord förra veckan och skämdes nästan för mig själv ;-)

Aja, då var det måndag igen och jag har nyss lämnat en ledsen kille på dagis. Det är inte själva dagis som är problemet utan hela helgen har varit jobbig och gnällig. Jag vet inte om det är ett bakslag för allt nytt som hänt under veckan eller vad det är, River är inte sig lik iallafall, så lite tårar på dagis hade jag förberet mig på. Han studsade upp i frökens famn när hon nämnde tågbana och bilar och var överlycklig.. Men sen sa ju den där dumma mamma att hon skulle gå och vinkade hejdå, då blev vi lite ledsen. Iofs precis som vi blir när mamman går till ett annat rum hemma så det är ju en vanlig reaktion här hemma. Att allt blir bra så fort han ser den där tågbanan vet jag ju, så idag var det inte lika jobbigt som i veckan att gå därifrån. Jag vet ju att han vill vara där mer än någon anannstans. 
 
Nu blir det massa ärenden för mamman. Dags att skriva in sig som arbetssökande.. Jippi! :) 
Kram så länge! ♥

Frågestund..

Lite lagerhaus chocklad. 
 
Lördag och familjtid står på schemat, därför tänkte jag passa på att ha den där efterfrågade frågestunden. Jag vet att jag ligger efter med frågor om lite allt möjligt bland kommentarerna så fråga gärna igen om det är något ni inte fått svar på, eller om ni har några nya frågor om oss eller liknande. 
 
Lördagskram så länge! ♥

Fredagmys.

Köpte en ny enkel kudde för att fylla ut lite på kökssoffan! Tjusig.
 
Hej på er.. Allihopa ♥ Såg alldeles nyss att min statistik är fixad och att jag fått tilbaka alla er som jag saknade hihi. Skönt.. Förstod väl jag också att ni inte hade övergett mig, hihi :-) 
 
Då är helgen här alltså. Första veckan på dagis är avslutad och nu är det en mycket bättre känsla i mammahjärtat, allt har gått så bra. Nu somna precis dagiskillen. Han fick vara upp nästa 2 timmar längre än vanligt och ha lite fredagmys med ostkrokar. Det är så mysigt nu när River är så stor att han kan vara med och ha riktigt fredagmys med gotta. Nu är han väl liiite liten för att äta massa skit, men lite ostkrokar som han ganska snabbt tröttnar på dör ingen av. Så nu när han sover som sagt så blir det fredagsmys i soffan för de stora också. Härligt med helg... Jag har saknat den där helg känslan som lätt försvinner när man bara går hemma. Fredagskram! ♥

Vecka 20

V20 med pyris.
 
Godmorgon! ♥ Lillen är lämnad på dagis och jag tänkte skriva lite om mig och min randiga gomage som nu tagit oss till vecka 20. Det finns väl 3 ord som kan beskriva hur jag mår just nu och det är : Hungrig, kissnödig och drömmar. Hunger är helt sjuk. Jag är hungrig HELA tiden. Jag kan äta en rejäl middag vd 17 för att sedan sitta och äta igen vid 18:30 när River har somnat. Det är inget sug eller så, utan rejäl hunger. Galet.. Men det är väl bara att äta eller vad ska man göra liksom? :) Kissnödig hör ju till, en gång i halvtimmen minst.. Och drömmarna. Ja, drömmarna gör mig galen.. Det är alltid mardrömmar också.. Ibland ganska fjantiga men tillräckliga för att man ska vakna upp hundratals gånger varje natt, skärrad och rädd.. Inatt satt jag t.e.x eld på vårt hus, med flit när River och Marcus låg och sov där inne?! Andra drömmen handlade om att en stor björn hade tagit sig in i huset och hade River i sin mun och vi hade ingen möjlighet att rädda honom? Varför liksom, man mår ju dåligt när man drömmer sånt där.. 
 
Annars så är det mesta bra nu. Lillebror är väldigt lugn, lite för lugn för att jag ska känna mig lugn. När han väl rör sig så gillar han att kroka i mitt höftben och det gör sååååå ont! Annars får jag några små kickar nere vid troskanten ibland men inget mer.. Hoppas det kommer igång lite, annars blir det ett nojjsamtal till min BM. 
 
Det var det :) Nu ska jag faktiska ta och blunda nån timme medan jag har möjligheten, har några timmar att ta igen efter nattens drömmar som sagt. Kram så länge! ♥

Första heldagen..


Lite suddiga iphonebilder på bästa dagiskillen. 
 
Tidernas längsta dag har nog detta varit. River grät när jag gick idag, eller grät kan man väl inte kalla det. Han ropade lite förtvivlad "Mamma" med lite gråt i halsen. Jag trodde jag skulle dö. Och även om han innan jag gick var kanon glad och vinkade vilt och skrek "hejdooo" åt mig, så gick jag raken vägen hem och deppade ihop. Jag var nervös hela dagen men när jag kom för att hämta honom så hade allt varit kanon och han gjorde precis som igår, sken som en sol när han såg mig för att sedan sticka iväg igen. Sen tog det väl ungefär 15 minuter innan vi kom ut genom dörren då han så gärna ville fortsätta leka. Så än så länge går det fortfarande kanon.. Tänk om man kunde slappna av lite själv också.. Faan..
 
Aja, nog om dagistjat.. Det kanske inte är så roligt att läsa om men det är ju det enda som snurrar runt mig just nu. 
  
Här ligger vi just nu iallafall, eller ja, alldeles nyss ;-)
 
 
Lite mellis i form av yoghurt framför barnis. Det är bra att River har förstått grejen och täcker mammas svällda gravidansikte.. Det är helt sjukt hur jag svällt, redan!! men mer om det sen.. Nu ska jag mysa lite med min kille innan jag ska iväg och jobba några få timmar. Kram så länge! ♥

Newbie till pyret..

Newbie till pyret..
 
Dessa två fick följa med hem från shoppingtrippen i helgen. Lillebrors första plagg ♥ Har alltså inte köpt mer än detta ännu, har liksom inte riktigt förstått det ÄN att det ska komma en liten till. Och även om jag vet att River drunknade i storlek 56 i många veckor efter födseln så känns 56 som att det kommer bli alldeles för litet. Obegripligt hur liten han faktiskt kommer vara. River är ju liten för mig hihi.
 
Nu sover lillen efter en som vanligt mysig nattning och Marcus tränar. Jag hoppas därför upp i soffan och slötittar på tvn, som vanligt med andra ord :) Kram och trevlig kväll! ♥
 

Happy mama..

En (svettig) happy mamma som precis kommit innanför dörren efter att ha hämtat hem skrutten.
 
Åh, så skönt det var att komma tillbaka till förskolan och höra att allt hade gått kanon. Inga tårar, ingen saknad utan bara full med lek och bus. PUST.. Till och med 1,5 fisk hade glidit ner i magen.. För bra för att vara sant. Nu kan det ju fortfarande komma bakslag men det är så skönt att han redan trivs så bra. Han flinade upp när han såg mig när jag kom men sedan började han lekte igen så det slutade med att jag fick bära ut honom därifrån. Sen skrek han "hejdå" och skickade slängpussar till alla innan han gick :-)
 
Nu vilar han välförtjänat ute i vagnen och min gravidkropp ska passa på att göra samma sak innan han vaknar.. Ladda upp inför tvättberget och röran i bakgrunden :) Kram så länge! ♥

Glad och lycklig..

Åh, det känns så bra just nu, bättre iallafall. Nu sitter jag hemma i soffan och har precis lämnat av River ensam på dagis. Jag stannade 40 minuter men sen tyckte dom att jag kunde gå då allt gick så bra. Jag sa hejdå och han tittade inte ens åt mig. Nu ska han vara där till klockan 12 innan jag hämtar hem honom igen. Hoppas, hoppas allt går bra under tiden. ♥
 
 
Nu sitter jag i soffan och har telefonen i knät. Ska man någonsin vänja sig vid detta och kunna slappna av när han är där? Det känns inte så just nu, men det är väl för att det är första gången.. Så fort man vet att det faktiskt funkar även utan mig så blir det nog en annan grej, men gud som det sliter på kroppen det här. Alla känslor gör att man blir heeelt slut i både knopp och kropp..

Du har en stor mage..

En instagram magebild från helgen. 
 
Det kom fram en liten tjej till mig på dagis idag och såhär lät det : 
- Vet du att du har jätte stor mage?! 
- Ja, jag vet.. 
- Varför har du sån stor mage? 
- Det ligger en liten bebis där inne förstår du. 
- Oooooj, stor bebis isånnafall.. 
 
Precis som känns det också. Känner mig så stor nu, ungefär lika stor som när jag födde River, även om jag minns och vet att jag hade enormt stor mage även då. Imorgon går vi in i vecka 20, vilket innebär att det bara är en vecka kvar idag till halvtid. Det har gått fort men samtidigt så långsamt.. Betydligt fortare än med River iallafall.. Och jag antar väl att det lär fortsätta så också, med dagis och allt vad det innebär i höst så lär väl hösten bara försvinna. 
 
River och jag är just nu jätte trötta här hemma. Jag hade önskat en vila såhär mitt på dagen men jag hann aldrig.  Nu sitter vi och laddar för det tråkigaste jag vet av alla måsten, matlagningen. Bläää! Tur det blir kyckling idag så det känns lite värt det ;-) Kram! ♥

Tankar om inskolningen..

Påväg mot dagis igår..
 
Nu har jag och River precis kommit hem från andra inskolningsdagen på dagis. Egentligen den första riktiga för igår var vi där i en ynka timmen och satt bara inne med fröken medan dom andra var ute. Jag känner sån glädje efter att ha sett River där idag samtidigt som jag har såå ont i magen över detta. Tänker jag för Rivers del så känns detta så rätt. Han behöver verkligen den här stimulansen och lekmöjligheten som han får på dagis. Idag var vi där två timmar och han tittade knappt åt mig utan bara lekte och lekte. Känner jag efter hur det känns i mitt mamma hjärta över det hela så känns det skit på ren svenska. Jag har tårar bakom ögonlocken hela tiden och känner mig som en känslomässig bomb som snart exploderar av seperationsångest. Det handlar ändå om att lämna över det dagliga ansvaret över det käraste jag har till någon annan. Nu ska någon annan ta hand om honom, natta honom för vila, trösta honom när han är ledsen och ge honom lunch. Allt det där som för mig som mamma är så självklara uppgifter för mig. Men samtidigt så går ju livet efter en mammaledighet vidare. Det som känns mest skumt i vårat fall är nog att jag inte ska börja jobba dirket (inte som jag vet nu), vilket betyder att jag lämnar bort River i "onödan" medan jag själv bara går hemma. 
 
Kommer han sakna mig? undra varför jag inte är där när han behöver mig? En del av mig säger ju att det kommer gå kanon. River är ju så overkligt självständig och obrydd. Bara någon finns där och leker och tröstar, så spelar det inte så stor roll vem det är. Samtidigt så är han ju mammig och finns jag i närheten så är det BARA jag som gäller, men nu kommer jag ju inte finnas där så antagligen kommer han inte heller sakna mig. Så har han fungerar tidigare iallafall. Ja, jag vet inte. Ska jag skriva ner alla känslor jag har över det här så hade jag nog fått ihop en bok. Jag ska iallafall tillåta mig vara lite ledsen över det här, men samtidigt bita ihop för Rivers skull.. Det här är något han älskar, att få vara bland folk och busa hela dagarna.. Något tröstande är ju att jag som sagt går hemma och sedan kommer vara hemma med pyret, så det kommer dröja ett bra tag innan River är tvungen att gå heltid och skulle inte ens dessa tre dagar i vecka fungera eller att han skulle visa sig vantrivas som tusan, så kan jag bara plocka hem honom och låta honom vara hemma med mig och pyret. Annars om det fungerar bra och han trivs så är jag ju fortfarande bara ett telefonsamtal bort ifall han behöver mig, alltid, alltid, alltid.. ♥♥

RSS 2.0